AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

6-Powder Progesteron Pramesteron 1162-Dehydroxy (56-7-XNUMX)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1162-56-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 6-Dehydroxy Progesterone Powder (1162-56-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

6-Powder Progesteron Powder 1162-Dehydroxy (56-7-XNUMX)


6-Powder Progesteron Prubukester Dehydroxy (1162-56-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:6-Progesteron Dehidroksida
CAS No.: 1162-56-7
Formula molekular: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
sinonim: Kasusihan EP Dydrogesteron B
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

6-Bubuk Progesteron Prokesteron (1162-56-7) Description:

6-Dehydroxy Progesterone , progestin mangrupikeun conto progestogen sintétik anu gaduh pangaruh progestasional sami sareng progesteron. Dua progestin anu paling umum nyaéta pikeun kontrasépsi hormonal (eith er nyalira atanapi sareng éstrogén), sareng nyegah hiperplasia endometrium tina éstrogen éstopol dina terapi gantian hormon. 6-Dehydroprogesterone mangrupikeun conto awal progestin, anu tungtungna ngakibatkeun kontrasepsi progestin ayeuna. 6-Dehydroprogesterone ogé kapanggih dina sékrési pertahanan Acilius sulcatus, spésiés kumbang cai.

rujukan:

  • [1] Zarrow, MX; Neher, GM; Lazo-Wasem, EA; Salhanick, HA Aktip biologis sanyawa progesteronelike tangtu sakumaha anu ditangtukeun ku bioassay Hooker-Forbes. Journal of Endocrinology Clinical and Metabolism (1957), 17, 658-66.
  • [2] Chapman JC, Lockley WJ, Rees HH, Goodwin TW. Stereochemistry formasi beungkeut olefinic dina stéroid pertahanan tina Acilius sulcatus (Dytiscidae). Eur J Biochem. 1977 Désémber 1; 81 (2): 293-8.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk