Atah 1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesterone HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesterone Powder (17183-98-1)

rating: SKU: 17183-98-1. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa tina 1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesterone Powder (17183-98-1), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

Video 1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesteron Powder (17183-98-1)

 

 


 

1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Powderone Progesteron (17183-98-1) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesteron
1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Progesterone Powder (17183-98-1) CAS No.: 17183-98-1
Formula molekular: C24H30Cl2O4
Beurat molekul: 453.4
sinonim: Caioterone Acétate EP Kasusihan C
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

1-Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17a-Acetoxy Powderone Progesteron (17183-98-1) Description:

Chloromethyl-6-chloro-6-Dehydro-17α-Acetoxy Progesteron nyaéta bodas atanapi ampir bodas, bubuk kristal, anu tiasa dijantenkeun salaku Antiooterone Acétate Intermediates.Cyproterone Acetate tiasa ngirangan kahayang seksual paraphilic sareng operasi kanker prostat. éta tiasa parah masculinization tanda awéwé: sapertos hirsutism parah, rambut parah androgen-leungitna, pamustunganana nuju bald (parah androgenetik parah), sering diiring ku jarawat parah sareng / atanapi seborrheic.

 

rujukan: