bubuk atah Avanafil (330784-47-9) hplc≥98% | bubuk kelamin AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Avanafil

rating: SKU: 330784-47-9. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Avanafil (330784-47-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Avanafil jalan ku ningkatkeun aliran getih kana sirit nalika stimulasi seksual. Aliran getih ningkat ieu tiasa nyababkeun cacakan. Kauntungannana avanafil nyaéta ngagaduhan serangan anu gancang pisan dibandingkeun sareng hormon ningkatkeun séks anu sanés. Éta nyerep gancang, ngahontal konsentrasi maksimum sakitar 30-45 menit.

Panjelasan Produk

 

video bubuk Avanafil

 


 

Karakter dasar atah Avanafil bubuk

 

ngaran: bubuk Avanafil
CAS: 330784-47-9
Formula Molekul: C23H26ClN7O3
Beurat molekul: 483.95
Ngalembereh Point: 150-152 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Atah siklus bubuk Avanafil

 

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Raw Avanafil
Ngaran brand: Stendra

 

Atah Avanafil bubuk Dianggo

bubuk Avanafil pikeun disfungsi Erectile

Kusabab bubuk Raw Avanafil teh tambahan newest ka arsenal obat disfungsi erectile, hayu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan di dinya méméh kami ngalakukeun perbandingan jeung obat ED lianna. Dina percobaan klinis, sakabéh 77% tina lalaki kalawan disfungsi erectile umum anu ngawasa bubuk Raw Avanafil kahontal hiji cacakan dibandingkeun kalawan 54% tina lalaki anu ngawasa placebo. Diantara lalaki kalawan disfungsi erectile patali diabetes, 63% kahontal hiji cacakan sanggeus nyokot bubuk Raw Avanafil dibandingkeun kalawan 42% anu ngawasa placebo.

Hayu urang tingali hasil tina hiji sidang 12-minggu Fase III khususna. Sajumlah 646 lalaki ditugaskeun sacara acak pikeun nyandak 50, 100, atanapi 200 mg bubuk Avanafil 30 menit sateuacan ngamimitian kagiatan séks. Henteu aya larangan pikeun panggunaan tuangeun atanapi alkohol. Tina 300 usaha séks anu dilakukeun salami pangajian, 64% kana 71% suksés diantara lalaki anu nyandak bubuk Raw Avanafil dibandingkeun sareng 27% diantara lalaki anu nyandak plasebo. Warta anu sanésna: 59% dugi ka 83% tina 80 usaha dina hubungan seksual dilakukeun langkung ti 6 jam saatos nyandak bubuk Raw Avanafil suksés dibandingkeun sareng ngan ukur usaha anu suksés 25% pikeun lalaki anu nyandak plasebo. Dina sababaraha lalaki, bubuk Avanafil damel sakedik 15 menit. (Goldstein 2012)

Kanyataanna, hiji hal nu bisa misahkeun bubuk Raw Avanafil ti opat ubar ED sejenna nyaeta kumaha gancang gawéna. Dr Wayne Hellstrom, dosen urology di Tulane Universitas Sakola Kadokteran di New Orleans, nyatakeun dina artikel Reuters nu atah Avanafil bubuk "nyaeta berpotensi nu lakonan panggancangna ti opat," salaku percobaan klinis geus ditémbongkeun eta tiasa dianggo sakumaha gancang sakumaha 15 menit. Sanajan kitu, aya geus laporan bubuk Cialis gawe dina ngeunaan 15 menit ogé.

 

Naon dosis bubuk Avanafil

Pikeun formulir dosage lisan (tablet):

bubuk Avanafil asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Pikeun lalaki nyokot mg 100- atanapi dosis 200-mg, bubuk Raw Avanafil biasana dicandak ku atanapi tanpa dahareun sakumaha diperlukeun, ngeunaan 15 menit sateuacan activit seksual, teu leuwih ti sakali sapoé ,.

Pikeun lalaki nyokot dosis 50-mg, bubuk Raw Avanafil biasana dicandak ku atanapi tanpa dahareun sakumaha diperlukeun, ngeunaan 30 menit saméméh kagiatan seksual. Ulah nyandak bubuk Raw Avanafil leuwih sering ti sakali dina jam 24.

Barudak-Paké teu dianjurkeun.

Dosis ubar ieu bakal béda pikeun pasién anu sanés. Turutan paréntah dokter anjeun atanapi pitunjuk dina labél. Inpo ieu kalebet ngan ukur dosis rata-rata ubar ieu. Upami dosis anjeun bénten, henteu robih kacuali dokter nyarioskeun anjeun pikeun ngalakukeunana.

Jumlah ubar nu nyandak gumantung kana kakuatan ubar nu. Ogé, jumlah tina dosis Anjeun nyandak unggal dinten, waktu diwenangkeun antara dosis, jeung panjang waktos Anjeun nyandak ubar nu gumantung kana masalah médis pikeun nu keur maké ubar nu.

 

Kumaha Raw Avanafil bubuk karya

bubuk atah Avanafil aya dina hiji kelas pangobatan disebut phosphodiesterase (PDE) inhibitors.It ieu dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile (ED: peluh; henteu mampuh pikeun meunang atawa tetep hiji cacakan di lalaki). produk enhancement jalu ieu ngagaduhan ngaran na tina bahan aktif utamina nu mantuan sirkulasi getih dina awak dina cara normal. Aya bahan séjén nu ngajadikeun bubuk Raw Avanafil éféktif tapi teu boga nu loba dampak jeung pangaruh anu bahan utama na geus nawarkeun.

Gawéna ku cara ningkatkeun aliran getih kana sirit nalika stimulasi seksual. aliran getih ngaronjat Ieu bisa ngabalukarkeun hiji cacakan. bubuk atah Avanafil teu cageur disfungsi erectile atawa ningkatkeun kahayang seksual. bubuk atah Avanafil teu nyegah kakandungan atawa sumebar kasakit dikirimkeun séksual kayaning virus immunodeficiency manusa (HIV).

bubuk atah Avanafil mangrupa obat lisan anu digunakeun pikeun nyampurkeun peluh (nu henteu mampuh pikeun attain atanapi ngajaga cacakan penile), kawanoh ogé salaku disfungsi erectile (ED). Ieu dina kelas obat disebut phosphodiesterase sambetan anu ogé ngawengku tadalafil (Cialis bubuk), sildenafil (Viagra) jeung vardenafil (Levitra). Cacakan tina sirit disababkeun ku keusikan tina sirit ku getih. Keusikan lumangsung alatan pembuluh darah nu mawa getih pikeun kanaékan sirit di ukuranana jeung nganteurkeun deui getih kana sirit, sarta, dina waktos anu sareng, pembuluh darah anu nyandak getih jauh ti panurunan sirit di ukuranana jeung cabut kirang getih tina sirit . stimulasi seksual anu ngabalukarkeun hiji cacakan ngabalukarkeun produksi jeung sékrési oksida nitrat dina sirit. The oksida nitrat ngabalukarkeun hiji énzim, guanylate siklase, ngahasilkeun siklik guanosin monophosphate (cGMP). Éta cGMP yén utamana jawab ngaronjatkeun sarta nurunna ukuran pembuluh darah mawa getih mun ti sirit masing-masing tur ngabalukarkeun hiji cacakan. Sabot cGMP geus ancur ku énzim séjén, phosphodiesterase-5, pembuluh getih balik deui ka ukuran normal maranéhanana, getih daun sirit, sarta cacakan nu ends. bubuk atah Avanafil nyegah phosphodiesterase-5 ti ngaruksak cGMP ambéh cGMP tetep sabudeureun panjang. Kegigihannya cGMP ngabalukarkeun hiji engorgement langkung berkepanjangan tina sirit ku getih. bubuk Avanafil atah ieu disatujuan ku FDA dina April 2012.

 

pangeling-eling

Kapaur patali épék ngarugikeun:

• diskriminasi Warna: Dupi ngakibatkeun impairment nu patali dosis diskriminasi warna. Paké caution di penderita retinitis pigmentosa; minoritas kudu gangguan genetik phosphodiesterases retinal (henteu informasi kaamanan sadia).

• leungitna dédéngéan: panurunan atawa leungitna dédéngéan ngadadak geus dilaporkeun jarang; parobahan dédéngéan bisa dibarengan ku tinnitus jeung pusing. Hiji hubungan langsung antara terapi na leungitna dédéngéan teu acan ditangtukeun.

• Hypotension: nurun dina tekanan getih bisa lumangsung alatan épék vasodilator; make jeung caution di penderita halangan ventricular kénca outflow (stenosis aortic atanapi cardiomyopathy obstructive hypertrophic); bisa jadi leuwih sénsitip ka lampah hypotensive. pamakean babarengan kalayan terapi antagonis alfa-adrenergic bisa ngakibatkeun hypotension symptomatic; penderita kedah hemodynamically stabil saméméh initiating terapi di dosis panghandapna mungkin. Pasén kedah ulah aya atanapi ngawatesan konsumsi étanol penting babarengan salaku ieu bisa ngaronjatkeun risiko hypotension symptomatic.

• Priapism: Ngadegkeun nyeri> 6 jam lilana parantos dilaporkeun (jarang). Pitunjuk pasién pikeun milari perawatan médis langsung upami degdeg tetep> 4 jam. Anggo kalayan ati-ati di pasién anu ngagaduhan kaayaan anu tiasa nga-predispose aranjeunna kana priapism (anémia sél sabit, sababaraha myeloma, leukemia).

 

Avanafil Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Atah Avanafil bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu bubuk Raw Avanafil ngagaduhan efek samping

Atah Avanafil bubuk bisa ngabalukarkeun efek samping. Ngabejaan dokter Anjeun upami salah sahiji gejala ieu parna atawa henteu dileungitkeun:

rieut

flushing

nyeri deui

Sababaraha efek samping tiasa serius. Upami Anjeun ngalaman sagala gejala ieu, nelepon dokter Anjeun langsung atanapi meunang perlakuan médis darurat:

hiji cacakan nu lasts leuwih panjang batan jam 4

leungitna dadakan visi dina hiji atawa duanana panon (tempo di handap pikeun jéntréna)

leungitna dédéngéan dadakan (tempo di handap pikeun jéntréna)

ringing dina Ceuli

pusing

baruntus

itching

eyelids ngabareuhan

Atah Avanafil bubuk bisa ngabalukarkeun efek samping lianna. Nelepon dokter Anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah mahiwal bari nyandak nginum obat ieu.

 


 

Kumaha mésér bubuk Avanafil ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).

2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.

CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).

4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).

5.Goods ditampi sareng masihan komentar.