Dibeuli (82543-15-5) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5)

rating: SKU: 82543-15-5. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa D7 / Q4; 3β, 5-Dihydroxy-15β, 16β-methylene-ngandhut-6-ene-17-one Powder (82543-15-5), dina aturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) video

 

 


 

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one
D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) CAS No.: 82543-15-5
Formula molekular: C20H28O3
Beurat molekul: 316.438
sinonim:3B,5B-DIHYDROXY-15B,16B-METHYLENE-ANDROST-6-EN-17-ONE
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) Description:

D7 / Q4; 3β, 5-Dihydroxy-15β, 16β-methylene-pregnancy-6-ene-17-hiji mangrupikeun pangobatan progestin anu dianggo dina pil kontrol kalahiran sareng dina terapi hormon ménopausal. Pangobatanna ngan ukur aya kombinasi sareng éstrogen.Drospirenone nyaéta progestin sintétis anu mangrupikeun analog kana spironolactone. Éta dipanggihan dina sababaraha formulasi kontrol kalahiran. Drospirenone bénten ti progestin sintétis sanésna yén profil farmakologisna dina studi preclinical nunjukkeun yén éta caket kana progesteron alam. Sapertos kitu ngagaduhan sipat anti-mineralocorticoid, nglawan kagiatan éstrogén-stimulus tina sistem renin-angiotensin-aldosteron, sareng henteu androgenik.

 

rujukan: