17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk (630-56-8) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone

rating: Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk 17-Hydroxyprogesterone caproate (630-56-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone, Ampir 500,000 orok dilahirkeun prématur di Amérika Serikat unggal taun. Lahirna prématur (PTB), atanapi kalahiran kirang ti 37 minggu kehamilan, nempatkeun murangkalih dina résiko pati langkung ageung sareng mangrupikeun panyabab utama cacad neurologis jangka panjang dina murangkalih. Salaku tambahan, biaya kaséhatan anu aya hubunganana sareng PTB ngarugikeun sistem kasehatan AS langkung ti $ 26 milyar unggal taun. Nyegah PTB penting pisan pikeun ngabina kaséhatan jangka panjang sareng pamekaran murangkalih peuntas nagara.

Panjelasan Produk

 

17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk video

 

 


 

Bubuk dasar I.17-Hydroxyprogesterone caproate Karakter dasar:

 

ngaran: caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone
CAS:  630-56-8
Formula Molekul:  C27H40O4
Beurat molekul:  428.6
Ngalembereh Point:  119 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas jeung bubuk kaluar-bodas

 


 

II. siklus caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone

 

1. ngaran:

caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone: Kimia Ngaran
Ngaran séjén: 17-OHPC, 17P, hexanoate

 

2. 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk Dianggo:

Ubar 17-alfa hydroxyprogesterone caproate mangrupa progestin sintétik injectable. Ieu geus kabuktian éféktif dina ngahulag atanapi delaying kalahiran preterm di pregnancies Singleton pikeun awéwé ku sajarah birth.1 preterm spontan Sakali lega sadia sakumaha hiji ubar diperparah murah, ayeuna boga versi branded (Makena; AMAG farmasi) yén waragad kira 100 kali leuwih ti aslina. On Pébruari 4, 2011, KV Pharmaceutical Company (engké diganti Lumara) nampi persetujuan ti Administrasi Pangan sarta Narkoba AS ka rancang jeung pasar Makena, nu diwangun ku bahan aktip anu sarua sakumaha kapanggih dina nyusun diperparah aslina. persetujuan éta kaasup hiji designation ubar yatim sarta masihan KV Pharmaceutical Company hak ekslusif ka rancang Makena nu berpotensi nyumbang ka harga didaptarkeun na tinggi. Pikeun nalungtik ieu, kami dipaké hiji database klaim asuransi keur nalungtik resep pikeun 17-alfa hydroxyprogesterone caproate diantara ampir 4000 komersil insured (teu Medicaid) ibu hamil. Tujuan kami éta ngartos pamakéan, waragad, sarta hasil tina versi branded na diperparah tamba.

 

3.What teh dosage of 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk?

250 mg sakali mingguan (unggal 7 poé); dimimitian terapi antara 16 minggu, poé 0 na minggu 20, 6 poé gestation; nuluykeun dugi minggu 37 (ngaliwatan 36 minggu, 6 poé) tina gestation atanapi pangiriman, whichever lumangsung munggaran.

Urang dipigawé hiji ganda-buta, sidang placebo-dikawasa ngalibetkeun ibu hamil ku sajarah documented of pangiriman preterm spontan. Awéwé anu enrolled di puseur klinis 19 di 16 mun 20 minggu gestation na acak ditugaskeun ku pusat data sentral, dina 2: rasio 1, pikeun nampa boh injections mingguan di 250 mg 17P atanapi injections mingguan di hiji placebo minyak mulya; injections anu terus dugi pangiriman atawa 36 minggu gestation. Hasil primér éta pangiriman preterm saméméh 37 minggu gestation. Analisis ieu dipigawé nurutkeun prinsip niat-to-saréat.

ciri basa-garis nu awéwé 310 di group progesteron jeung awéwé 153 di group placebo éta sarupa. Perlakuan jeung 17P nyata ngurangan résiko pangiriman di kirang ti 37 minggu gestation (incidence, 36.3 persen dina grup progesteron vs 54.9 persen dina grup placebo; resiko relatip, 0.66 [95 persen interval kapercayaan, 0.54 mun 0.81]), pangiriman di kirang ti 35 minggu gestation (incidence, 20.6 persen vs 30.7 persen; resiko relatip, 0.67 [95 persen interval kapercayaan, 0.48 mun 0.93]), sarta pangiriman di kirang ti 32 minggu gestation (11.4 persen vs 19.6 persen ; resiko relatip, 0.58 [95 persen interval kapercayaan, 0.37 mun 0.91]). Budak awéwé diperlakukeun kalayan 17P tadi ongkos nyata handap necrotizing enterocolitis, hemorrhage intraventricular, sarta kabutuhan oksigén supplemental.

injections mingguan di 17P nyababkeun dina ngurangan penting dina laju pangiriman preterm kumat diantara awéwé anu nya di résiko utamana tinggi pikeun pangiriman preterm sarta ngurangan likelihood tina sababaraha komplikasi di Orok maranéhanana.

 

karya bubuk 4.How Cortexolone 17-Hydroxyprogesterone caproate?

17α-hydroxyprogesterone caproate (17-OHPC) mangrupakeun progestogen sintétis. Awak manusa teu nyieun molekul caproate. ngaran séjén pikeun caproate nyaeta "hexanoate," nu hiji éster nu diturunkeun ti hexanoic (atawa caproic) asam. Rumus 17-OHPC dipintonkeun dina Gambar nu. Sababaraha ahli médis geus nyatakeun yén 17-OHPC ieu kapanggih dina embé. Ieu sigana folktale, sabab éta idéntifikasi molekul ieu ti cairan awak alam, jaringan tina embé, atawa mahluk hirup lianna teu bisa dikonfirmasi dina pilarian sastra.

Efek 17-OHPC on panjangna cervical di penderita ku sajarah kalahiran preterm ≥ 1 anu disadiakeun pikeun nampa 17-OHPC vs hiji grup kontrol untreated. Taya bédana dina ukuran panjang cervical leuwih waktos ieu dititénan dina awéwé anu narima 17-OHPC. Kontras, progesteron heunceut ngurangan laju pondok cervical di penderita ku sajarah kalahiran preterm atanapi pondok cervical prématur.

17 alfa-hydroxyprogesterone caproate (17P) mangrupakeun formulir sintétik tina progesteron anu geus ditémbongkeun pikeun ngurangan kanceuh of PTB pikeun awéwé jeung gestations Singleton nu boga sajarah di saméméhna. Awéwé ku sajarah saméméhna tina PTB leuwih gampang boga orok preterm sejen dibandingkeun awéwé anu boga moal. Ilaharna prescribed ku dokter, 17P urusanna ngaliwatan injections mingguan dimimitian dina minggu 16-24 dugi pangiriman. Studi némbongkeun yén administering 17P ka awéwé layak ngurangan kasempetan ngabogaan PTB sejen ku 33 persen. Unggal taun, kurang leuwih, 30,000 ibu hamil papanggih kualifikasi jeung dianggap layak pikeun 17P.

 

5.Warning:

Réduksi tina resiko tina kalahiran preterm di awéwé ku kakandungan Singleton gaduh sajarah kalahiran preterm spontan Singleton (ditunjuk hiji ubar yatim ku FDA pikeun pamakéan ieu).

Éféktivitas ditangtukeun dumasar kana paningkatan dina proporsi awéwé anu nganteurkeun nalika kehamilan 37 minggu; kauntungan klinis langsung (contona, pamutahiran morbidity neonatal sareng fanahan) henteu diadegkeun.

Kasalametan jeung efficacy nunjukkeun ukur di awéwé ku kalahiran Singleton spontan prior; teu dimaksudkeun pikeun pamakéan di awéwé kalawan sababaraha gestations atawa faktor résiko séjén pikeun kalahiran preterm.

ACOG nyarankeun nawiskeun suplemén progesteron pikeun pencegahan kalahiran prématur kumat pikeun awéwé anu kakandungan singleton sareng kalahiran prématur spontan sateuacanna dina <37 minggu kehamilan kusabab padamelan prématur spontan atanapi beureutan prématur mémbran.

 

6.17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

7.17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

 

8.17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

9.Does 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk ngagaduhan Sisi Balukar?

  • progestin sintétik; dihasilkeun ku ésterifikasi of 17α-hydroxyprogesterone, hiji métabolit kajadian sacara alami tina progesteron, jeung asam caproic.
  • Boga aktivitas progestogenic kuat; némbongan ngahasilkeun éfék progestational langgeng lila beuki potent on éndométrium ti progesteron.
  • Teu kaciri mibanda androgenic, antiandrogenic, estrogenic, atawa aktivitas glucocorticoid.

Mékanisme peta di ngurangan résiko tina kalahiran preterm kumat teu dipikawanoh

 


 

III. 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk HNMR

 

Kami bubuk Aprepitant bubuk, bubuk Aprepitant dijual, bubuk Aprepitant atah (170729-80-3) hplc≥98% | Répréséntasi P&P AASraw

 


 

IV. Kumaha mésér 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk ti AASraw?

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.