2-aminoisoheptane

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa 2-Aminoisoheptane (28292-43-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

2-Aminoisoheptane, Ogé katelah DMHA atanapi Octodrine, geus jadi bahan populér di pre workouts na burners gajih saprak mimiti 2017. Ieu mangrupakeun stimulan nu bakal dipercaya pikeun ngaronjatkeun energi Anjeun levels.2-Aminoisoheptane nyaeta Sacara stuktur pisan sarupa DMAA. Hayu urang alami kapanggih jero babakan Inggris walnut Tangkal (aka. Juglans Regia). Teu pira nu sejenna anu dipikawanoh ngeunaan sumber 2-Aminoisoheptane.We noticed nu 2-Aminoisoheptane dimimitian muncul di burners gajih na pre-workouts di awal 2017 - pikeun alesan ieu, ayeuna teh geus aya dina radar kami bari.

Panjelasan Produk

2-aminoisoheptane video


I.2-aminoisoheptane Karakter dasar:

ngaran: 2-Aminoisoheptane
CAS: 28292-43-5
Formula molekular: C7H17N
Beurat molekul: 115.22
Ngalembereh Point:
Temp neundeun:
warna:


II. siklus 2-aminoisoheptane

1. ngaran:

Ngaran kimia: 2-aminoisoheptane
Ngaran brand: DMHA, Octodrine

2. Dianggo 2-aminoisoheptane:

2-Aminoisoheptane, salaku stimulan anyar ieu ilaharna dipake dina suplemén workout pre bareng jeung burners gajih. Ieu kabeh kusabab pangaruh dual na ngusulkeun tina dorongan tanaga jeung suppressing napsu.

Énergi boosting Mangpaat

2-aminoisoheptane (Octodrine) anu gancang gaining popularitas pikeun énergi sarta haté boosting kamampuhan. Ieu dijieun utamana kawentar salaku suplement preworkout saprak eta boga sababaraha qualities nu mastikeun anjeun meunang nu leuwih seueur tina workout anjeun: boosted tingkat énergi (! Sahingga leuwih gampang pikeun nyorong diri sarta mindahkeun deui, nu hartina leuwih kalori dibeuleum), ngaronjat motivasi (kavling énergi henteu hartosna nanaon lamun teu boga kahayang pikeun dianggo kaluar), sarta ningkat wanda (mun anjeun ngarasa alus nalika jeung sanggeus workout Anjeun - ngajadikeun eta leuwih gampang anjeun bakal datangna deui ngalakukeun eta sakuliah deui). Sababaraha mangpaat séjén kaasup gede 5,6 kasabaran nyeri, laju turun tina ditanggap exertion 5,6, sarta ngaronjatkeun bronchodilation 3b, 4b, 5b - mana datangna di gunana lamun ngangkat beurat, powering ngaliwatan spin atanapi HIIT kelas, atawa malah wrangling kids sarta imah pinuh ku chores.

Salah sahiji bagian pangalusna ngeunaan 2-aminoisoheptane (Octodrine) nyaéta yén kauntungan ieu kick dina nuhun gancang mun struktur molekul na. Ditambah hiji gugus métil dina karbon alfa naek alam amphiphilic tina sanyawa nu - nu ngajadikeun eta duanana cai-leyur na lipid-leyur. Ngaronjat kaleyuran lipid nyirorot naek alatan kamampuhna pikeun ngaliwatan panghalang otak getih mana éta bisa exert na fokus-Ningkatkeun na euphoric effects.8,9

Beurat Loss Mangpaat

2-aminoisoheptane (Octodrine) ogé bisa mantuan naekeun leungitna beurat alatan kamampuhna pikeun ngurangan napsu ogé ningkatkeun haté anjeun ku ngaronjatna hormon jawab nyieun anjeun "ngarasa alus" 4b, 5b (sebutkeun pamit ka sesi binge disababkeun ku stress na perasaan handap!).

2-aminoisoheptane (Octodrine) 's wanda boosting kauntungan batang tina alatan kamampuhna pikeun ngaronjatkeun dopamin na norépinéfrin tingkat nu jawab euforia ditingkatkeun jeung wakefulness.3b, 4b, 5b, 6b. Sarupa dina struktur jeung métabolis patali ka neurotransmitter monoamine klasik, 2-aminoisoheptane (Octodrine) bisa ngaktipkeun renik amin reséptor pakait 1, bari samentara nyegah reuptake dopamin na norépinéfrin kana saraf presynaptic - ngaronjatkeun na "punch" jeung kamampuhna langgeng.

Sajaba ti éta, pamaké di DMHA geus dilaporkeun a bangbarung nyeri luhur sarta kacapean ngurangan, sahingga ngamungkinkeun pamaké mangtaun kauntungan maksimum ti maranéhanana workouts.2-aminoisoheptane (Octodrine) ogé induces motivasi pikeun ngalakukeun hiji hal. Sakumaha anu geus nyatakeun, DMHA micu sékrési dopamin. tingkat dopamin pangaruh tingkat motivasi sarta volition saterusna. Motivasi mangrupa kahayang pikeun ngalengkepan hiji hal bari volition nyaeta komitmen teh. Hiji jalma bisa hayang ngahontal hal, tapi lamun aranjeunna sapatemon hurdles sapanjang jalan, tuluy maranehna bisa nyerah. Sanajan kitu, lamun jalma nu boga volition, tuluy maranehna moal dissuaded ti cukang lantaranana dugi aranjeunna ngahontal naon maranéhna ngatur kaluar pikeun ngalakukeun. Thankfully, dopamin, anu sékrési ieu dipicu ku asupan DMHA, ensures anjeun boga duanana motivasi sarta volition ka ngahontal cita anjeun.

Kombinasi épék ngalaman lamun ngagunakeun DMHA nyadiakeun pangrojong pamungkas pikeun workouts, ku kituna citakan na ngaronjat dina rupa-rupa pagelaran dumasar, suplemén pre-workout jeung inuman.

3.What teh dosage of 2-aminoisoheptane?

Aya kénéh teu rekomendasi dosing resmi sadia pikeun bahan ieu. Éta ogé hésé ngabejaan sabaraha pausahaan stimulan ieu ngagunakeun saprak éta geus geus dicampurkeun kana produk. Sanajan kitu, eta tiasa janten alungan aman pikeun nyimpen hal antara 100 mun 300mg.

Salawasna inget yen 2-aminoisoheptane bisa dipaké saméméh workout hiji, tapi bisa ogé dipaké sapopoe. Kusabab éta stimulan a, coba ulah ngagunakeun eta saméméh waktu sare sabab bisa ngaruksak wirahma sare normal Anjeun.

Pikeun ngamangpaatkeun kinerja enhancing sipat 2-aminoisoheptane (DMHA), mangka pangalusna dipaké kurang 15-30 menit saméméh bisa dipake kaluar. Alternatipna, lamun dipaké utamana pikeun pasipatan suppressant napsu na, 2-aminoisoheptane (DMHA) bisa dipaké salila poé antara hidangan. Najan kitu, urang nganjurkeun nyokot caution lamun ngagunakeun bahan ieu telat dina soré atawa mimiti tunggang gunung, sabab eta boga potensi pikeun ngahalangan pangabisa anjeun pikeun saré.

karya 4.How 2-aminoisoheptane?

2-Aminoisoheptane (DMHA) gawéna di luhur sarupa pisan jeung populér DMAA. Ti sudut pandang struktural, 2-Aminoisoheptane (DMHA) 's Hubungan struktural anu dipikawanoh salaku monoamine ngaleupaskeun agén. Di handap ieu mangrupakeun sanyawa nu boga kamampuan ngaronjatkeun tingkat monoamines tangtu. Di handap ieu mangrupakeun dopamin na noradrenaline. Gawéna ku boosting dopamin na uptake noradrenaline bari sakaligus slowing handap reuptake ngaliwatan aktivasina of renik amin receptor.This pakait dasarna eureun pangabisa mengikat maranéhna pikeun reséptor maranéhna tetep monoamines ieu aktif deui. Éta pisan sababna naha anjeun gaduh deui langgeng, dirangsang pangaruh. commonality sejen katempo antara DMAA na 2-Aminoisoheptane (DMHA) nyaéta ditambah hiji gugus métil dina karbon alfa nu watesan efek monoamine oxidase (Mao), ngaronjatkeun alam amphiphilic tina bahan ieu, sakumaha ogé pangirut na keur katékolamin nu transporters.What ieu hartina geus satengah hirup sanyawa urang bakal kaci, bakal ngaliwatan panghalang otak getih loba gampang, sarta eta bakal boga pangaruh stimulatory gede sakabéh.

5.Warning:

The stimulants newest kaluar dina Ecological bodybuilding di 2016! Éta 2-aminoisoheptane, anu DMAA alternatif panganyarna keur naekeun energi jeung ngurangan napsu. Taun Anyar urang pre workout stimulator geus jadi fokus rébu bodybuilders jeung atlit.

Di dieu teh efek samping poténsi kalayan 2-aminoisoheptane:

Jitters
ngadat énergi
kaayaan guligah
Tekanan getih luhur
Dypsnea (Shortness of Napas)
Rapid keteg jajantung

6.2-aminoisoheptane Raw Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.2-aminoisoheptane Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Marketing 8.2-aminoisoheptane:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

9.Does 2-aminoisoheptaneHave Sakur Balukar Sisi?

Kusabab 2-aminoisoheptane téh anyar ka pasar gizi olahraga, teu épék ngarugikeun geus dilaporkeun. Urang bisa ngabandingkeun ka DMAA. épék dihoyongkeun sarupa tiasa lumangsung kalawan dosages luhur: tina 2-aminoisoheptane, contona, keteg jajantung luhur:, tekanan aliran getih luhur: sarta eungap. Kawas stimulan wae, leuwih sae pikeun dimimitian ku dosis handap mangtaun aksés ka kasabaran anjeun sarta sensitipitas kana komponén.


III. 2-aminoisoheptane HNMR


IV. Kumaha mésér 2-aminoisoheptane ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "2-aminoisoheptane"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *