Mésér Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk enanthate Norethisterone (3836-23-5)

rating: SKU: 3836-23-5. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5), dina peraturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Pidéo Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) video

 

 


 

Bubuk enanthate Norethisterone (3836-23-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Norethisterone enanthate (NETE)
CAS No.: 3836-23-5
Formula molekular: C27H38O3
Beurat molekul: 410.58882
standar: Dina-imah
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Bubuk enanthate Norethisterone (3836-23-5) Description:

Norethisterone dipaténkeun dina 1951 sareng dianggo médis di 1957. [7] [8] Éta dina Daptar Organisasi Kaséhatan Dunya ngeunaan Ubar ésénsial, pangobatan anu paling épéktip sareng aman anu diperyogikeun dina sistem kasihatan.

Norethisterone enanthate (NETE), ogé katelah norethindrone enanthate, mangrupikeun hiji bentuk kalahiran progestogen-ukur suntik anu dipaké pikeun nyegah kakandungan dina women.Ia tiasa dianggo nyauran ngalahirkeun, kalurutan, atanapi aborsi.

Norethisterone enanthate nyaéta hormon progestin oral sintétik kalayan tindakan anu sami sareng progesteron tapi fungsina salaku sambetan ovulasi anu langkung kuat. Ieu dianggo pikeun kontrasépsi atanapi pikeun ngubaran kaayaan sapertos réparén sekunder, perdarahan rahim anu teu normal, sareng endometriosis. Mimiti dihidrolisis ku éstérase, hasilna Norethisterone, anu sacara bébas ngabédakeun sél target sareng ngabeungkeut kana reséptor progesteron. Sél target kaasup saluran réproduksi awéwé, kelenjar susu, hipotalamus, sareng hipofisis.

 

rujukan:

  • Nishino, Y.; Neumann, F. Épéktérik separa gestagén, hususna norethisterone enanthate. Arzneimittel-Forschung. (1980) 30 (3): 439-52.
  • Benagiano, G.; Primiero, FM Norethindrone ngagungkeun. Kamajuan dina Fertility Manusa sareng Endocrinology Reproductive. (1983) 2 (Long-Acting Steroid Contracept.): 31-64.
  • Garza-Flores, Joshua. Pharmacokinetics kontrasepsi suntik sakali-bulan. Kontrasepsi. (1994) 49 (4): 347-59.