AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Chlormadinone asétat (CMA) Bubuk (302-22-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 302-22-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Chlormadinone acetate (CMA) Powder (302-22-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Chlormadinone asétat (CMA) bubuk (302-22-7) video


Chlormadinone asétat (CMA) Bubuk (302-22-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Chlormadinone asétat (CMA)
CAS No.: 302-22-7
Formula molekular: C23H29ClO4
Beurat molekul: 404.93
sinonim: Gestafortin, Menstridyl, Matrol, 17α-acetoxy-6-chloro-6-dehydroprogesterone
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Chlormadinone asétat (CMA) Bubuk (302-22-7) Description:

Chlormadinone asetat, progestogen sintétik, diwanohkeun dina taun 1965 salaku komponén dina persiapan kontrasepsi oral. Chlormadinone asetat kadang disingget jadi CMA, sareng ogé katelah 17α-acetoxy-6-chloro-6-dehydroprogesterone

Chlormadinone Bubuk asetat nyaéta bentuk uyah asetat tina chlormadinone, progestin sintétik kalayan épék antiandrogenik sareng antigonadotropic. Chlormadinone asétat (CMA) nyaéta agonist reséptor progesteron (PR), hiji antagonis androgen partial (AR) sareng hiji antagonis glukokortortid lemah (GR). Bubuk Chlormadinone ngiket kana PRs, anu nyababkeun ekspresi gén progesteron-responsif. Salaku tambahan, blok chlormadinone AR dina organ target sareng ngirangan aktivitas kulit 5 alfa-réduksi; sahingga ngahambat produksi androgen sareng sinyal. Ngaliwatan tindakan réspon négatip dina sistem hypothalamus-pituitary, chlormadinone ogé ngaleupaskeun sékrési gonadotropin, anu nyegah produksi androgen ovarium sareng adrenal. Ku alatan éta, agén ieu nurunkeun ketebalan endometrium, nambahan viskositas mukus cervical, nyegah ovulasi sareng nyegah kamekaran sareng mateng.

Chlormadinone asétat nyaéta progestin stéroid kalayan antiandrogen tambahan sareng antigonadotropic (sareng ku épék antiestrogenik). Bubuk CMA parantos dianggo dina pengobatan perdarahan heunceut, oligomenorrhea, poliororrhea, hipermenorrhea, amenorrhea sekundér, sareng endometriosis. Éta ogé parantos dianggo sacara klinis salaku kontrasepsi hormonal, sareng sabagian kusabab kapasitasna pikeun nurunkeun tingkat éstrogen, tapi ogé pikeun épéktansi ningkat dina kontrasépsi, chlormadinone sering digabungkeun sareng étinyl estradiol pikeun tujuan ieu.

rujukan:

  • Venner P (1992). "Megestrol asétat dina pengobatan karsinoma metastatik". Onkologi. 49 Suplai 2 (2): 22-7. doi: 10.1159 / 000227123. PMID 1461622.
  • Bouchard P (2005). "Chlormadinone asétat (CMA) dina kontrasépsi lisan – kasempetan énggal". Jurnal Éropa Kontrasepsi & Perawatan Kaséhatan Reproduktif. 10 Suplai 1: 7-11. doi: 10.1080 / 13625180500434889. PMID 16356876.
  • Kanimoto Y, Okada K (Nopémber 1991). "[Terapi antiandrogen tina hiperplasia prostatic benign-ulasan tina evaluasi agén hasil klinis]". Hinyokika Kiyo (dina bahasa Jepang). 37 (11): 1423–8. PMID 1722627.
  • Besnard – Charvet Christelle (21 Oktober 2014). Homeopatie & perimenopauza. Publikasi Grada, sakumaha pp 61-. ISBN 978-80-247-5191-7.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% S4 / Andarine bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan aktivitas anabolik.

resep

Atah S4 Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Beuli S4 (Andarine) Bubuk Online | Sagalana hayang nyaho