Hydroxypinacolone Retinoate bubuk - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Hydroxypinacolone Retinoate

rating: Kategori:

Bubuk Hydroxypinacolone Retinoate mangrupikeun bahan anti sepuh, dihubungkeun sareng asam retinoat. Hydroxypinacolone Retinoate mangrupikeun éster kosmétik és sadaya asam urat retinoat anu kagolong kana retinoid, anu turunan alami sareng sintétik tina vitamin A.

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk Hydroxypinacolone Retinoate
CAS Jumlah 893412-73-2
Formula molekular C26H38O3
rumus Beurat 398.6
sinonim Hydroxypinacolone retinoate

893412-73-2

UNII-NJ3V2F02E1

NJ3V2F02E1

(2E,4E,6E,8E)-3,3-Dimethyl-2-oxobutyl 3,7-dimethyl-9-(2,6,6-trimethylcyclohex-1-en-1-yl)nona-2,4,6,8-tetraenoate

katingalian bubuk konéng
Gudang jeung nanganan Suhu garing, poék sareng handap.

 

Hydroxypinacolone Retinoate Pedaran

Éster asam hidropinazon retinoic acid (HPR) mangrupikeun éster kelas kosmétik ATRA. Fitur unikna nyaéta ngolah kagiatan asam retinoat bawaan sareng langsung ngabeungkeut reséptor retinoid tanpa dékomposisi métabolik janten bentuk langkung aktif sacara biologis. Hydroxypinacolone retinoate (HPR) ngagaduhan sipat réstoratif pangluhurna sareng manpaat anti sepuh.

 

Mékanisme Aksi Hydroxypinacolone Retinoate of Action

Hydroxypinacolone Retinoate mangrupikeun bahan anti sepuh, dihubungkeun sareng asam retinoat. Hydroxypinacolone Retinoate ogé mangrupikeun éster kosmétik ését sadaya-trans asam retinoat anu kagolong kana retinoid, anu turunan alami sareng sintétik tina vitamin A.

Hydroxypinacolone Retinoate tibatan kedah dirobih janten bahan aktif anu sanésna, asam retinoat, via retinal, sapertos retinol, Hydroxypinacolone Retinoate (HPR) tiasa dianggo langsung, sareng SKINWELL HPR ogé langkung stabil sareng kirang ngabahayakeun kaséhatan manusa.

 

Benifits tina Hydroxypinacolone Retinoate

Ésterro Hydinoxypinacol retinoic acid éster (HPR) mangrupikeun turunan tina retinol, anu tiasa langsung ngabeungkeut reséptor asam retinoat sélular (RARs), sareng ngagaduhan fungsi ngatur metabolisme épidermis sareng stratum corneum. Kauntungannana nyaéta yén éta tiasa:

♦ Anti sepuh,

♦ Éta tiasa ngirangan seborrhea

♦ Éncér pigmén épidermal

♦ Cegah sepuh kulit

♦ Ngubaran jarawat

♦ Pemutihan sareng spotting

Dibandingkeun sareng retinol, éta ngagaduhan stabilitas anu langkung kuat sareng kurang kamungkinan dioksidasi. Éta sacara efektif tiasa ngirangan garis sareng kariput sareng ngencarkeun noda. Nalika mastikeun pangaruh kuat tina asam retinoat, éta ogé ngirangan pisan iritasi na. Hal ieu utamina dianggo pikeun anti-sepuh keriput sareng nyegah kanceuh jarawat.

 

balukar Hydroxypinacolone Retinoate

Éster asam hidropinazon retinoic acid (HPR) mangrupikeun éster kelas kosmétik ATRA. Fitur unikna nyaéta ngolah kagiatan asam retinoat bawaan sareng langsung ngabeungkeut reséptor retinoid tanpa dékomposisi metabolik janten langkung aktif sacara biologis. wujud. Éta parantos kabuktosan langkung stabil tibatan retinol sareng kirang ngambek kulit. Di dieu, kami nganggo RARE pikeun ngaevaluasi ngabeungkeut reséptor asam retinoat kana unsur réspon asam retinoat (RARE) dina DNA, sareng ngabandingkeun HPR, ATRA, retinol (Rol), retinal (Ral) sareng retinol palmitate Tingkat transkripsi gén éster (RP). Salaku tambahan, urang ngabandingkeun sipat anti-sepuh tina HPR sareng ATRA ku nguji pangaruh modél kulit organotip dina tingkat kolagén sareng iritasi kulit.

 

rujukan

  1. abc Nora Ruth, Thomas Mammone (2018). "Épék anti anti retinoid hydroxypinacolone retinoate dina modél kulit". Jurnal Akademi Dermatologi Amérika 79 (3): AB44. doi: 10.1016 / j.jaad.2018.05.215.
  2. Katie Rodan, Kathy Fields, George Majewski, Timothy Falla (2016-12). "Skincare Bootcamp: Peranasan Skincare". Operasi plastik sareng rekonstruktif. Global dibuka 4 (12 Supleménna sareng Kasalametan di Kedokteran Kosmétik: Kosmetik Bootcamp): e1152 doi: 10.1097 / GOX.0000000000001152. PMC: 5172479. PMID28018771.
  3. Truchuelo, Maria Teresa; Jiménez, Natalia; Jaén, Pedro (2014). "Peniléyan kana hasiat sareng kasabaran tina kombinasi anyar retinoid sareng agén depigmenting dina pengobatan melasma". Jurnal Dermatologi Kosmetik 13 (4): 261-268. doi: 10.1111 / jocd.12110.
  4. Veraldi, M. Barbareschi, E. Guanziroli; dkk (2015-4). "Perawatan jarawat hampang dugi sedeng kalayan kombinasi tetep tina hidroksypinacolone retinoate, retinol glycospheres and papain glycospheres". Giornale italiano di dermatologia e venereologia: organo ufficiale, Societa italiana di dermatologia e sifilografia 150 (2): 143-147. PMID25876142.
  5. Ruth, N., sareng T. Mammone. "1310 Épék anti sepuh tina retinoid hydroxypinacolone retinoate dina modél kulit." Jurnal Dermatology Investigative 138.5 (2018): S223.
  6. Giornale italiano di dermatologia e venereologia, 2015 Apr; 150 (2): 143-7., Perawatan jarawat hampang sedeng kalayan kombinasi tetep hidroksipinakolone retinoat, glikospérés retinol sareng glycospheres papain.
  7. Giornale Italiano di Dermatologia e Venereologia, 2016/03, Khasiat sareng kasalametan pangobatan 12 bulan kalayan kombinasi hidroksipinakolone retinoat sareng glikospérés retinol salaku terapi pangropéa dina penderita jarawat saatos isotretinoin lisan.

 

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sah anu ngagaduhan lisénsi Hydroxypinacolone Retinoate kualitas luhur  bubuk. Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!