kualitas

guideline kualitas

Rancang dina produk luhur, nyangking pangalusna pikeun paling.

Ieu aturan dasar pikeun AASraw Biokimia Téhnologi Co,

Ltd. Dina aturan ieu, urang ngajamin tiap klien:

1.All barang ti urang nu mibanda purity teu kurang ti 98%.

2.Within kahirupan stock, sadaya powders atah kami anu dijamin keur éféktif.

3. Ningkatkeun téhnologi nu terus keur kualitas hadé tur kirang impurity.

latihan 4.More on kualitas pikeun leuwih séhat.

téhnologi core

jaminan kualitas

AASraw boga sistem kadali kualitas lengkep pikeun SOP (Standar Operasi Prosedur). Sadaya operasi anu dirékam, lagu-bisa marengan klien 'eupan balik / komentar na prosedur ngelingan. The manajemén on Tés, Ngarobah, Amending sarta résiko anu sacara gembleng ékosistem pikeun ngahasilkeun bubuk atah. Pikeun taun, bahan baku urang nu mibanda kualitas alus 100%, nu mantuan kami pikeun ngawangun reputasi menak di industri ieu.

Gigireun Perda manajemén ketat dina SOP, parabot patali bakal asisten dina kadali prosedur, uji coba dina produk, kawas HPLC (kinerja tinggi kromatografi cair) mesin, mesin kromatografi Gas, LC / MS (Liquid kromatografi-massa spéktrométri) mesin, jsb ogé, tim D kami R & jalan teuas dina reserch on téhnologi nguji sarta verifying, kaasup nu separation impurity, nganalisis, nyukcruk, jsb dipiboga sarta analisa parabot kaasup:

ngaran pakakas merek
mesin HPLC Agilent 1200; cai; Shimadzu
mesin kromatografi gas HP6890; Agilent4890; Shimadzu
partikel Analyzer Malvern MS2000
mesin TOC Shimadzu TOC-Vwp
UV spectrophotometer -visible. Bruker Tensor 27
mesin DSC Mettler DSC823e
mesin HPIC Dionex ICS-90A
LC / mesin MS Agilent 6120
mesin ICP-OES Shimadzu ICP-9000

alat produksi

Suhu low

Jeung téhnologi Low Temerature, AASraw téh mibanda pangaweruh teoritis profound jeung pangalaman praktis euyeub. Nu mantuan AASraw boga leuwih pilihan dina téhnologi dina kaayaan kaayaan hawa tiis. Kalawan pilihan ieu, klien kami bisa meunang produk hadé kalawan harga hadé.

Pikeun rupa-rupa produksi (duanana bets jeung pabrik serial), AASraw nyaéta kalayan kapasitas dina alat-alat (Glassware na Hastelloy Galunggung) jeung pangalaman nu patali.

  • -80 ° C, 10 léter Béjana Panalungtikan (R & D)
  • -80 ° C, 500Liter Béjana keur pabrik kilo na Tech ningkat
  • -80 ° C, 2000Liter PCplus urutan pabrik

tegangan tinggi

Salila rupa bets rancang, aya sorts parabot tina husus atawa korosi na Protection (steel baja, kaca dijejeran na Hastelloy Galunggung).

  • 100 bar, 100mL ~ 1L Béjana Panalungtikan (R & D)
  • 100 bar, 20L ~ 50L Béjana kilo pabrik jeung Tech ningkat
  • 100 bar, 1000L ~ 5000L Béjana PCplus urutan pabrik
  • téhnologi réaksi tinggi tegangan ningkat jeung produksi ageung skala