nmn & nr bubuk kualitas produk hplc≥98% | Kualitas AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

kualitas

 

guideline kualitas

 

Ngadamel produk anu paling luhur, nyayogikeun anu pangsaéna pikeun anu pang ageung.

Ieu aturan dasar pikeun AASraw Biokimia Téhnologi Co,

Ltd. Dina aturan ieu, urang ngajamin tiap klien:

      1.All barang ti urang nu mibanda purity teu kurang ti 98%.

      2.Within kahirupan stock, sadaya powders atah kami anu dijamin keur éféktif.

      3. Ningkatkeun téhnologi nu terus keur kualitas hadé tur kirang impurity.

      latihan 4.More on kualitas pikeun leuwih séhat.

téhnologi core

jaminan kualitas

AASraw gaduh sistem kontrol kualitas anu lengkep pikeun SOP (Standar Operating Prosedur). Sadaya operasi dirékam, tiasa dilacak, dibarengan ku umpan balik / koméntar sareng prosedur ngelingan klien. Manajemén dina Nguji, Ngarobih, Ngarobih sareng résiko mangrupikeun ékosistem pikeun produksi bubuk atah. Mangtaun-taun, bahan baku urang sareng kualitas 100% saé, anu ngabantosan urang ngawangun reputasi anu terhormat di industri ieu.

Di sagigireun Perda manajemén ketat dina SOP, alat-alat anu aya hubunganana bakal ngabantosan kontrol prosedur, nguji produk, sapertos mesin HPLC (kromatografi cair kinerja tinggi), mesin Gas kromatografi, mesin LC / MS (Liquid chromatography – spéktrométri massa), jst. Ogé, tim R&D urang damel pisan dina cadangan téknologi pengujian sareng verifikasi, kalebet pemisahan najisan, nganalisis, nyukcruk, sareng sajabana Anu ngagaduhan sareng nganalisis alat-alat kalebet:

 

ngaran pakakas merek
mesin HPLC Agilent 1200; cai; Shimadzu
mesin kromatografi gas HP6890; Agilent4890; Shimadzu
partikel Analyzer Malvern MS2000
mesin TOC Shimadzu TOC-Vwp
Spéktrofotometer UV-katingali. Bruker Tensor 27
mesin DSC Mettler DSC823e
mesin HPIC Dionex ICS-90A
LC / mesin MS Agilent 6120
mesin ICP-OES Shimadzu ICP-9000

 

 

 

alat produksi

 Suhu low

Jeung téhnologi Low Temerature, AASraw téh mibanda pangaweruh teoritis profound jeung pangalaman praktis euyeub. Nu mantuan AASraw boga leuwih pilihan dina téhnologi dina kaayaan kaayaan hawa tiis. Kalawan pilihan ieu, klien kami bisa meunang produk hadé kalawan harga hadé.

Pikeun rupa-rupa produksi (duanana bets jeung pabrik serial), AASraw nyaéta kalayan kapasitas dina alat-alat (Glassware na Hastelloy Galunggung) jeung pangalaman nu patali.

 

  • –80 ° C, Panilitian Kapal 10 Liter (R&D)
  • –80 ° C, 500Liter Vessel pikeun pembuatan kilo sareng Tech Ningkat
  • –80 ° C, 2000Liter Produksi urutan massal

 

 

 

Tegangan tinggi

Salila rupa bets rancang, aya sorts parabot tina husus atawa korosi na Protection (steel baja, kaca dijejeran na Hastelloy Galunggung).

  • 100 bar, 100mL ~ 1L Panalitian Kapal (R&D)
  • 100 bar, 20L ~ 50L Kapal Pabrik Pabrik sareng Tech ningkat
  • 100 bar, 1000L ~ 5000L Pembuluh Pesenan Bulk ngadamel
  • téhnologi réaksi tinggi tegangan ningkat jeung produksi ageung skala