Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1

rating: Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 (745-65-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Prostaglandin E1 (PGE1), Ogé katelah alprostadil, mangrupakeun prostaglandin kajadian alami nu dipaké salaku nginum obat a. Dina babies kalawan defects haté bawaan, éta dipaké ku suntikan slow kana véna pikeun buka arteriosus ductus dugi bedah bisa dilumangsungkeun. Ku suntik kana sirit atanapi panempatan di uretra, éta geus dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 video


I.Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 Karakter dasar:

ngaran: Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1
CAS: 745-65-3
Formula molekular: C20H34O5
Beurat molekul: 354.48
Ngalembereh Point: 115-116 ° C
Temp neundeun: 2 ° -8 ° C
warna: bubuk bodas


II. Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 (745-65-3) pamakéan dina siklus stéroid

1. ngaran:

Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 (CAS 745-65-3), disebut oge Avastin na Mvasi.

2. Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 Dianggo:

Bevacizumab asalna salaku solusi pikeun administer lalaunan kana véna a. Bevacizumab isadministered ku dokter atawa Mantri dina kantor médis, puseur infusion, atanapi rumah sakit. Bevacizumab biasana dibéré unggal 2 atanapi 3 minggu sakali.

Sakuduna nyandak 90 menit pikeun anjeun pikeun nampa dosis munggaran anjeun bevacizumab. Hiji dokter atawa Mantri bakal lalajo nu raket ningali kumaha awak anjeun meta pikeun bevacizumab. Ifyou teu ngagaduhan masalah serius mun anjeun nampi dosis munggaran anjeun bevacizumab, éta biasana baris nyandak 30 mun 60 menit pikeun anjeun pikeun nampa saban dosis Anjeun sésana nginum obat teh.

Bevacizumab suntik bisa ngabalukarkeun réaksi serius salila infusion nginum obat teh. Upami Anjeun ngalaman salah sahiji gejala di handap, ngabejaan dokter Anjeun geura: kasusah engapan atanapi shortness tina napas, chills, oyag, sweating, headaches, chestpain, pusing, perasaan suri, flushing, itching, baruntus, atawa hives. dokter Anjeun bisa jadi kudu ngalambatkeun turun infusion, atawa reureuh atawa eureun perlakuan Anjeun upami Anjeun ngalaman ieu atawa efek samping lianna.

3.How Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 (745-65-3) gawéna?

Pikeun pengobatan disfungsi erectile (ED), alprostadil relaxes otot lemes nu cavernosum korpus; kumaha oge, mékanisme pasti of Peta téh kanyahoan. Nembongan yen efekna alatan ngaronjatna konsentrasi intrasélular of AMP siklik. Alprostadil dilibetkeun ku reséptor mémbran-kabeungkeut husus yén merangsang Adénilat siklase jeung Nyiar intrasélular siklik AMP, anjog ka aktivasina of kinase protéin jeung resultant rélaxasi otot lemes. Peta Ieu kontras jeung papaverine nu nyegah oksidatif fosforilasi dimédiasi inactivation of siklik AMP na interferes kalawan mobilisasi kalsium dina mangsa kontraksi otot. Alprostadil ogé bisa pikangewaeun tindakan vasoconstrictive of norépinéfrin ku ngahulag pelepasan neuronal of norépinéfrin jeung bisa ningkatkeun laku lampah nonadrenergic, neurotransmitter vasodilatory noncholinergic. Dina nyampurkeun ED, alprostadil induces cacakan ku sayah trabecular otot lemes tur dilating arteri cavernosal jeung dahan maranéhanana. Ngaleuleuskeun arteri cavernosal ieu dipirig ku ngaronjat laju inflow artéri jeung ngaronjat lalawanan outflow venous. Hasilna, dina spasi lacunar dilegakeun tur getih janten entrapped sekundér pikeun komprési of venules ngalawan albuginea tunica. Pikeun ngahontal tumescence na rigidity nyukupan, anu tunica albuginea kedah janten sahingga kaku mun niiskeun nu venules penetrating eta sahingga meungpeuk outflow venous. prosés ieu disebut ogé mékanisme veno-occlusive kopral. Alprostadil henteu langsung mangaruhan éjakulasi atanapi orgasme.

Dina pengobatan defects haté bawaan arteriosus-gumantung ductus, alprostadil mertahankeun ductal patency ku sayah otot lemes nu arteriosus ductus. Alprostadil téh ngan efektif lamun dibéré saméméh ngalengkepan panutupanana anatomik tina arteriosus ductus. Administrasi alprostadil mun neonates kalawan defects cyanotic bawaan haté (diwatesan aliran getih pulmonal) hasil dina kanaékan aliran getih pulmonal jeung / atawa kanaékan Pergaulan antara sirkulasi sistemik jeung pulmonal nu ngabalukarkeun kanaékan samentara dina oksigén artéri tekanan parsial (PaO2) sarta jenuh oksigén. Respon ti neonate cyanotic kana terapi alprostadil ogé tibalik patali pretreatment PO2. Respon greatest nembongan jadi di maranéhanana neonates kalawan pretreatment low PaO2 (<20 torr), narrowing ductus arteriosus, sarta anu heubeul 4 poé atawa ngora. Neonates kalayan nilai PaO2 of 40 torr atawa leuwih biasana boga saeutik respon kana alprostadil.

Dina neonates kalawan aliran getih sistemik diwatesan, administrasi alprostadil bisa ngahasilkeun pencegahan atanapi koreksi ngeunaan acidemia, ngaronjat kaluaran cardiac kalawan ngaronjat tekanan getih sistemik, ngaronjat volume femoral pulsa, ngaronjat aliran getih renal jeung fungsi, turun gradién tina nurun ka naek tekenan getih aortic (dina neonates kalawan coarctation of aorta), sarta / atawa turun babandingan tekanan arteri pulmonal ka nurun tekanan aortic (dina neonates kalawan kendat tina Arch aortic). Teu kawas di neonates cyanotic, anu efficacy of alprostadil di neonates acyanotic henteu gumantung kana umur atanapi pretreatment PaO2.

parentah 4.Further:

Alprostadil (Prostglandin E1) anu dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile (ED) lalaki sawawa. The efficacy of alprostadil di nyampurkeun ED variasina kalawan cukang lantaranana; tingkat respons umumna handap di penderita ED alatan etiologies dicampur dibandingkeun jalma kalawan ED alatan sabab neurogenic, psychogenic, atawa vasculogenic. Dua bentuk dosage anu dipasarkan pikeun nyampurkeun ED: a produk transurethral (Muse) nu ngagunakeun pellet medicated dikaluarkeun kana uretra na suntikan (Caverject atanapi Edex) anu langsung disuntik kana cavernosa korpus. bentuk dosage lianna kayaning a gél topical sarta sistem pangiriman liposomal non-invasif nu sahandapeun panalungtikan. Numutkeun tungtunan perlakuan ED, lisan tipe phosphodiesterase 5 sambetan (PDE5 inhibitor) dipertimbangkeun salaku terapi mimitina-garis. Kadua garis pilihan perlakuan kaasup suntik intracavernous tur terapi intra-urethral. Terapi suntik Intracavernous nyaeta perlakuan nonsurgical paling mujarab pikeun ED, kalawan respon diprediksi jeung sustained. Sanajan kitu, éta invasif na caries kasohor sisi-épék kaasup priapism na penile fibrosis. approvals FDA nyaéta kieu: Caverject dina bulan Juli 1995, Muse dina Oktober 1996, sarta Edex Juni 1997.

Alprostadil na prostaglandin sejenna dina serial E anu alami hadir dina plasénta jeung ductus arteriosus tina janin. E-tipe prostaglandin vasodilate arterioles ku rélaxasi langsung otot lemes vascular. épék pharmacologic séjén kaasup kanaékan kaluaran cardiac, ngaleuleuskeun duanana kapal sistemik jeung pulmonal, bisa ngaleuleuskeun tina arteriosus ductus, inhibisi aggregation trombosit, rélaxasi otot bronchial, kanaékan aliran getih renal, sarta reureuh tina gastric waktos nelen. alprostadil ka jero nadi dipaké dina neonates kalawan halangan tina katuhu atawa ka kenca outflow ventricular pikeun ngajaga patency tina ductus arteriosus nepi dugi waktu bedah corrective atanapi palliative. Alprostadil sacara umum leuwih éféktif dina pamadegan neonates kalawan pretreatment low PO2 getih tur anu heubeul 4 dinten atanapi kirang. Dina neonates heubeul ti 4 poé, aya panurunan dina ductal réaktivitas otot lemes alatan parobahan involutional postnatal dina témbok tina arteriosus ductus. alprostadil ka jero nadi merlukeun ngawaskeun engapan salila administrasi sabab apnea tumuwuh di 10-12% tina neonates. Alprostadil nyaeta FDA disatujuan dina penderita murangkalih sakumaha ngora salaku neonates. Prostin VR murangkalih ieu disatujuan ku FDA di 1981.


III. Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 (745-65-3) HCML

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R &amp; D réagen


IV. Kumaha mésér Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1 ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Alprostadil, (PGE1), prostaglandin E1"