Meuli 9 (10) -Dehydronandrolone (6218-29-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7)

rating: SKU: 564-35-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram kanggo urutan massa 9 (10) -Dehydronandrolone (6218-29-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7) video

 

 


 

9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 9 (10) -Dehidononololone
CAS No.: 6218-29-7
Formula molekular: C17H22O2
Beurat molekul: 272.4
sinonim: 9,10-Énergi-19-nortestosteron

UNII-ZX4VV1AKUF

ZX4VV1AKUF

17beta-Hydroxyestra-4,9-dien-3-hiji

CHEMBL2311179

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7) Description:

 

 

rujukan: