Atah 3-Methoxy-13-étil-gona-2,5 (10) -diene-17-ol (14507-49-4) | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5 (10)-diene-17-ol

rating: SKU: 14507-49-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa 3-Methoxy-13-étil-gona-2,5 (10) -diene-17-ol (14507-49-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASraw nyayogikeun kasucian teu kirang ti 98% (8R, 9S, 13S, 14S, 17S) -13-Ethyl-3-methoxy-4,6,7,8,9,11,12,13,14,15,1 6,17 , 1-dodecahydro-17H-cyclopenta [a] bubuk atah fenanthren-XNUMX-ol.

Panjelasan Produk

 

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol video

 

 


 

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol basic Characters

 

ngaran: 3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol
CAS:  14507-49-4
Formula Molekul:  C20H30O2
Beurat molekul:
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas mun kaluar-bodas

 


 

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol cycle

 

ngaran

Chemical Names: (8R,9S,13S,14S,17S)-13-Ethyl-3-methoxy-4,6,7,8,9,11,12,13,14,15,1 6,17-dodecahydro-1H-cyclopenta[a]phenanthren-17-ol
Other Names:3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol

 

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol Raw

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér 3-Methoxy-13-étil-gona-2,5 (10) -diene-17-ol ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.