Bubuk Norethisterone Atah (68-22-4) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk Norethisterone (68-22-4)

rating: SKU: 68-22-4-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis sareng kamampuan produksi tina gram dugi ka urutan massal bubuk Norethisterone (68-22-4), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Norethisterone Powder (68-22-4) pidéo

 

 


 

Powder Norethisterone (68-22-4) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Norethisterone
CAS No.: 68-22-4
Formula molekular: C20H26O2
Beurat molekul: 298.42
standar: BP, EP, CP, USP
neundeun: -20 ° C Freezer.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Bubuk Norethisterone (68-22-4) Description:

Norethisterone, ogé katelah norethindrone sareng dijual di handapeun nami merek, mangrupikeun pangobatan progestin anu dipaké dina pil kontrol kalahiran, terapi hormon menopausal, sareng pikeun pengobatan gangguan ginekologis.

Perkembangan norethindrone salaku kontrasepsi lisan awéwé kajantenan henteu langsung langkung ti 30 taun salaku hasil tina panalungtikan stéroid. Panaliti ieu ngagancangkeun dina taun 1930an nalika struktur sareng aplikasi médis sanyawa stéroid ogé ditetepkeun. Stéroid mangrupakeun lipid, anu kalebet koléstérol, uyah bili. sareng hormon awewe atawa lalaki, anu dicirikeun ku tilu struktur datar genep karbon sekering sareng cincin lima karbon.

Dina 1957, duanana norethindrone sareng norethynodrel disahkeun ku Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) pikeun ngubaran masalah haid sareng kasuburan. Dina 1960, FDA nyatujuan norethynodrel Searle dina nami dagang Enovid. Norethindrone disatujuan salaku kontraséptif oral di 1962 dina nami dagang Ortho-Novum.

 

rujukan:

  • Ricardo Azziz (8 Nopémber 2007). Gangguan kaleuleuwihan androgén dina Awéwé. Élmu Springer & Média Bisnis. hal 124–. ISBN 978-1-59745-179-6.
  • Markas Lara (2010). Kimia Seksual: Sajarah bantal Kontrasepsi. Yale University Press. pp. 74, 76. ISBN 978-0-300-16791-7.
  • Hussain SF (2004). "Pél progestogen sareng tekanan darah tinggi: naha aya pakaitna? Tinjauan pustaka ”. Kontrasépsi. 69 (2): 89–97. doi: 10.1016 / j. kontrasépsi.2003.09.002. PMID 14759612.