Bubuk NR - Pabrik Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Nikotinamide ribosida klorida

rating: Kategori:

AASraw ngagaduhan kualifikasi pikeun nyayogikeun produk anti sepuh-NRC Bubuk sacara masif kalayan régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak. Produksi bulanan rata-rata urang tiasa ngahontal 2100kg. Wilujeng ngahubungi sareng kami kanggo inpormasi langkung ngagaleuh:
Status: Di stock

Unit Paket: 1kg / kantong, 25kg / kendang

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk Nikotinamide ribosida klorida
CAS Jumlah 23111-00-4
Formula molekular C11H15ClN2O5
rumus Beurat 290.7
sinonim 23111-00-4

Nikotinamide ribosida klorida

Nicotinamide riboside (klorida)

3-Carbamoyl-1-((2r,3r,4s,5r)-3,4-dihydroxy-5-(hydroxymethyl)tetrahydrofuran-2-yl)pyridin-1-ium chloride

Nikotinamide ribosa klorida

katingalian bubuk bodas
Gudang jeung nanganan 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan).

 

Nicotinamide riboside klorida Pedaran

Nicotinamide Riboside Chloride (NIAGEN) mangrupikeun bentuk uyah klorida tina nikotinamide riboside (NR) .NR mangrupikeun bentuk anyar pyridine-nucleoside tina vitamin B3 anu fungsina salaku pamuka pikeun nikotinamide adénine dinucleotide (NAD) atanapi NAD +. (GRAS) di Amérika Serikat pikeun dianggo dina produk tuangeun. Nikotinamida riboside klorida mangrupikeun bentuk kristal tina Nicotinamide riboside (NR) klorida. Nicotinamide riboside chloride ningkatkeun tingkat NAD [+] sareng ngaktifkeun SIRT1 sareng SIRT3, anu nyababkeun dina ningkat metabolisme oksidatif sareng panangtayungan ngalawan kaabngan metabolisme anu diinduksi ku diet tinggi. Bubuk Nicotinamide riboside klorida digunakeun dina suplemén diét.

 

Nicotinamide riboside klorida Mékanisme Peta

Nicotinamide Riboside Chloride (NIAGEN) nyaéta bentuk uyah klorida tina nikotinamide riboside (NR). NR mangrupikeun piraidin-nukleosida jinis vitamin B3 anu fungsina salaku purba kanggo nikotinamide adénin dinucleotide atanapi NAD +. Blok NR degenerasi neuror ganglion root dorsal dipegatkeun sacara ex vivo sareng ngalindungan tina leungitna pangrungu anu disababkeun ku noise dina beurit hirup. Bubuk Nicotinamide riboside nyegah otot, saraf sareng sél sirung batang melanosit. Ngaronjat régenerasi otot dina beurit parantos dititénan saatos diubaran ku nikotinamide riboside, ngarah kana spekulasi yén éta tiasa ningkatkeun régenerasi organ sapertos ati, ginjal, sareng jantung. Nicotinamide riboside ogé nurunkeun glukosa getih sareng ati lemak dina modél diabétés sareng tipe 2 diabétik bari nyegah pamekaran neuropati periferal diabetik. Catetan: Nicotinamide Riboside chloride mangrupikeun campuran α / β.

 

Nicotinamide riboside klorida Aplikasi

Bubuk Nicotinamide riboside klorida didaptarkeun ku nomer CAS 23111‐00‐4 sareng nomer EC 807‐820‐5. Nami IUPAC na nyaéta 1 - [(2R, 3R, 4S, 5R) -3,4 ‐ dihydroxy ‐ 5‐ (hydroxymethyl) oxolan ‐ 2 ‐ yl] pyridin ‐ 1 ‐ ium ‐ 3 ‐ carboxamide; klorida. Formula molekul nikotinamida riboside klorida nyaéta C11H15N2O5Cl, sareng beurat molekulna 290.7 g / mol. Nicotinamide Riboside Chloride (NIAGEN) mangrupikeun bentuk uyah klorida tina nikotinamide riboside (NR) .NR mangrupikeun bentuk anyar pyridine-nucleoside tina vitamin B3 anu fungsina salaku prékursor pikeun nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) atanapi NAD +. Awak kedah NAD + tiasa dianggo normal. Tingkat NAD + anu handap tiasa nyababkeun masalah médis. Nyandak ribotida nikotinamida tiasa ngabantosan tingkat NAD + anu handap ieu.

 

mangpaat Nikotinamide ribosida klorida

Nicotinamide riboside Chloride, prékursor NAD + oral aktif, ningkatkeun tingkat NAD + sareng ngaktipkeun SIRT1 sareng SIRT3. Nicotinamide riboside Chloride bubuk mangrupikeun sumber vitamin B3 (niacin) sareng nganggo bubuk Nicotinamide riboside Chloride tiasa ningkatkeun metabolisme oksidatif, panyalindungan ngalawan kaabngan metabolisme anu diinduksi ku diet tinggi gajih. Nicotinamide riboside Chloride ngirangan buruk kognitif dina modél beurit transgenik panyakit Alzheimer.

 

rujukan

[1] Chi Y, Sauve AA. Nicotinamide riboside, hiji nutrisi renik dina dahareun, mangrupikeun vitamin B3 anu épék dina métabolisme énergi sareng neuroprotection. Curr Opin Clin Nutr Metab Clin. 2013 Nov; 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. Pariksa. PubMed PMID: 24071780.

[2] Bogan KL, Brenner C. Asid Nicotinic, nikotinamide, sareng nikotinamide riboside: évaluasi molekul vitamin prékursor NAD + dina nutrisi manusa. Annu Rev Nutr. 2008; 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. Tinjauan. PubMed PMID: 18429699.

[3] Ghanta S, Grossmann RE, Brenner C. Asétilasi protéin mitokondria salaku sél-intrinsik, supir épolusi pikeun nyimpen gajih: logika kimia sareng metabolik modifikasi asétil-lisin. Crit Rev Biochem Mol Biol. 2013 Nov-Des; 48 (6): 561-74. doi: 10.3109 / 10409238.2013.838204. Tinjauan. PubMed PMID: 24050258; PubMed Pusat PMCID: PMC4113336.

[4] Yang Y, Sauve AA. NAD (+) metabolisme: Bioenergetics, signalling sareng manipulasi pikeun terapi. Biochim Biofys Acta. 2016 Désémber; 1864 (12): 1787-1800. doi: 10.1016 / j.bbapap.2016.06.014. Tinjauan. PubMed PMID: 27374990.

[5] Saos AA. NAD + sareng vitamin B3: tina metabolisme dugi ka terapi. J Pharmacol Exp Ther. 2008 Mar; 324 (3): 883-93. doi: 10.1124 / jpet.107.120758. Tinjauan. PubMed PMID: 18165311.

[6] Kato M, Lin SJ. Peraturan metabolisme NAD +, sinyal sareng kompartalisasi dina ragi Saccharomyces cerevisiae. Ngalereskeun DNA (Amst). 2014 Nov; 23: 49-58. doi: 10.1016 / j.dnarep.2014.07.009. Tinjauan. PubMed PMID: 25096760; PubMed Pusat PMCID: PMC4254062.

[7] Cantó C, dkk. The NAD (+) prékursor nikotinamide riboside ningkatkeun métabolisme oksidatif sareng ngalindungan obesitas anu diinduksi ku gajih tinggi. Sél Metab. 2012 Jun 6; 15 (6): 838-47.

[8] Bing Gong, dkk. Nicotinamide Riboside Mulangkeun Kognisi Ngaliwatan Peningkatan Proliferator-Activated Receptor-γ Coactivator 1α Regulated β-Secretase 1 Degradation and Mitochondrial Gene Expression in Alzheimer's Mouse Models. Sepuh Neurobiol. 2013 Jun; 34 (6): 1581-8.

[9] Collin D Heer, dkk. Coronavirus sareng PARP Expression Dysregulate the NAD Metabolome: komponén anu berpotensi tiasa dilakukeun tina imunitas bawaan. bioRxiv. 2020 Apr 30; 2020.04.17.047480.