Atah Arnica Montana bubuk suppliers HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Arnica Montana

rating: Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Arnica Montana, dina Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Arnica Montana nyaéta toksik nalika dicerna dina kakuatan pinuh, tapi éta tiasa dianggo salaku salep, gél atanapi krim dina kulit anu henteu pegat atanapi dicandak sacara internal nalika éncér homeopathically. Arnica parantos tumuh janten salah sahiji ubar homeopati paling populér di panjuru dunya….

Panjelasan Produk

 

Arnica Montana bubuk video

 

 


 

Arnica Montana bubuk Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Arnica Montana
CAS:
Formula Molekul:
Beurat molekul:
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas

 


 

pamakéan bubuk Arnica Montana

 

ngaran

Ngaran leuwih umum pikeun Arnica Montanaare Gunung Daisy, Bane Macan urang jeung bako Gunung.

 

bubuk dosage atah Arnica Montana

Teu aya dosis bubuk Arnica Montana standar atanapi dosis anu khusus anu paling disarankeun; aya seueur dosis anu béda pikeun panggunaan anu béda. Dosis anu cocog kedah didiskusikeun heula sareng ahli perawatan kaséhatan anjeun, sareng anjeun kedah salawasna maca label produk kalayan taliti sateuacan nyandak nanaon.

Arnica Montanais toksik mun dicokot oral iwal eta diluted dina dosis homeopathic kayaning 30X atanapi potency 200D.

 

Dinyana kana bubuk Arnica Montana atah

Homeopathy mangrupikeun sistem dina pangobatan anu dumasarkeun kana naon anu disebut prinsip "suka-resep sapertos", dimana zat anu saleresna nyababkeun gejala dina individu anu séhat dianggo (dina dosis anu handap pisan) pikeun ngubaran gejala anu sami persis dina jalma anu gering. Janten, dina homeopati, pangobatan janten langkung épéktip nalika aranjeunna langkung éncér: 200C langkung kuat tibatan dosis 6C.

 

parentah salajengna

Arnica Montanacan ogé dipaké pikeun ngagentos stiffness ti ngalayang atawa nyetir jarak jauh. Na saha nu ancur gampang bakal ngahargaan kabisa Arnica Montana urang pikeun ngurangan eumeur discoloration.
Pikeun mantuan cageur tina tatu leutik, overexertion atanapi dioperasi, Arnica Montanais a must keur unggal kabinet ubar. Naha anjeun hiji orok boomer aktip, jadi soldadu sabtu minggu atawa atlet profésional, éta jawaban sampurna sakabéh tatu saeutik kahirupan urang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Arnica Montana ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.