Bubuk Spermidine trihydrochloride - Pabrik Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Spermidine trihydrochloride

rating: Kategori:

Bubuk Spermidine trihydrochloride mangrupikeun poliamin alami anu dihasilkeun tina putrescine sareng decarboxylated S-adenosylmethionine (dcSAM) ku spermidine synthase, mangrupikeun inducer autophagy novél sareng négatip modates N-methyl-d-aspartate (NMDA). Spermidine trihydrochloride parantos dianggo dina opat karakterisasi spéktroskopi infra red (FTIR) sareng dina ukuran poténsial zéta. Spermidine hydrochloride kapanggih sacara lega di alam sareng penting pikeun tumuh jaringan; Dipaké salaku alat dina panilitian biokimia; "Spermidine hydrochloride mangrupikeun sanyawa poliamin, C7H22Cl3N3, aya dina ribosom sareng jaringan hirup sareng ngagaduhan sababaraha fungsi metabolisme dina organisme.

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Spermidine trihydrochloride
CAS Jumlah 334-50-9
Formula molekular C7H22Cl3N3
rumus Beurat 254.6
sinonim N- (3-Aminopropyl) -1,4-butanediamine trihydrochloride; 1,8-Diamino-4-azaoctane trihydrochloride; 1,5,10-Triazadecane trihydrochloride; S permidine.3HCl
katingalian Bubuk bodas
Gudang jeung nanganan Garing, poék sareng 0 - 4 C pikeun jangka pondok, atanapi -20 C pikeun jangka panjang.

 

rujukan

[1] Kishi dkk (1998) Spermidine, situs poliun agonis, atenuates deficit memori damel disababkeun ku blokade reséptor muscarinic hippocampal na mGluRs dina beurit. Otak Res. 793 311 PMID: 9630697.

[2] Munir dkk (1993) Polyamines modulate the neurotoxic effects of NMDA in vivo. Otak Res. 616 163 PMID: 8358608.

[3] Williams dkk (1989) Pangaruh poliamin dina beungkeutan [3H] -MK801 ka reséptor N-MthD.-aspartate: buktina farmakologis pikeun ayana situs pangenal poliamin. Mol. Farmakol. 36 375 PMID: 2554112.

[4] Galluzzi dkk (2017) Modulasi farmakologis autofagy: poténsi terapi sareng halangan anu tetep. Nat.Rev.Drug.Discov. PMID: 28529316.

 

Tulisan anu Trending

 

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sacara sah anu ngagaduhan lisénsi Spermidine trihydrochloride kualitas luhur. Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!