Bubuk AZD 3759 (1626387-80-1) - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

AZD 3759

rating: Kategori:

Bubuk AZD-3759 mangrupikeun sambetan lisan pikeun jinis liar sareng EGFR anu mutant kalayan nilai IC50 dina kisaran nanomolar. Ubar ieu dipanggihan ku AstraZeneca pikeun pangubaran kanker paru-paru sél-leutik kalayan metastasis CNS.

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk Bubuk AZD 3759
CAS Jumlah 1626387-80-1
Formula molekular C22H23ClFN5O3
rumus Beurat 459.90
sinonim (2R)-2,4-dimethyl-1-piperazinecarboxylic acid, 4-[(3-chloro-2-fluorophenyl)amino]-7-methoxy-6-quinazolinyl ester;

Asam 1-Piperazinecarboxylic, 2,4-dimethyl-, 4 - [(3-chloro-2-fluorophenyl) amino] -7-methoxy-6-quinazolinyl éster, (2R) -AZD-3759 bubuk Ac Asid Gratis / Basis) Parameter.

katingalian bubuk kristalin
Gudang jeung nanganan Simpen di handapeun 20 ° C sareng ngajagi tina hawa sareng cahaya, ≥ 2 taun

 

AZD 3759 bubuk Pedaran

Bubuk AZD 3759 mangrupikeun panghambat penetrant otak tina reséptor liar sareng réguttor aktif EGF aktif (EGFRs; IC50s = 0.3, 0.2, sareng 0.2 nM pikeun jenis liar, L858R-mutant, sareng exon 19 EGFRs anu mupus-na masing-masing). Éta selektif pikeun EGFR langkung ti 115 kinase anu sanés, nunjukkeun hambatan <50% dina konsentrasi 1 μm. azd 3579 ngirangan fosforilasi frasa sareng panyebaran sélulér dina l858r-mutant exon 19 hapusan anu ngandung h3255 pc-9 sél (gi50s = 7.7 7.0 nm, masing-masing) tapi teu aya pangaruhna ka h838 anu nganyatakeun jinis liar (gi50 = 21,556 nm). Bubuk 3759 ngahambat tumuh tumor ku 78% nyababkeun dosis régrési 7.5 15 mg / kg, po, masing-masing modél beurit kanker paru-paru sél alit (nsclc) metastasis otak.

 

AZD 3759 Mékanisme Bubuk Aksi

Bubuk AZD-3759 mangrupikeun réséptor faktor pertumbuhan épidermis (EGFR) anu tiasa nyegah, kalayan kagiatan antineoplastik poténsial. Bubuk AZD-3759 ngariung sareng ngahambat kagiatan EGFR ogé bentuk mutant tangtu EGFR. Ieu nyegah panyandian EGFR-dimédiasi, sareng tiasa nyababkeun duanana induksi pati sél sareng ngahambat tumuh tumor dina sél EGFR-overexpressing.

 

Aplikasi Bubuk AZD 3759

Bubuk AZD-3759 mangrupikeun sambetan lisan pikeun jinis liar sareng EGFR anu mutant kalayan nilai IC50 dina kisaran nanomolar. Ubar ieu dipanggihan ku AstraZeneca pikeun pangubaran kanker paru-paru sél-leutik kalayan metastasis CNS. Bubuk AZD-3759 tiasa nembus panghalang otak-otak sareng dikonfirmasi efektif dina vitro sareng garis sél NSCLC ogé dina modél beurit metastasis uteuk. Bubuk AZD-3759 ayeuna dina uji klinis Fase 1.

 

♦ Dina vitro

Dina sél H3255 (L858R), AZD3759 ngahambat fosforilasi EGFR sareng IC50 tina 7.2 nM. AZD3759 mendemonstrasikan épék hambatan dina jalur pEGFR sareng sél proliferasi sél turunan EGFR PC-9 sareng H3255 kalayan IC50 tina 7.7 nM sareng 7 nM, nunjukkeun kagiatan mo kana sél proliferasi sél H838.

 

♦ Dina vivo

AZD3759 nunjukkeun bioavailabilitas lisan anu hadé pikeun anjing, sareng nembus sacara éksténsif kana otak monyét. Dina modél otak PC-9 metastasis otak (Exon19Del), AZD3759 (15 mg / kg) nyababkeun efektivitas antitumor gumantung-dosis anu signifikan.

 

AZD 3759 Pangaruh Sisi Bubuk & Peringatan

Bubuk AZD 3759 mangrupikeun jinis sambetan EGFR, Kemoterapi nganggo sambetan EGFR atanapi FGFR tiasa nyababkeun robih épitél kornea kalayan turunna katémbongan visual anu pulih saatos henteuna agén. Hanjakalna, sababaraha médis tetep teu sadar kana efek samping sapertos kitu, nyésakeun seueur pasién anu teu diatur. Ku alatan éta, dokter mata kedah miheulaan penderita anu ngarencanakeun kémoterapi sareng agén sapertos ngeunaan kamungkinan parobahan kornea anu nyababkeun mendingan visi. Dokter ogé kedah netelakeun yén lesi kornea sigana bakal direngsekeun saatos akhir kemoterapi.

 

rujukan

[1] Zeng Q, dkk. Kapanggihna sareng Evaluasi Calon Klinis AZD3759, anu kuat, Lisan Aktip, Sistem saraf pusat-Penetrant, Reséptor Tumuwuh Epidermal Faktor Reséptor Tirosin Kinase Inhibitor. J Med Chem. 2015 Okt 22; 58 (20): 8200-15.

[2] Wang S, Zhou Y, Geng P, Zhang Q, Wen C. Studi interaksi farmakokinetik antara imatinib sareng sorafenib dina beurit. Lat Am J Pharm 2014; 33: 1723-7.

[3] Chen DX, Geng PW, Zhang LJ dkk studi Farmakokinetik duloxetine dina beurit ku spéktrométri massa kromatografi cair. Lat Am J Pharm 2015; 34: 2078–83.

[4] Zhou Y, Wang S, Geng P, Zhang Q, Ma J. Farmakokinetik interaksi antara lapatinib sareng sorafenib nuturkeun administrasi tunggal sareng ko-lisan dina beurit. Lat Am J Pharm 2014; 33: 1718–22.

[5] Li X, Wang Y, Wang J dkk Enhanced efficacy of AZD3759 and radiation on brain metastasis from EGFR mutant non-‐ cell lung lung lung. Kanker Int J 2018; 143: 212-24.

[6] Yang Z, Guo Q, Wang Y dkk AZD3759, a BBB ‐ penetrating EGFR inhibitor for the treatment of EGFR mutant NSCLC with CNS metastases. Sci Tarjamah Med 2016; 8: 368ra172.