AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesterone Powder (17183-98-1)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 17183-98-1. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa tina 1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesterone Powder (17183-98-1), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa lacak.

Panjelasan Produk

Video 1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesteron Powder (17183-98-1)


1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Powderone Progesteron (17183-98-1) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesteron
CAS No.: 17183-98-1
Formula molekular: C24H30Cl2O4
Beurat molekul: 453.4
sinonim: Caioterone Acétate EP Kasusihan C
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Powderone Progesteron (17183-98-1) Description:

Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17α-Acetoxy Progesteron nyaéta bodas atanapi ampir bodas, bubuk kristal, anu tiasa dijantenkeun salaku Antiooterone Acétate Intermediates.Cyproterone Acetate tiasa ngirangan kahayang seksual paraphilic sareng operasi kanker prostat. éta tiasa parah masculinization tanda awéwé: sapertos hirsutism parah, rambut parah androgen-leungitna, pamustunganana nuju bald (parah androgenetik parah), sering diiring ku jarawat parah sareng / atanapi seborrheic.

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk