6-Powder Progesteron Prubukester Dehydroxy (1162-56-7) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

6-Powder Progesteron Pramesteron 1162-Dehydroxy (56-7-XNUMX)

rating: SKU: 1162-56-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 6-Dehydroxy Progesterone Powder (1162-56-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

6-Powder Progesteron Powder 1162-Dehydroxy (56-7-XNUMX)

 

 


 

6-Powder Progesteron Prubukester Dehydroxy (1162-56-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:6-Progesteron Dehidroksida
CAS No.: 1162-56-7
Formula molekular: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
sinonim: Kasusihan EP Dydrogesteron B
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

6-Bubuk Progesteron Prokesteron (1162-56-7) Description:

6-Dehydroxy Progesterone, progestin mangrupikeun conto progestogen sintétik anu gaduh épék progestasional sami sareng progesteron. Dua kagunaan paling umum tina progestin nyaéta pikeun kontrasépsi hormonal (eith er nyalira atanapi nganggo éstrogén), sareng nyegah hiperplasia endometrial tina éstrogén anu teu aya dina terapi ngagantian hormon. 6-Dehydroprogesterone mangrupikeun conto awal tina progestin, anu antukna ngakibatkeun séri kontraséptip progestin ayeuna. 6-Dehydroprogesterone ogé aya dina sékrési pertahanan Acilius sulcatus, hiji spésiés bangbung cai.

 

rujukan:

  • [1] Zarrow, MX; Neher, GM; Lazo-Wasem, EA; Salhanick, HA Aktip biologis sanyawa progesteronelike tangtu sakumaha anu ditangtukeun ku bioassay Hooker-Forbes. Journal of Endocrinology Clinical and Metabolism (1957), 17, 658-66.
  • [2] Chapman JC, Lockley WJ, Rees HH, Goodwin TW. Stereochemistry formasi beungkeut olefinic dina stéroid pertahanan tina Acilius sulcatus (Dytiscidae). Eur J Biochem. 1977 Désémber 1; 81 (2): 293-8.