β-Estradiol bubuk

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk β-Estradiol (50-28-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

β-Estradiol bubuk nyaéta hormon séks bikang primér penting pisan pikeun ngembangkeun tur pamaliharaan tina jaringan tina sistem reproduksi awéwé. Ieu téh mangrupa formulir paling potent of mamalia estrogenic steroids.β-Estradiol mediates aktivitas biologis na dina awak ku aktivasina tina reséptor éstrogén. protéin reséptor éstrogén nu diaktipkeun lajeng translocates kana inti tur ngatur aktivitas gén béda. Dina budaya sél, β-Estradiol tindakan salaku stimulan jeung tumuwuhna boga épék on diferensiasi sélular na on sél sistim imun.

Panjelasan Produk

β-Estradiol bubuk video


bubuk I.β-Estradiol Karakter dasar:

ngaran: β-Estradiol bubuk
CAS: 50-28-2
Formula molekular: C18H24O2
Beurat molekul: 272.38
Ngalembereh Point: 173 ː C 180 ° C
Temp neundeun: 15-30 ° C dina hawa wadahna kedap
warna: bubuk bodas atanapi tina-bodas


II. β-Estradiol siklus bubuk

1. ngaran:

Ngaran kimia: β-Estradiol bubuk
Ngaran brand:

2. β-Estradiol bubuk Dianggo:

Estrogens langsung ngembangkeun tina genotype bikangna di embryogenesis na di pubertas. bubuk 17β-Estradiol teh éstrogén utama disékrésikeun ku ovarium premenopausal. Hal ieu disintésis tina téstostéron utamana dina sél granulosa indung na plasénta, tapi saeutik bisa dihasilkeun dina tingkat bubuk gland.1,2 Plasma 17β-Estradiol adrénal ningkatkeun laun antara poé 1-7 sahiji siklus menstruasi dituturkeun ku nambahanana seukeut ka nilai puncak ngeunaan 300 pg / ml dina poé 12, ngan saméméh ovulation.

3.What teh dosage bubuk β-Estradiol?

studi ieu demonstrate yén dosis estradiol poéan 0.2 mg jeung kirang anu éféktif dina ngurangan panas flashes. dosis efektip estrogens conjugated na estradiol diadministrasi ku ruteu béda ngahontal estradiol kadarna plasma gedena PPN sarupa (antara 35 na 100 pg / ml). Estrone tingkat plasma rupa-rupa lega kalayan ieu regimens béda jeung ulah sigana janten langsung patali jeung efficacy. Dina kasimpulan, sastra nunjukkeun yén efficacy of ngagantian éstrogén pikeun pengobatan gejala menopausal mucunghul pakaitna kana gedéna tingkat estradiol plasma; Terapi éféktif kahontal ku hiji regimen estradiol nu mertahankeun tingkat estradiol plasma tina sahanteuna 35-55 pg / ml. Efficacy of estrogens dina pencegahan osteoporosis sakumaha ditaksir ku densitometry geus nunjukkeun keur estrogens lisan conjugated.

4.How β-Estradiol karya bubuk?

Saatos ménopause fisiologis atanapi bedah, awéwé nu ujug-ujug kakurangan dina hormon estrogenic utama maranéhanana, 17 béta-estradiol. Ngan jumlah pangleutikna ti estradiol masih dihasilkeun tina prékursor adrénal. Leuwih ti 50 per cent sadaya awéwé postmenopausal sangsara pikeun varying période waktu ti gejala kakurangan éstrogén ieu, utamana instability vasomotor (panas flashes) jeung gangguan saré. Gejala trophic tina kakurangan éstrogén geus panjang langgeng tur konsekuensi kumulatif: gancangan leungitna dénsitas tulang nu antukna ngaronjatkeun risiko fractures, atrophy genitourinary hasilna dyspareunia na atrophy kemih; sarta parobahan Lipoprotein kalawan ngaronjat résiko tina morbidity jantung koronér na mortality. Kakurangan éstrogén Dinten utamana diolah ku estrogens-boh lisan estrogens equine conjugated atanapi estradiol-di dosis milligram tebih di kaleuwihan naon bakal diperlukeun ku jalur parenteral. Dicokot oral, estradiol geus sakitu legana robah nepi estrone ngaliwatan métabolisme dina ati. efek samping pikaresepeun tangtu terapi éstrogén (misalna, ngaronjat substrat renin) anu disababkeun ku alam unphysiologic sahiji jalur lisan administrasi. bentuk dosage keur administrasi éstrogén parenteral geus lega diulik: heunceut atanapi percutaneous creams, solusi intranasal, sarta tablet sublingual. Sakabéh hasil ieu dina dibaca, élévasi fana of kadarna plasma of estradiol sarta kanaékan minor of estrone. Hiji regimen ningkat, nu ngahasilkeun leuwih konsentrasi plasma tetep, kahontal kalawan estradiol susuk eksperimen atawa ku ring delivering estradiol heunceut.

5.Warning:

Estradiol nyaéta bodas bubuk ordorless kristalin bodas atanapi susu. Éta leyur dina dioxane na acetone, rada leyur dina étanol, jeung leyur na cai.
Estradiol teh panengah antara estradiol valerate na estradiol bénzoat, sarta éta mangrupa jenis narkoba éstrogén. Ieu bisa dipaké pikeun ngubaran perdarahan uterus hanca, amenorrhea primér, sindrom menopausal, sarta kanker prostat. Estradiol bisa ngamajukeun tur saluyukeun tumuwuhna normal organ kelamin bikang sarta ciri kelamin sekundér, ngamajukeun susu maturation saluran sarta pertumbuhan, jeung bantuan dina posseting. Estradiol ogé bisa dipaké dina ieu panalungtikan biokimia.

bubuk 6.β-Estradiol:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.β-Estradiol bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

8.β-Estradiol bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

9.Does β-Estradiol bubuk ngagaduhan Sisi Balukar?

Pikeun ngamekarkeun ramah-pamaké, sistem vektor kimia inducible pikeun transformasi tutuwuhan fana jeung stabil, kahiji urang nyoba ngaoptimalkeun bubuk-responsif elemen pangaturan aya β-Estradiol tina plasmid pER8. Ka tungtung ieu, pigura bacaan tina protéin XVE fusi sarta 3'UTR / terminator kacang polong rbcS wilayah E9 sahiji véktor pER8 aslina anu redesigned na di vitro disintésis. Pigura XVE maca aslina ngandung situs pangwatesan 14 nu umumna dipake pikeun Kloning strategi nyelapkeun gén dipikaresep kana MCSs, bari sekuen dioptimalkeun kiwari ngandung ukur dua situs NdeI. Leuwih ti éta, pamakéan UGA ngeunaan urutan ieu ieu dioptimalkeun pikeun éksprési dina Arabidopsis. Sajaba ti éta, situs pangwatesan anyar anu kaasup pikeun ngidinan ngagantian basajan tina promoter, terminator, sarta pigura bacaan antara promoter na terminator lamun diperlukeun. Akibatna, dina sekuen XVE sintétik karek dirancang (ditunjuk minangka sXVE), 392 nukléotida nu diganti, hasilna dina kasaruaan 72% sakabéh antara pigura bacaan aslina tur sintétis.

Dina dosages tinggi, estradiol bisa ngahambat sékrési prolactin anterior hipofisis, sahingga nurunna sékrési susu payudara. Sanajan kitu, seueul, utah na endometrial hyperplasia-ngainduksi perdarahan bisa lumangsung. Penderita ati atawa gagal ginjal kedah nganggo sareng caution.

Ulah make on breasts, wewengkon heunceut jeung mukosa heunceut.


III. β-Estradiol bubuk HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér β Estradiol-bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

  Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "β-Estradiol bubuk"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *