Bubuk NMN - Pabrik Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

β-Nicotinamide Mononucleotide

rating: Kategori:

AASraw ngagaduhan kualifikasi pikeun nyayogikeun produk anti sepuh-NMN Bubuk sacara masif kalayan régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak. Produksi bulanan rata-rata urang tiasa ngahontal 1500kg. Wilujeng ngahubungi sareng kami kanggo inpormasi langkung ngagaleuh:
Status: Di stock

Unit bungkusan: 1kg / kantong, 25kg / kendang

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
CAS Jumlah 1094-61-7
Formula molekular C11H15N2O8P
rumus Beurat 334.22
sinonim NMN;

β-D-NMN;

BETA-NMN;

béta-D-NMN;

Bubuk NMN;

NMN zwitterion;

NICOTINAMIDE RIBOTIDE;

Nukléotida Nicotinamide;

Nicotimide mononucleotide.

katingalian bubuk bodas
Gudang jeung nanganan 2-8 ° C dina tempat anu garing

Titik konci:

♣ NAD + mangrupikeun koénzim utami anu diperyogikeun pikeun kahirupan sareng fungsi sélulér.

♣ Tingkat NAD +, utamina bentuk NAD + na, sacara alami turun ku umur dina seueur jaringan.

♣ Awak nyiptakeun NMN salaku léngkah panengah atanapi "prékursor" pikeun NAD +. Simpen saderhana: tingkat NMN langkung luhur hartosna tingkat NAD + langkung luhur.

Dicatet: Dina tulisan di handap ieu, Dipaké NMN tibatan β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)


 

Nicotinamide Mononucleotide: Kauntungan sareng Kagunaan

Sepuh mangrupikeun prosés alami anu tiasa nguntungkeun kaséhatan fisik, méntal, sareng kosmétik anjeun. Tanda mimiti sepuh janten écés dina raray sareng beuheung daérah dina bentuk garis-garis halus sareng keriput. Épék kosmétik tina sepuh sering langkung diperparah ku faktor éksogen sapertos paparan UV hasilna kulit fotodamaged sareng setrés, hariwang, sareng polutan lingkungan anu bakiak dina pori anu ngakibatkeun iritasi kronis sareng jarawat. 

Keriput ieu mangrupikeun tanda kosmétik sareng sacara éksternal anu katingali tina sepuh tapi sacara internal, éta tiasa mangaruhan kamampuan anjeun ngalaksanakeun kagiatan kahirupan sadidinten kalayan sumanget sareng énergi anu sami sareng sateuacan. Sumawona, sepuh tiasa mangaruhan beurat sareng metabolisme anjeun, sering nyababkeun nambihan beurat anu henteu séhat pakait sareng tingkat metabolisme basal anu laun. 

Parobihan anu aya hubunganana sareng sepuh henteu tiasa dihindari seuseueurna sabab sababaraha diantarana mangrupikeun akibat tina turunna metabolisme mitokondria sareng parobihan éksprési gén. Kaseueuran parobihan fisiologis anu lumangsung sareng sepuh mangrupikeun turun tina tingkat NAD +, koénzim penting pikeun homeostasis sareng metabolisme anu aya dina sadaya organisme hirup. 

Salila nonoman urang, koénzim ieu ngiringan ampir kabéh réaksi anu ngahasilkeun énergi mitokondria sareng seueur aya dina awak. Nanging, nalika urang umurna, tingkat NAD + mimiti turun sacara signifikan. 

Suplemén anti sepuh sacara lega diwanohkeun sareng dianggo ku jalma-jalma di panjuru dunya dina harepan counteracting efek tina sepuh. Nanging, henteu sadayana épéktip sabab kaseueuranana henteu mangaruhan tingkat NAD + dina awak. Salaku hasil tina sababaraha studi. élmuwan sareng panaliti parantos mendakan solusi pikeun merangan tanda-tanda sepuh, elixir kahirupan, nyaéta, Nicotinamide Mononucleotide anu langsung saatos konsumsi oral janten NAD + dina awak. 

 

Naon Nicotinamide Mononukleotida (NMN)? 

Nicotinamide Mononucleotide nyaéta nukléotida anu diturunkeun tina niacin atanapi vitamin B3 anu ogé tiasa dipendakan, sapertos dina buah-buahan sareng sayuran sapertos alpukat sareng edamame. NMN nembé ngagaduhan daya tarik salaku poténsial suplemén anti sepuh, seuseueurna salaku hasil tina terbitan buku, Lifespan, ku David Sinclair.

NAD + parantos dikenal janten ciri sepuh pikeun waktos anu lami tapi merangan pangaruh sepuh dina tingkat na sesah. Ieu lolobana kusabab studi awal museur kana ningkatkeun tingkat NAD + dina awak nganggo suplemén NAD +. Nanging, henteu lami deui mendakan yén NAD + ngagaduhan bioavailabilitas anu lemah dina awak hartosna yén henteu gampang nyerep, sareng meakeunana sacara éksogénis henteu aya pangaruh kana tingkat endogénna.

Suplemén NMN mangrupikeun prékursor kuat NAD + anu penting pisan dina prosés produksi énergi dina awak manusa. Nanging, panilitian mimiti panggunaan bubuk NMN atanapi suplemén salaku suplemén anti sepuh poténsial ngan dilakukeun dina taun 2020. NMN masih gaduh jalan anu panjang dina dunya panilitian tapi studi anu dilakukeun dugi ka ayeuna parantos ngabuktikeun kauntungan hipotésis sareng pangaruh NMN dina sepuh. 

Tingkat NAD + tiasa ditingkatkeun ku salah sahiji tina dua prékursor penting na, NMN sakumaha didadarkeun di luhur atanapi NR. NMN sareng NR babarengan, sareng konvérsi NMN kana NR penting pisan pikeun nyerep tilas dina awak. NR mangrupikeun Nicotinamide riboside anu tiasa ningkatkeun tingkat endogenous NAD + sacara signifikan. Suplemén sareng NR pikeun merangan épék sepuh parantos ditaliti ku suplemén NR dinyatakeun salaku suplemén 'aman sareng lumayan'. 

 

Kumaha Cara NMN Kana Awak?

NMN maénkeun peran penting dina prosés produksi énergi sareng perbaikan DNA dina awak, sanaos henteu langsung. NMN ngamajukeun sintésis atanapi produksi NAD + dina awak pikeun ngatasi kakuranganana, ngalangkungan jalur panyalametan. NAD + tiasa disintésis langkung ti hiji cara sareng jalur panyeleman gumantung kana fungsi anu saéna NMN. Jalur Salvage ngarujuk kana jalur anu ngahasilkeun NAD + sareng hasil akhir tina NAD + ngarecahna sapertos niacinamide atanapi NAM. NAM langsung ngarobah kana NMN anu terasna, ngalangkungan sababaraha léngkah, ngahasilkeun NAD +. Ieu mangrupikeun pungsi anu paling penting tina NMN dina awak sareng mangrupikeun alesan utama dina balik popularitas NMN suplemén. 

Sakali anjeun nyandak suplemén NMN sacara lisan, dipercaya yén éta dirobah jadi NR dina awak kusabab sanyawa NMN henteu tiasa ngalangkungan mémbran, kana sél. Saatos NR lebet kana sél, teras dirobih deui ka NMN ngalangkungan épék énzim khusus; nikotinamide ribose kinase atanapi NRK. NMN ieu teras ngalaman jalur panyalametan pikeun biosintésis NAD + pikeun ngeusian tingkat terakhir dina awak manusa. 

Penting pikeun dicatet di dieu yén nambalan NAD + ngalangkungan suplemén NMN sanés ngan ukur ngahasilkeun énergi anu ningkat tapi ogé ngagaduhan sababaraha manpaat kaséhatan sanés anu ngan ukur nambihan daya tarik suplement NMN. 

 

Mangpaat Kaséhatan NMN

Pasipatan anti sepuh NMN sanés ngan ukur akibat tina tingkat tingkat NAD + tapi ogé hasil tina jalur NMN sareng fungsi dina awak manusa. Mangpaat utama NMN masih nyaéta kamampuan naékkeun tanaga sélulér sareng fisik sabab éta mangrupikeun panguat NAD + nanging, manpaat anu sanés henteu kedah diémutan khususna upami anjeun ningali naha suplement NMN mangrupikeun pilihan anu pas pikeun anjeun. 

Janten panguat NAD + ngamungkinkeun NMN ngahasilkeun sababaraha kauntungan kaséhatan anu sanés, sapertos:

 

· Manajemén obesitas

Kajadian obesitas parantos ningkat sacara signifikan saprak 30 taun ka pengker, kalayan persentase obesitas murangkalih ampir dua kali langkung 30 taun ieu. Ieu hususna pikahariwangeun sabab obesitas predisposes anjeun sababaraha komorbidities séjén anu tiasa fatal. Laju métabolik basal anu handap mangrupikeun alesan utami dina kaayaan obesitas anu patali umur sering ditingali dina sepuh individu. Ngadalikeun jinis khusus obesitas ieu peryogi pendekatan multifactorial anu nargétkeun hormon lapar sasarengan tingkat metabolisme. Panilitian anu dilakukeun di Qatar mendakan yén suplemén NMN dina modél sato nyababkeun ningkatna éksprési gén dua hormon konci dina suprési napsu sareng cek metabolisme; leptin sareng sirtuin, masing-masing. Panilitian ieu nunjukkeun yén asupan lisan tina NMN tiasa neken lapar pikeun ngabantosan anjeun ngirangan beurat bari ogé ningkatkeun tingkat metabolisme, anu duanana ngagedekeun leungitna beurat anu anjeun tiasa alami. 

Salajengna, panaliti mendakan yén NMN ningkatkeun tingkat NAD + anu dina sél gajih gaduh épéktip-ningkatkeun metabolisme, salajengna ngabantosan leungitna beurat. 

 

· Kontrol Diabetes

Diabetes mangrupikeun komplikasi tina obesitas sareng nganggo suplemén NMN pikeun ngatur sareng ngubaran obesitas tiasa nyegah diabetes tina berkembang. Tapi éta henteu ngan ukur pangaruh NMN kana kadar gula getih. Turunna tingkat NAD + dipendakan aya hubunganana sareng turunna fungsi sél béta dina pankréas, sumber utama insulin dina awak. Panaliti yakin yén ieu mangrupikeun patofisiologi utama dina pamekaran diabetes mellitus tipe 2 pikeun jalma anu langkung sepuh. 

Panilitian anu dilakukeun dina modél sato nunjukkeun yén beurit diabetik sareng yuswa, nalika dibéré suplemén NMN, parantos ningkat fungsi sél béta sabab ngeusian toko NAD + dina awak. Panilitian anu sanés fokus kana milarian udagan pangobatan pikeun diabetes anu patali umur sareng anu patali sareng obesitas tipe 2 mendakan yén suplemén NMN berpotensi mangaruhan ati sareng ningkatkeun oksidasi gajih. Éta ogé tiasa ngirangan neundeun gajih dina awak bari ogé ningkatkeun kasabaran glukosa dina awak. 

Suplemén NMN gaduh sababaraha jalur anu mana aranjeunna ngabantosan ningkatkeun kasabaran glukosa sareng résistansi insulin, sahingga ngabantosan ngatur diabetes mellitus tipe 2 dina jalma sepuh. Jalur anu sami dianggo pikeun sacara épéktip ngaleutikeun gejala gangguan metabolisme sanés anu ngembangkeun nalika prosés sepuh. 

 

· Ngaronjat Fungsi Sistem Imun

Nunjukkeun yén suplemén sareng NMN nembé waé janten pilihan anu saé anu parantos ditalungtik, sahenteuna ngeunaan modél sato, henteu heran yén peran NMN ditalungtik ngeunaan inféksi COVID-19. 

Nalika diajar peran anu béda tina koénzim multitasking, NAD +, panaliti mendakan yén éta ogé ngagaduhan peran penting dina fungsi sistem imun anu leres. Pandemi COVID-19 anyar ngadorong panaliti pikeun diajar hubungan khusus antara suplemén NMN, ningkat NAD +, sareng fungsi imun anu ditingkatkeun pikeun ngatasi épék virus. 

Hiji panilitian sapertos kitu mendakan yén tingkat NAD + béak sareng terasna, ningkat umur, hasilna bentuk parah tina inféksi. Éta ogé mendakan yén pasién ieu résiko langkung tinggi tina komorbiditas sareng fana akibat tina inféksi COVID-19. Salaku hasil tina papanggihan ieu, tiasa dihipotesiskeun yén suplement NMN tiasa tiasa ngirangan parna anu COVID-19 mangaruhan sistim imun sareng awak manusa. 

 

· Ningkat Kasuburan Awéwé

Awéwé kapangaruhan ku jam biologis anu ngawatesan kamampuan réproduktifna ku umur. Panilitian anu béda anu dilakukeun dina modél sato awéwé parantos mendakan yén suplement NMN tiasa tiasa ngirangan wates ieu sareng bahkan ngubaran infertilitas anu pakait sareng umur dina sababaraha kasus. 

Hiji panilitian anu dilakukeun dina beurit alami, beurit bikang mendakan yén panipisan tingkat NAD + tiasa ngahasilkeun kualitas turun tina oosit sareng panurunan anu signifikan dina jumlah oosit, anu akibatna ngirangan kamampuan baranahan sareng kasuburan. Malikkeun tingkat NAD + dina modél sato ieu kalayan suplemén NMN dipendakan pikeun ningkatkeun kualitas oosit sareng jumlah na, maka ningkatkeun kamampuan réproduksi. 

Panilitian anu sanés dilakukeun pikeun nganilai naon anu ngirangan kualitas oosit ku umur. Pikeun panilitian ieu, oosit ti bikang langkung lami dikumpulkeun sareng diulik, jero pikeun ngartos patofisiologi. Panaliti mendakan yén turunna kualitas oosit nyaéta akibat tina mutasi titik dina DNA mitokondria tina oosit, anu numuwuhkeun kusabab henteu saimbangna tingkat NAD +. Ieu sababna suplemén NMN pikeun ningkatkeun tingkat NAD + dipercaya ningkatkeun kasuburan sareng kaséhatan réproduktif, khususna di awéwé umur. 

Kusabab awéwé yuswa kaleungitan kaseueuran réproduktifna salami ménopause, suplemén NMN, sareng tiasa ningkatkeun kaséhatan réproduktif ogé tiasa ngabalikkeun ménopause, dugi ka hiji tingkat. Ieu bakal ngijinkeun awéwé janten subur langkung lami sareng ngagaduhan kualitas oosit bari langkung lami aranjeunna ngalangkungan ambang umur umum. 

 

· Ngaronjat Aliran Darah

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun ku Dr. DAvid Sinclair, biologis anu tanggung jawab pikeun kamashuran suplemén NMN, sabab urang umurna, sél endotel anu ngalipetkeun pembuluh darah urang turun dina jumlah sareng kualitas. Ieu teras mangaruhan nutrisi anu ngalirkeun tina getih kana jaringan anu ngalangkungan kapal-kapalna, maka mangaruhan kualitas saluran getih sacara umum. Parobihan ieu dipercaya mangrupikeun faktor utama anu nyababkeun ningkatna kajadian patologis saluran getih di antara jalma anu umurna.

Suplemén NMN atanapi suplemén NR hasilna ningkat tingkat NAD +, anu numutkeun panilitian ieu nyababkeun sél endotel janten aktif sareng kuat ngahasilkeun pembuluh darah énggal nalika anu lami ngeureunkeun fungsi leres. 

 

· Fungsi kognitif ditingkatkeun

Gangguan neurodegenerative mangrupikeun gangguan umum anu mangaruhan otak, nurunkeun fungsi kognitif sareng kualitas kahirupan. Suplemén sareng NMN pikeun ningkatkeun tingkat NAD + dipercaya efektif pisan pikeun ningkatkeun fungsi kognitif sareng ningkatkeun kelangsungan sél otak. 

Dina panilitian dimana modél sato anu tatu otak traumatis sareng neurodegenerasi dipasihan sanyawa khusus,  P7C3-A20, éta mendakan yén sanyawa ieu ningkatkeun fungsi kognitif sareng ngeureunkeun prosés neurodegenerative. 

P7C3-A20 mangrupikeun sanyawa anu ngahasilkeun NMN anu teras ngahasilkeun NAD +. Masihan beurit sareng TBI sanyawa ieu henteu ngan ukur ngagaduhan manpaat kognitif tapi ogé kapendak pikeun ningkatkeun integritas fungsional sareng struktural panghalang getih-otak, sabab sanyawa ieu mangrupikeun bagian tina mémbran. 

 

· Ngaronjatkeun Fungsi Otot sareng Ningkatkeun Ketahanan

Atlit anu hoyong ningkatkeun kamampuan ketahananana kedah nyandak suplemén NMN sabab nembé kapendak yén suplemén ieu berpotensi ningkatkeun kapasitas aérobik. Mangpaat suplemén NMN ieu lolobana akibat pangaruh produksi énergi NAD + dina otot, tapi penting dicatet yén atlit ieu ogé ngalaman paningkatan anu signifikan dina tingkat pangambilan oksigén ototna.  

 

Naha kuring kedah nyandak NMN Powder?

NMN Powder ngagaduhan sababaraha manpaat anu parantos ditalungtik sacara rinci, dina modél sato sareng di laboratorium. Sababaraha kauntungan ieu parantos diulik dina manusa, sareng ngahasilkeun hasil anu positip. Upami anjeun ngamimitian ningali tanda-tanda sepuh naha éta dina bentuk katurunan anu turun, kamampuan atletik, atanapi tanda kosmetik, anjeun tiasa nguntungkeun tina nyandak suplemén NMN. Pamakéan aranjeunna khusus disarankeun pikeun anu nyobian ngabalikeun gejala sepuh. 

 

Résiko Poténsi NMN

NMN mangrupikeun sanyawa anu alami dina awak manusa, yén saatos panilitian sareng analisis anu éksténsif teu aya résiko atanapi komplikasi anu aya hubunganana. NMN, nalika didamel leres ku panyadia NMN sareng disimpen leres di pabrik bubuk NMN sareng bumi anjeun, leres-leres aman kanggo dikonsumsi manusa. Panyimpenan bubuk NMN penting sabab upami disimpen dina tempat anu panas, éta bakalan janten niacinamide sareng mimiti lalaunan ngaracun awak anjeun nalika anjeun nyéépkeun. 

Anjeun teu kedah hariwang sabab bubuk NMN murni ku perusahaan NMN sok disimpen kalayan pantes, di tempat anu tiis sareng garing. Sumawona, pabrik bubuk NMN ogé nyetak arah anu saé pikeun panggunaan sareng neundeun bungkus suplemén supados anjeun terang kumaha pangsaéna ngagunakeunana, tanpa ngahasilkeun komplikasi parna. 

Éta ogé diperhatoskeun yén panggunaan rutin suplemén NMN tiasa nyababkeun turun kamampuan suplemén pikeun ngahasilkeun épék anu dipikahoyong. Kusabab ieu, disarankeun anjeun nyandak istirahat tina suplemén nalika anjeun mimiti perhatosan turunna kauntungan NMN sapertos ngirangan kualitas bobo sareng ningkat insiden inféksi. 

Sajauh perawatan anu ditangtoskeun dina prosés manufaktur sareng neundeun, boh di bumi boh di pabrik, teu aya résiko sareng efek samping anu aya hubunganana sareng panggunaan NMN. 

 

Dimana Pikeun Mésér Bubuk NMN Pangsaéna?

Anjeun tiasa mésér bubuk NMN sareng bentuk suplemén NMN sanésna ti apoték online, toko kaséhatan, sareng réncang lokalna. Anjeun ogé tiasa mésér kantong bubuk bubuk NMN anu ngandung bubuk NMN ageung, sanaos bahan industri sareng paling umum dipésér ku perusahaan ageung nyobian ngadamel pél sareng kapsul NMN. 

Anjeun ogé tiasa mésér bubuk NMN ti Amazon atanapi Amazon Prime, tapi anjeun kedah ati-ati mésér produk asli ti vendor anu diverifikasi sabab seueur anu ngajual acak tiasa nipu anjeun mayar jumlah anu ageung pikeun dupe atanapi palsu, éta boh pangaruhna pikeun kaséhatan anjeun atanapi ngagaduhan pangaruh négatip kana kaséhatan anjeun. 

Sateuacan ngawitan balanja bubuk NMN, anjeun kedah parios sababaraha hal pikeun mastikeun yén anjeun mésér produk pangsaéna pikeun anjeun. 

Suplemén NMN pangsaéna nyaéta anu didamel kalayan sadaya tungtunan kaamanan sareng protokol dina tempatna. Panyekel NMN kedah mastikeun yén hal anu paling diperhatoskeun pikeun nyegah kontaminasi bubuk NMN kalayan racun atanapi rereged anu tiasa nyababkeun langkung cilaka tibatan anu hadé pikeun awak manusa. 

Sumawona, bubuk NMN kedahna, sapertos didadarkeun di luhur, kedah disimpen dina kaayaan anu pas anu ogé kedah dijaga nalika ngangkut suplemén. 

 

FAQ Ngeunaan NMN Bubuk

· Naha bubuk NMN ngabalikeun sepuh?

Bubuk NMN diémbarkeun janten suplemén anti sepuh sareng leres, sabab naék tingkat NAD + anu ngagaduhan peran penting dina nurunkeun tingkat énergi anjeun nalika anjeun umurna. Henteu ngan éta, bubuk NMN tiasa ngabalikeun pangaruh tina sepuh dina sistem organ anu béda dina awak anjeun, sareng nyandak anjeun balik ka nonoman, dinten anu enerjik anjeun. 

 

· Naha bubuk NMN Aman? 

Bubuk NMN parantos ditalungtik sacara tuntas pikeun nganilai fungsi anu béda sareng manpaatna dina awak manusa. Salila studi ieu, efek samping poténsial ogé dianalisis ngan ukur pikeun hasil pikeun nunjukkeun yén panggunaan NMN teu ngagaduhan efek samping anu pakait sareng éta. Sagala komplikasi anu tiasa lumangsung ku panggunaan bubuk NMN mangrupikeun akibat tina kasalahan manusa atanapi clerical anu dilakukeun nalika ngangkut atanapi neundeun. Teu aya anu aya hubunganana sareng bahan aktual suplemén anti sepuh. 

 

· Sakumaha biaya bubuk NMN?

Bubuk NMN mangrupikeun suplemén anu sayogi sayogi sareng mahal tapi éta dianggap pantes, nunjukkeun daptar anu ageung manpaatna anu kabuktosan sacara ilmiah. Harga bubuk NMN anu tinggi sanés kusabab daptar panjang manpaatna tapi hasilna tina prosés manufaktur anu éksténsif yén dirina lumayan mahal pikeun kaseueuran pabrik NMN. Dibikeun sifat suplemén anu mahal, anjeun kedah salawasna mastikeun yén anjeun ngagaleuh produk asli ti vendor anu disertifikasi, utamina upami anjeun mésér NMN online.

 

singgetan

Suplemén NMN janten langkung kasohor ku siang dinten, berkat karya biologis David Sinclair anu ogé parantos nyéépkeun bagian penting tina anjeunna nyaéta karir akademik nalungtik sareng diajar pangaruh tina nukleotida turunan vitamin B3 ieu.

NMN mangrupikeun prékursor tina NAD + anu mangrupikeun koénzim kanggo fungsi anu saé pikeun sababaraha jalur metabolisme, imun, sareng hormon. Fungsi utama NAD + nyaéta peran anu dilakukeun dina prosés produksi énergi. Kusabab NAD + penting pisan pikeun produksi énergi, turunna fisiologis tingkat na salaku hiji umur nyababkeun réduksi anu signifikan dina tingkat énergi. Suplemén NMN tiasa ngabantosan ningkatkeun énergi ku cara ningkatkeun tingkat NAD + dina awak. 

NMN ogé ngagaduhan sababaraha manpaat anu sanés sapertos ningkatkeun fungsi metabolik, ningkatkeun fungsi jantung, kognitif, sirkulasi, sareng fungsi sistem imun. Fungsi-fungsi ieu didukung ku bukti ilmiah sareng data, anu nyungkeun panggunaan réalasi suplemén NMN dina individu yuswa pikeun ngabantosan waktosna balik ka jaman ngora. 

Salain tina sababaraha manpaat NMN, popularitasna ogé tiasa dikredit kanyataan yén éta henteu ngagaduhan résiko atanapi komplikasi anu penting pakait sareng panggunaan na. Upami anjeun ngaraos umur anjeun nyarengan anjeun sareng hoyong inuman ti cai mancur nonoman, suplemén NMN tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun. 

 

[rujukan]

[1] Tarragó MG, Chini CC, Kanamori KS, Warner GM, Caride A, de Oliveira GC, dkk. (Méi 2018). "+ Nolak". Métabolisme sél. 27 (5): 1081-1095.e10. doi: 10.1016 / j.cmet.2018.03.016. PMC 5935140. PMID 29719225.

[2] Stipp D (11 Maret 2015). "Cicih Resveratrol: The Anti-Aging NAD Fad". Jaringan Blog Amérika Ilmiah.

[3] Cambronne XA, Kraus WL (Oktober 2020). "+ Sintésis sareng Fungsi dina Sél Mamalia". Tren dina Élmu Biokimia. 45 (10): 858-873. doi: 10.1016 / j.tibs.2020.05.010. PMC 7502477. PMID 32595066.

[4] Bogan KL, Brenner C (2008). "Asam nikotinat, nikotinamid, sareng nikotinamida ribosida: évaluasi molekul NAD + vitamin prékursor dina nutrisi manusa". Tinjauan Tahunan Gizi. 28: 115–30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. PMID 18429699.

[5] Yue Yang, Anthony A. Sauve. Metabolisme NAD +: Bioenergetics, signalling sareng manipulasi pikeun terapi. Biochim Biophys Acta, 2016; DOI: 10.1016 / j.bbapap.2016.06.014.

[6] Mills KF, Yoshida S, Stein LR, Grozio A, Kubota S, Sasaki Y, Redpath P, Migaud ME, Apte RS, Uchida K, Yoshino J, Imai SI. Administrasi Jangka Panjang Nicotinamide Mononucleotide Mitigates Umur Pakait Diturunkeun Fisiologis Ditulis dina Beurit. Cell Metab, 2016; DOI: 10.1016 / j.cmet.2016.09.013.

[7] Niels J. Connell, Riekelt H. Houtkooper, Patrick Schrauwen. Metabolisme NAD + salaku udagan pikeun kaséhatan métabolik: naha urang parantos mendakan pélor pérak? Diabetologia, 2019; DOI: 10.1007 / s00125-019-4831-3.

[8] Ann Katrin-Hopp, Patrick Grüter, Michael O. Hottiger. Pangaturan Métabolisme Glukosa ku NAD + sareng ADP-Ribosylasi. Sél, 2019; DOI: 10.3390 / sél8080890.

[9] Shuang Zhou, Xiaoqiang Tang, Hou-Zao Chen. Sirtuins sareng Resistansi Insulin. Front Endocrinol (Lausanne), 2018; DOI: 10.3389 / fendo.2018.00748.