Bubuk Spermidine - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk spérmidine

rating: Kategori:

Bubuk Spermidine mangrupikeun poliamin anu diturunkeun tina putrescine anu kalebet dina prosés biologis, kalebet régulasi poténsi mémbran, pencegahan nitrat oksida synthase (NOS) sareng induksi autofagy. Éta aya dina ampir sadaya jaringan dina pakait sareng asam nukléat. Éta kationik dina sadaya nilai pH sareng dipercaya ngabantosan struktur mémbran sareng asam nukléat tangtu.

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Spermidine
CAS Jumlah 124-20-9
Formula molekular C7H19N3
rumus Beurat 145.25
sinonim Spermidine,

124-20-9,

1,5,10-Triazadecane,

4-Azaoctamethylenediamine,

Spermidin,

katingalian Bubuk bodas
Gudang jeung nanganan RT

 

rujukan

[1] Kamus Warisan Amérika Diambil 2014-11-18.

[2] Minois, Nadège (28 Januari 2014). "Dasar Molekul tina" Anti Penuaan "Pangaruh Spermidine sareng Poliamin Alam Alami sanés - Tinjauan Mini". Gerontologi. 60 (4): 319–326. doi: 10.1159 / 000356748. PMID 24481223.

[4] Madeo F, Eisenberg T, Pietrocola F, Kroemer G (2018). "Spermidine dina kaséhatan sareng panyakit". Élmu. 359 (6374): eaan2788. doi: 10.1126 / sains.aan2788. PMID 29371440.

[5] Eisenberg T, Knauer H, Schauer A, Büttner S, Ruckenstuhl C, Carmona-Gutierrez D, dkk. (Nopémber 2009). "Induksi autofagy ku spermidine ngamajukeun umur panjang". Nat. Sél Biol. 11 (11): 1305–14. doi: 10.1038 / ncb1975. PMID 19801973. S2CID 3126330.

 

Tulisan anu Trending

 

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sah diijinkeun tina bubuk Spermidine kualitas luhur. Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!