Toko 2-Aminoisoheptane (28292-43-5) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

2-aminoisoheptane (28292-43-5)

rating: SKU: 28292-43-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa 2-Aminoisoheptane (28292-43-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

2-Aminoisoheptane, ogé katelah DMHA atanapi Octodrine, parantos janten bahan populér pikeun pre latihan sareng pembakar lemak ti saprak mimiti 2017. Éta mangrupikeun stimulan anu dipercaya ningkatkeun tingkat énergi anjeun.2-Aminoisoheptane sacara struktural mirip pisan sareng DMAA. Éta sacara alami kapendak dina kulit tangkal Walnut English (AKA. Juglans Regia)….

Panjelasan Produk

 

2-aminoisoheptane video

 

 


 

2-aminoisoheptane Karakter dasar

 

ngaran: 2-Aminoisoheptane
CAS: 28292-43-5
Formula Molekul: C7H17N
Beurat molekul: 115.22
Ngalembereh Point:
Temp neundeun:
warna:

 


 

siklus 2-aminoisoheptane

 

ngaran

Ngaran kimia: 2-aminoisoheptane
Ngaran brand: DMHA, Octodrine

 

2-aminoisoheptane Dianggo

2-Aminoisoheptane, salaku stimulan anyar ieu ilaharna dipake dina suplemén workout pre bareng jeung burners gajih. Ieu kabeh kusabab pangaruh dual na ngusulkeun tina dorongan tanaga jeung suppressing napsu.

Énergi boosting Mangpaat

2-aminoisoheptane (Octodrine) gancang kéngingkeun popularitas pikeun kamampuan tanaga sareng ningkatkeun haté. Ieu parantos ngajantenkeun populér salaku suplemén latihan kusabab éta ngagaduhan sababaraha kualitas anu mastikeun anjeun nguntungkeun tina latihan anjeun: tingkat énergi anu didorong (sahingga langkung gampang pikeun nyorong diri sareng ngalih langkung seueur, anu hartosna langkung seueur kalori dibakar!), Ningkat motivasi (seueur énergi sanés hartosna nanaon upami anjeun teu ngagaduhan kahoyong olahraga), sareng ningkatna suasana haté (nalika anjeun raoseun nalika sareng saatos latihan anjeun - éta sigana bakal datang deui sareng ngalakukeun éta sadayana deui). Sababaraha manpaat sanésna kalebet kasabaran nyeri anu langkung ageung 5,6, turunna tingkat tina ditanggap usaha 5,6, sareng ningkatkeun bronchodilation 3b, 4b, 5b - anu raos nalika ngangkat beurat, ngagentos ngalangkungan kelas spin atanapi HIIT, atanapi bahkan ngarobih budak sareng imah pinuh ku padamelan.

Salah sahiji bagian pangalusna ngeunaan 2-aminoisoheptane (Octodrine) nyaéta yén kauntungan ieu kick dina nuhun gancang mun struktur molekul na. Ditambah hiji gugus métil dina karbon alfa naek alam amphiphilic tina sanyawa nu - nu ngajadikeun eta duanana cai-leyur na lipid-leyur. Ngaronjat kaleyuran lipid nyirorot naek alatan kamampuhna pikeun ngaliwatan panghalang otak getih mana éta bisa exert na fokus-Ningkatkeun na euphoric effects.8,9

Beurat Loss Mangpaat

2-aminoisoheptane (Octodrine) ogé tiasa ngabantosan ngirangan beurat awak kusabab kamampuanna pikeun ngirangan napsu ogé ningkatkeun suasana haté anjeun ku cara ningkatkeun hormon anu jawab ngajantenkeun anjeun "raos saé" 4b, 5b (ucapkeun pamit ka sési binge anu disababkeun ku setrés sareng rarasaan handap!).

Wanda 2-aminoisoheptane (Octodrine) naekeun kauntungan tina kamampuan naékkeun tingkat dopamin sareng norépinéfrin, anu tanggel waler pikeun ningkat euforia sareng gugah.3b, 4b, 5b, 6b. Sarua dina struktur sareng patalina metabolis sareng neurotransmitter monoamine klasik, 2-aminoisoheptane (Octodrine) tiasa ngaktipkeun reséptor amina pakait sareng reséptor 1, bari samentawis nyegah panerapan dopamin sareng norépinéfrin kana saraf presynaptic - ningkatkeun "punch" na sareng kamampuan awét.

Sajaba ti éta, pamaké di DMHA geus dilaporkeun a bangbarung nyeri luhur sarta kacapean ngurangan, sahingga ngamungkinkeun pamaké mangtaun kauntungan maksimum ti maranéhanana workouts.2-aminoisoheptane (Octodrine) ogé induces motivasi pikeun ngalakukeun hiji hal. Sakumaha anu geus nyatakeun, DMHA micu sékrési dopamin. tingkat dopamin pangaruh tingkat motivasi sarta volition saterusna. Motivasi mangrupa kahayang pikeun ngalengkepan hiji hal bari volition nyaeta komitmen teh. Hiji jalma bisa hayang ngahontal hal, tapi lamun aranjeunna sapatemon hurdles sapanjang jalan, tuluy maranehna bisa nyerah. Sanajan kitu, lamun jalma nu boga volition, tuluy maranehna moal dissuaded ti cukang lantaranana dugi aranjeunna ngahontal naon maranéhna ngatur kaluar pikeun ngalakukeun. Thankfully, dopamin, anu sékrési ieu dipicu ku asupan DMHA, ensures anjeun boga duanana motivasi sarta volition ka ngahontal cita anjeun.

Kombinasi épék ngalaman lamun ngagunakeun DMHA nyadiakeun pangrojong pamungkas pikeun workouts, ku kituna citakan na ngaronjat dina rupa-rupa pagelaran dumasar, suplemén pre-workout jeung inuman.

 

What is the dosage of 2-aminoisoheptane

Aya kénéh teu rekomendasi dosing resmi sadia pikeun bahan ieu. Éta ogé hésé ngabejaan sabaraha pausahaan stimulan ieu ngagunakeun saprak éta geus geus dicampurkeun kana produk. Sanajan kitu, eta tiasa janten alungan aman pikeun nyimpen hal antara 100 mun 300mg.

Salawasna inget yen 2-aminoisoheptane bisa dipaké saméméh workout hiji, tapi bisa ogé dipaké sapopoe. Kusabab éta stimulan a, coba ulah ngagunakeun eta saméméh waktu sare sabab bisa ngaruksak wirahma sare normal Anjeun.

Pikeun ngamangpaatkeun kinerja enhancing sipat 2-aminoisoheptane (DMHA), mangka pangalusna dipaké kurang 15-30 menit saméméh bisa dipake kaluar. Alternatipna, lamun dipaké utamana pikeun pasipatan suppressant napsu na, 2-aminoisoheptane (DMHA) bisa dipaké salila poé antara hidangan. Najan kitu, urang nganjurkeun nyokot caution lamun ngagunakeun bahan ieu telat dina soré atawa mimiti tunggang gunung, sabab eta boga potensi pikeun ngahalangan pangabisa anjeun pikeun saré.

 

Kumaha 2-aminoisoheptane karya

2-Aminoisoheptane (DMHA) gawéna di luhur sarupa pisan jeung populér DMAA. Ti sudut pandang struktural, 2-Aminoisoheptane (DMHA) 's Hubungan struktural anu dipikawanoh salaku monoamine ngaleupaskeun agén. Di handap ieu mangrupakeun sanyawa nu boga kamampuan ngaronjatkeun tingkat monoamines tangtu. Di handap ieu mangrupakeun dopamin na noradrenaline. Gawéna ku boosting dopamin na uptake noradrenaline bari sakaligus slowing handap reuptake ngaliwatan aktivasina of renik amin receptor.This pakait dasarna eureun pangabisa mengikat maranéhna pikeun reséptor maranéhna tetep monoamines ieu aktif deui. Éta pisan sababna naha anjeun gaduh deui langgeng, dirangsang pangaruh. commonality sejen katempo antara DMAA na 2-Aminoisoheptane (DMHA) nyaéta ditambah hiji gugus métil dina karbon alfa nu watesan efek monoamine oxidase (Mao), ngaronjatkeun alam amphiphilic tina bahan ieu, sakumaha ogé pangirut na keur katékolamin nu transporters.What ieu hartina geus satengah hirup sanyawa urang bakal kaci, bakal ngaliwatan panghalang otak getih loba gampang, sarta eta bakal boga pangaruh stimulatory gede sakabéh.

 

pangeling-eling

The stimulants newest kaluar dina Ecological bodybuilding di 2016! Éta 2-aminoisoheptane, anu DMAA alternatif panganyarna keur naekeun energi jeung ngurangan napsu. Taun Anyar urang pre workout stimulator geus jadi fokus rébu bodybuilders jeung atlit.

Ieu efek samping anu berpotensi ku 2-aminoisoheptane:

Jitters
ngadat énergi
kaayaan guligah
Tekanan getih luhur
Dypsnea (Shortness of Napas)
Rapid keteg jajantung

 

2-aminoisoheptane Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

2-aminoisoheptane Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu 2-aminoisoheptaneHave Sakur Balukar Sisi

Kusabab 2-aminoisoheptane téh anyar ka pasar gizi olahraga, teu épék ngarugikeun geus dilaporkeun. Urang bisa ngabandingkeun ka DMAA. épék dihoyongkeun sarupa tiasa lumangsung kalawan dosages luhur: tina 2-aminoisoheptane, contona, keteg jajantung luhur:, tekanan aliran getih luhur: sarta eungap. Kawas stimulan wae, leuwih sae pikeun dimimitian ku dosis handap mangtaun aksés ka kasabaran anjeun sarta sensitipitas kana komponén.

 


 

Kumaha mésér 2-aminoisoheptane ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.