Bevacizumab atah (216974-75-3) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bevacizumab (216974-75-3)

rating: SKU: 216974-75-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Bevacizumab (CAS 216974-75-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Bevacizumab diklasifikasikeun salaku ubar "antibodi monoklonal" sareng "anti-angiogenesis" .Bevacizumab dirumuskeun ngaliwatan infus kana urat (intravena, IV). Dosis anu munggaran dibéré langkung 90 menit. Waktos infus akhirna tiasa disingget janten 30 menit upami ditoleransi sareng…

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

video Bevacizumab

 

 


 

Bevacizumab Karakter dasar

 

ngaran: Bevacizumab
CAS: 216974-75-3
Formula Molekul: C6638H10160N1720O2108S44
Beurat molekul: 302.41
Ngalembereh Point: 61 - 71 ° C
Temp neundeun: 2 - 8 ° C
warna: bubuk bodas

 


 

Bevacizumab (216974-75-3) pamakéan dina siklus stéroid

 

ngaran

Bevacizumab (CAS 216974-75-3), disebut oge Avastin na Mvasi.

 

Bevacizumab Dianggo

Bevacizumab asalna salaku solusi pikeun administer lalaunan kana véna a. Bevacizumab isadministered ku dokter atawa Mantri dina kantor médis, puseur infusion, atanapi rumah sakit. Bevacizumab biasana dibéré unggal 2 atanapi 3 minggu sakali.

Sakuduna nyandak 90 menit pikeun anjeun pikeun nampa dosis munggaran anjeun bevacizumab. Hiji dokter atawa Mantri bakal lalajo nu raket ningali kumaha awak anjeun meta pikeun Bevacizumab (216974-75-3). Ifyou teu ngagaduhan masalah serius mun anjeun nampi dosis munggaran anjeun bevacizumab, éta biasana baris nyandak 30 mun 60 menit pikeun anjeun pikeun nampa saban dosis Anjeun sésana nginum obat teh.

Bevacizumab suntik bisa ngabalukarkeun réaksi serius salila infusion nginum obat teh. Upami Anjeun ngalaman salah sahiji gejala di handap, ngabejaan dokter Anjeun geura: kasusah engapan atanapi shortness tina napas, chills, oyag, sweating, headaches, chestpain, pusing, perasaan suri, flushing, itching, baruntus, atawa hives. dokter Anjeun bisa jadi kudu ngalambatkeun turun infusion, atawa reureuh atawa eureun perlakuan Anjeun upami Anjeun ngalaman ieu atawa efek samping lianna.

 

Dinyana dina Bevacizumab (216974-75-3)

Bevacizumab bisa ngaruksak siklus menstruasi normal sarta ngaruksak kasuburan ku sababaraha épék. Sababaraha parameter teu cageur sagemblengna, atawa cageur lambat pisan followingdiscontinuation tamba.

parentah 4.Further:
Antibodi monoklonal mangrupikeun jinis terapi kanker "sasar" anu kawilang anyar. Antibodi mangrupikeun bagian tina sistim imun. Normalna, awak nyiptakeun antibodi salaku réspon antigen (sapertos protéin dina kuman) lebet kana awak. Antibodi nempel kana antigen pikeun nyirian karuksakan ku sistem imunitas awak. Di laboratorium, para ilmuwan nganalisis anténeu khusus dina permukaan sél kanker (udagan) pikeun nangtoskeun protéin anu cocog sareng antigen. Teras, nganggo protéin sato sato sareng manusa, para ilmuwan damel pikeun nyiptakeun antibodi khusus anu bakal nempel kana antigen target. Antibodi bakal nempel kana antigen anu cocog sapertos konci anu cocog sareng konci. Téknologi ieu ngamungkinkeun perlakuan pikeun sasaran sél khusus, nyababkeun kirang sél toksik anu toksik. Terapi antibodi monoklonal tiasa dilakukeun ngan ukur pikeun kangker anu dimana antioksidan (sareng antibodi masing-masing) parantos dikenal.

Bevacizumab (216974-75-3) jalan ku interfering kalayan prosés angiogenesis ku targeting na inhibiting faktor manusa vascular endothelial pertumbuhan (VEGF). VEGF mangrupakeun cytokine (protéin leutik dikaluarkeun ku sél nu boga épék husus dina kabiasaan sél) nu mun éta dilibetkeun ku reséptor taun sél ngabalukarkeun kabentukna wadah getih anyar atanapi angiogenesis.

 


 

Kumaha mésér Bevacizumab ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.