Mésér Methyldienedione (5173-46-6) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Methyldienedione (5173-46-6)

rating: Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram kanggo urutan massa Methyldienedione (5173-46-6), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Video Methyldienedione (5173-46-6)

 

 


 

Methyldienedione (5173-46-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Methyldienedione
CAS No.: 5173-46-6
Formula molekular: C18H22O2
Beurat molekul: 270.4
sinonim: estra-4,9-diene-3,17-dione

5173-46-6

Dienedione

Tréna

Methyldienedione

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

Methyldienedione (5173-46-6) Description:

Bubuk Dienedione, ogé katelah estra-4,9-diene-3,17-dione sareng Methyldienedione, mangrupikeun sintétik, aktif anabolik-androgenik stéroid (AAS) tina kelompok 19-nortestosteron anu henteu pernah dikenalkeun pikeun panggunaan médis. Éta panginten janten prohormone dienolone. Métabolit aktif aktual, dienolone, ampir sami sareng trenbolone sacara struktural, tapi henteu ngagaduhan ikatan ganda C11.

 

 

rujukan: