Cortexolone 17α-propionate bubuk (19608-29-8) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Cortexolone 17α-propionate bubuk

rating: SKU: 19608-29-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Cortexolone 17α-propionate (19608-29-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Cortexolone 17α-propionate bubuk video

 

 


 

Cortexolone 17α-propionate bubuk Karakter dasar

 

ngaran: Cortexolone 17α-propionate bubuk
CAS: 19608-29-8
Formula Molekul: C24H34O5
Beurat molekul: 402.52
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas mun kaluar-bodas bubuk bubuk

 


 

Cortexolone 17α-propionate siklus

 

ngaran

CAS: 19608-29-8
Ngaran kimia: cortexolone-17α-propionate,
Ngaran séjén: CB-03-01, bubuk Winlevi, bubuk Breezula, 11-deoxycortisol 17α-propionate, Cortexolone 17α-propionate bubuk

 

Cortexolone 17α-propionate Dianggo

Cortexolone 17α-propionate mangrupakeun steroidal antiandrogen sintétik - husus, mangrupa reséptor antagonis androgén - nu sahandapeun ngembangkeun ku Cassiopea na Intrepid Therapeutics pikeun pamakéan salaku nginum obat topical dina pengobatan kaayaan androgén-gumantung kaasup vulgaris jerawat jeung alopecia androgenic (-pola jalu bulu leungitna).

 

What is the dosage of Cortexolone 17α-propionate

Cortexolone 17α-propionate% krim 1, a antiandrogen potent anyar pikeun pengobatan topical of vulgaris jerawat. A pilot randomized, studi banding ganda-buta vs placebo na tretinoin 0 · 05% krim.

kasang tukang

Jerawat vulgaris mangrupa gangguan ti Unit pilosebaceous numana androgens nyumbang kana awal sarta kegigihan. Pamakéan antiandrogens kituna téh berpotensi éféktif; kumaha oge, antiandrogens pikeun pamakéan topical henteu sadia dina pasaran. Cortexolone 17α-propionate mangrupakeun potent antiandrogen topical anyar berpotensi mangpaat dina vulgaris jerawat.

tujuan

Pikeun evaluate kasalametan sarta efficacy topical of Cortexolone 17α-propionate% krim 1 dina jerawat vulgaris sakumaha dibandingkeun kalawan placebo sarta kalawan tretinoin 0 · 05% krim.

métode

Tujuh puluh tujuh lalaki sareng jarawat raray nyetak 2-3 numutkeun Panilitian Global Penilaian (IGA) diacak pikeun nampi krim placebo (n = 15), atanapi Cortexolone 17α-propionate 1% krim (n = 30), atanapi tretinoin 0 · 05 % krim (n = 32) sakali sapoé dina waktos saré salami 8 minggu. Khasiat klinis dievaluasi unggal 2 minggu kalebet total jumlah lesion (TLC), count lesion radang (ILC), index of severity acne (ASI) sareng IGA. Peniléyan kasalametan kalebet skor iritasi lokal, tés laboratorium, pamariksaan fisik, tanda vital sareng ngarékam kajadian anu ngarugikeun.

Hasil

CB-03-01 krim ieu kacida alusna bisa ditolerir, sarta éta nyata leuwih hade tinimbang placebo ngeunaan TLC (P = 0 · 0017), ILC (P = 0 · 0134) jeung ASI (P = 0 · 0090), sarta ogé klinis leuwih éféktif ti comparator. produk oge ngainduksi a attainment gancang tina pamutahiran 50% dina sagala parameter luhur. CB-03-01

conclusions

Ulikan pilot ieu ngarojong rationale pikeun pamakéan antiandrogens topical dina pengobatan vulgaris jerawat. Cortexolone 17α-propionate 1% krim sigana cocog jeung profil hiji antiandrogen idéal pikeun pamakéan topical.

 

Kumaha Cortexolone 17α-propionate karya

Cortexolone 17α-propionate (CAS 19608-29-8), atawa 11-deoxycortisol 17α-propionate, mangrupakeun steroidal antiandrogen sintétik - husus, mangrupa reséptor antagonis androgén - nu sahandapeun ngembangkeun ku Cassiopea na Intrepid Therapeutics pikeun pamakéan salaku nginum obat topical di perlakuan kaayaan androgén-gumantung kaasup vulgaris jerawat jeung alopecia androgenic (-pola jalu bulu leungitna). Ieu téh mangrupa C17α propionate éster tina 11-deoxycortisol (cortexolone); C17α éster tina 11-deoxycortisol anu disangka kapanggih mun mibanda aktivitas antiandrogen, sarta cortexolone 17α-propionate ieu dipilih keur ngembangkeun dumasar kana profil ubar optimum na.

Dina beurit, tamba geus kapanggih nepi ka mibanda aktivitas antiandrogen lokal kuat, tapi aktivitas antiandrogen sistemik negligible nalika dikaluarkeun liwat suntik subcutaneous. Sajaba ti éta, cortexolone 17α-propionate teu progonadotropic, suggesting yén éta téh peripherally selektif. Dina bioassay a, anu potency topical tamba éta leuwih gede ti nu ti progesteron, flutamide, sarta finasteride sarta éta sarua jeung anu di cyproterone asétat.

Hiji percobaan klinis pilot di 2011 tina lalaki diperlakukeun kalayan cortexolone topical 17α-propionate% krim 1 pikeun jerawat kapanggih yén tamba éta kacida alusna-bisa ditolerir tur nyata ngurangan gejala jerawat. Leuwih ti éta, efektivitas na éta nyata leuwih gede ti nu ti comparator aktip, tretinoin 0.05% krim. Salaku of 2017, tamba aya dina fase III percobaan klinis pikeun vulgaris jerawat jeung fase II percobaan klinis pikeun alopecia androgenic.

 

pangeling-eling

Cortexolone 17α-proprionate, bubuk Breezula dina bentuk polimorfisna: kulawarga patén anu munggaran, kadaluarsa di Amérika Serikat dina 2022/23 sareng di 2022 di sésana dunya, kalebet panggunaan médis sanyawa pikeun pengobatan jarawat, alopecia sareng panyakit séjén; kulawarga patén kadua nyertakeun sadaya bentuk kristal anu dikenal dina API, komposisi anu ngandung API anu sami sareng panggunaan médis anu aya hubunganana pikeun ngubaran jarawat, AGA sareng panyakit sanés: kulawarga patén ieu parantos dikaluarkeun di Amérika Serikat, Éropa, Kanada, Jepang sareng nagara-nagara sanésna, bakal kadaluarsa dina 2030 di Amérika Serikat sareng 2028 di sésana dunya. bubuk Breezula

 

Cortexolone 17α-propionate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Cortexolone 17α-propionate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan urang Representitive Palanggan (CSR) pikeun detil, for bubuk reference.Winlevi Anjeun

 

Cortexolone 17α-propionate Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu Cortexolone 17α-propionate ngagaduhan efek samping

Cortexolone 17α-propionate mangrupakeun steroidal-éster anyar, peripherally selektif androgén-antagonis, endowed mibanda aktivitas antiinflammatory hampang, nu sigana uniquely cocog keur pengobatan vulgaris jerawat. CB-03-01 tindakan di tingkat androgén-reséptor manusa tanpa inhibiting 5α-réduktase di kulit. stéroid nu gampang penetrates kulit manusa sarta gancang métabolismena mun cortexolone indungna bébas nu devoid of épék sistemik. Importantly, mun tanggal, geus teu nunjukkeun sagala efek samping stéroid lokal atawa sistemik.

 


 

Kumaha mésér Cortexolone 17α-propionate bubuk ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.