Mésér Bubuk Trilostane (13647-35-3) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk Trilostane (13647-35-3)

rating: SKU: 13647-35-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis sareng kamampuan produksi ti gram dugi ka urutan massal bubuk Trilostane (13647-35-3), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Video Trilostane Bubuk (13647-35-3) video

 

 


 

Bubuk Trilostane (13647-35-3) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Trilostane
CAS No.: 13647-35-3
Formula molekular: C20H27NO3
Beurat molekul: 329.43
standar: Dina-imah
neundeun: Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

Bubuk Trilostane (13647-35-3) Description:

Bubuk Trilostane mangrupikeun panghambat tina 3β-hidroksisteroid déhidrogénase anu dianggo dina sindrom Cushing sareng hyperaldosteronism primér. Ieu duanana mangrupikeun kalainan dimana kaleuwihan hormon kortikosteroid dihasilkeun dina awak. Kortikosteroid penting pikeun awak pikeun ngamangpaatkeun karbohidrat, lemak sareng protéin sareng réspon normal pikeun setrés. Éta ogé diperyogikeun pikeun pangaturan kasaimbangan uyah sareng cai dina awak. Bubuk Trilostane mantuan nyegah produksi kortikosteroid, ngadalikeun gejala pakait sareng gangguan ieu.

Bubuk Trilostane ogé tiasa kapaké dina pengobatan kanker payudara anu parantos lega dina awéwé anu parantos ménopause.

Ieu nembe disatujuan dina 2008 pikeun pangobatan panyawat Cushing (hyperandrenocorticism) pikeun anjing. Éta ogé ubar munggaran anu disatujuan pikeun ngubaran Cushing's pituitary- sareng adrenal-gumantung ka anjing. Obat resép ieu jalan ku ngeureunkeun produksi kortisol dina kelenjar adrénal.

 

rujukan:

  •  1: Midence JN, Drobatz KJ, Hess RS. Konsentrasi Kortisol di Anjing-Nya diatur kalayan Hyperadrenocorticism Diperlakukeun sareng Trilostane. J Vet Intern Med. 2015 Nov; 29 (6): 1529-33. doi: 10.1111 / jvim.13615. Epub 2015 Sep 16. PubMed PMID: 26374943.
  • 2: Fracassi F, Corradini S, Floriano D, Boari A, Aste G, Pietra M, Bergamini PF, Dondi F. Faktor prognostik pikeun salamet di anjing anjing kalayan hypercortisolism gumantung-pituitari diolah kalayan trilostane. Vet Rec. 2015 Jan 10; 176 (2): 49. doi: 10.1136 / vr.102546. Epub 2014 Aug 28. PubMed PMID: 25170036.
  • 3: Bonadio CM, Feldman EC, Cohen TA, Kass PH. Perbandingan hasil uji stimulasi hormon adrenocorticotropic dimimitian 2 ngalawan 4 jam 2014 jam administrasi trilostane di anjing-anjing kalayan hyperadrenocorticism sacara alami. J Vet Intern Med. 28 Jul-Aug; 4 (1239): 43-10.1111. doi: 12357 / jvim.2014. Epub 26 Méi 24863172. PubMed PMID: XNUMX.