Mésér Triamcinolone acetonide Powder (76-25-5) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Triamcinolone acetonide Powder (76-25-5)

rating: SKU: 76-25-5. Kategori:

AASraw nyaéta sareng sintésis sareng kamampuan produksi tina gram dugi ka urutan maséri Triamcinolone acetonide Powder (76-25-5), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Powder Triamcinolone acetonide (76-25-5) video

 

 


 

Bubuk acamida Triamcinolone (76-25-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Triamcinolone acetonide
CAS No.: 76-25-5
Formula molekular: C24H31FO6
Beurat molekul: 434.5
katingalian: Bubuk kristal bodas atanapi bodas-sapertos
neundeun: Simpen dina suhu kamar anu dikawasa 15˚-30˚C (59˚-86˚F).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Bubuk acamida Triamcinolone (76-25-5) Description:

Triamcinolone acetonide nyaéta glukokortikoid sintétik. Éta niru hormon stéroid alami anu ngahasilkeun awak anjeun. Triamcinolone tiasa dianggo ku ngontrol radang sareng nyéépkeun sistem kekebalan aktif.Ia ngabantosan pikeun nyaluyukeun sistem imun anjeun nalika overreact.You dokter tiasa resep obat ieu pikeun kaayaan anu aya hubunganana alérgi atanapi imunitas, sapertos ézema, psoriasis, alergi, sareng borok. munggaran disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) dina taun 1958, ku sabab éta parantos lami.Triamcinolone acetonide parantos sayogi salaku obat pangobatan umum sareng nami. Dosis sareng kakuatan gumantung kana jinis triamcinolone pasti anjeun parantos resep sareng kaayaan médis anjeun.

Bubuk Triamcinolone acetonide, bentuk asétat na bubuk kristal bodas sapertos bodas atanapi bodas. Ubar euweuh bau, sareng rasa pait. Teu boro larut dina cai, rada larut na étanol, larut dina kloroform, sareng rada larut dina aseton.

 

rujukan:

  • Grover DA, Li T, Chong CCW (2008). "Stéroid Intravitreal pikeun edema macular dina diabetes". Cochrane Database Syst Rev (1): CD005656. doi: 10.1002 / 14651858.CD005656.pub2. PMC 3804331. PMID 18254088.
  • "Nystatin Sareng Triamcinolone (Topik Rute)". mayoclinic.org. Yayasan Mayo pikeun Pendidikan Médis sareng Panilitian. Disalin 18 Méi 2016.
  • Gewaily D, Muthuswamy K, Greenberg PB (2015). "Stéroid Intravitreal versus pengamatan pikeun edema macular sékundér kana oklusi véna retina pusat". Cochrane Database Syst Wahyu 9 (9): CD007324. doi: 10.1002 / 14651858.CD007324.pub3. PMC 4733851. PMID 26352007.