Mésér Ulipristal Acetate Powder (26784-99-4) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk Asétat Ulipristal (26784-99-4)

rating: SKU: 26784-99-4. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Ulipristal Acetate Powder (26784-99-4), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Ulipristal Acétate Powder (26784-99-4) video

 

 


 

Bubuk Asétat Ulipristal (26784-99-4) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Ulipristal Asétat (Ulipristal Acétate panengah)
CAS No.: 26784-99-4/126690-41-3/54201-84-2
Formula molekular: C30H37NO4
Beurat molekul: 475.62
sinonim: 3,20-bis-Ethylenedioxy-5α,17α-dihydroxy-11β-(4-N,N-dimethylaminopheynl)-19-norpregn-9-ene; 3,20-bis-Ethylenedioxy-19-norpregna-5(10)9(11)dien-17-ol
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Bubuk Asétat Ulipristal (26784-99-4) Description:

Ulipristal acetate disatujuan pikeun panggunaan médis di Amérika Serikat di 2010. Éta dina Daptar Organisasi Kaséhatan Dunya ngeunaan Ubar Penting, pangobatan anu paling épéktip sareng aman anu diperyogikeun dina sistem kasihatan. Di Inggris biaya NHS sakitar 17 pon per kursus kontrol kalahiran darurat taun 2015. Pikeun ningkatkeun aksés, sababaraha nyarankeun sadayana anu tiasa hamil masihan resép pikeun dianggo upami diperyogikeun.

Bubuk asét ulipristal kagolong kana modulators reséptor progesteron selektif, pangaruh antagonis sareng agonistic kana reséptor progesteron. Éta sareng awak reséptor progesteron mengikat nyegah progesteron sareng reséptor progesteron. Asam asétik efektivitasna gumantung kana waktos pangiriman kami dina siklus menstruasi. Pangiriman dina midangkeun hiperplasia pertengahan tiasa ngahambat folliculogenesis sareng ngirangan konsentrasi estradiol. Administrasi puncak hormon luteinizing dina folikel pecah dina telat dina 5 ~ 9 dinten. Administrasi luteum mimiti administrasi mimiti henteu jelas reureuh tina matériana endometrium, tapi tiasa ngirangan ketebalan endometrium tina 0.6 ± 2.2mm (hartosna ± SD).

 

rujukan:

  • Formulari nasional Inggris: BNF 69 (69 ed.). Asosiasi Médis Inggris. 2015. pp. 510, 560. ISBN 9780857111562.
  • Trussell, James; Raymond, Elizabeth G.; Cleland, Kelly (2014). "Kontrasépsi Darurat: Kasempetan Terakhir pikeun Nyegah Kakandungan Anu Teu Diarepkeun" (PDF). Bacaan Kontémporér dina Hukum sareng Kaadilan Sosial. 6 (2): 7-38. Diarsipkeun (PDF) tina aslina dina 23 Séptémber 2010.
  • HRA Pharma (Maret 2013). "Nagara-nagara dimana ellaOne diawalan". Paris: HRA Pharma. Diarsipkeun tina aslina dina 28 Juli 2013. Disalin 25 Maret 2014.