Bubuk asam Flumethasone atah (28416-82-2) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk asam Flumethasone (28416-82-2)

rating: SKU: 28416-82-2. Kategori: Tag:

AASraw nyaéta sareng sintésis sareng kamampuan produksi tina gram dugi ka urutan massa Flumethasone acid Powder (28416-82-2), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Bubuk Asam Flumethasone (28416-82-2) video

 

 


 

Powder asam Flumethasone (28416-82-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Asam flumethasone
CAS No.: 28416-82-2
Formula molekular: C21H26F2O5
Beurat molekul: 396.42
standar: (6α,11β,16α,17a)-6,9-Difluoro-11,17-dihydroxy-16-methyl-3-oxoandrosta-1,4-diene-17-carboxylic acid
neundeun: Simpen di tempat anu garing sareng garing, tetep jauh tina cahaya anu kuat.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Powder asam Flumethasone (28416-82-2) Description:

Flumethasone mangrupikeun stéroid fluoratif, glukokortikoid, stéroid 11beta-hidroksi, stéroid 17alpha-hidroksi, stéroid 21-hidroksi, stéroid 20-oxo, 3-oxo-Delta (1), Delta (4) -steroid. primér keton alfa-hidroksi sareng keton alfa-hidroksi tersiér. Éta ngagaduhan peran minangka ubar anti radang. Éta asalna tina hidrida tina kalahiran.

Bubuk asam Flumethasone mangrupikeun éster kortikosteroid difluorinasi anu kuat kalayan sipat anti radang, antipruritik sareng vasoconstrictive. Kusabab éta uyah swasta, tindakan anti radang na dikonsentrasi dina situs aplikasi. Pangaruh lokal ieu dina daérah anu nyababkeun ngahasilkeun panurunan gancang tina peradangan, éksudasi sareng peurih.

 

rujukan:

  • Morton, IK; Pendopo, JM (1999). Kamus Concise of Agen Farmakologis pikeun sipat sareng sinonim. Dordrecht: Springer Walanda. p. 122. ISBN 9789401144391.
  • Fischer, Jnos; Ganellin, C. Robin (2006). Panemuan Narkoba basis Analog. John Wiley & Putra. p. 484. ISBN 9783527607495.
  • Yang YQ, Li SX, Gu XG (Agustus 1985). "[Pangaruh progestin No. 1 (cymegesolate) dina siklus menstruasi sareng tingkat plasma progesteron dina monyét rhesus] ”. Sheng Li Xue Bao (dina basa Cina). 37 (4): 368-73. PMID 3837333.