Boldenone Undecylenate bahan (Equipoise) Raw

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Boldenone Undecylenate (Equipoise) bahan atah (13103-34-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Boldenone Undecylenate (Equipoise) Raw bahan video


I. Boldenone Undecylenate (Equipoise) bahan atah Karakter dasar:

ngaran: Boldenone Undecylenate bahan (Equipoise) Raw
CAS: 13103-34-9
Formula molekular: C30H44O3
Beurat molekul: 452.6
Ngalembereh Point: RT
Temp neundeun: -20
warna: minyak konéng


II. Boldenone Undecylenate Raw pamakéan bahan dina siklus stéroid

1. Equipoise Raw bahan Ngaran:

Equipoise Raw bahan ilaharna disebut ku kandel U, bu, bahan Equipoise atah, EQ ku bodybuilders atawa boga UGL.

2. Boldenone Undecylenate (Equipoise) bahan atah Dianggo:

bahan Boldenone Undecylenate Raw ilahar dipaké minangka minyak nyuntik. Di pasar, aya 200mg / ml, 250mg / ml, 300mg / ml, sababaraha UGL malah dijieun 350mg / ml na 400mg / ml. Tapi, éta bakal kuat teuing bisa nyuntik.

bahan Boldenone Undecylenate Raw utamana sarua jeung hormon Dianabol, iwal hormon Dianabol kanggo pamakéan lisan jeung ngandung sanyawa 17AA jeung alesan ieu ngan boga hiji satengah hirup dalapan jam. bahan Equipoise atah teu ngandung grup 17AA nu ngajadikeun Dianabol jadi pondok langgeng, ngabalukarkeun EQ tetep dina awak leuwih lila sarta kituna sahingga jadi leuwih mujarab pikeun ngawangun massa otot lean jeung kakuatan.

bahan Boldenone Undecylenate atah, disebut oge EQ, dipaké ku bodybuilders jeung atlit nambahan massa otot maranéhanana, ngaronjatkeun daya tahan sarta nepi produksi sél getih beureum dina awak nu oge mantuan ketahanan sabab sél getih beureum mawa oksigén sarta lamun getih anjeun euyeub ku oksigén, anjeun panungtungan panjang salila workouts beurat atawa kinerja. bahan Boldenone Undecylenate atah, atawa EQ nyaeta populer di kalangan atlit, bodybuilders jeung peminat kabugaran sabab nyadiakeun gain slow tapi ajeg mangsa siklus puncak bulking. siklus ieu disebut gains EQ. EQ bisa dikaluarkeun dina dosis nu dibasajankeun 200mg mun 600mg per minggu pikeun henteu leuwih panjang batan dua belas minggu.

3. Dinyana kana bahan Boldenone Undecylenate atah:

Saloba urang nyatet, anjeun teu kudu nyokot Clen pikeun leuwih ti 2 minggu dina urutan. Ieu alatan dina reséptor peryogi waktos ngareset jeung Clen moal jadi éféktif lamun teu butuh putus, sarta euweuh jaminan reséptor anjeun bakal kantos janten sami.

Sanajan eta tetep aktip pikeun waktu leuwih lila, bahan Equipoise atah keur nyuntik sahenteuna sakali per minggu ku atlit. Hal ieu paling mindeng dipaké dina hiji dosage of 200-400mg (4-8 ml, versi 50mg) per minggu pikeun lalaki, 50-75 mg per minggu pikeun awéwé. Kedah versi 25mg jadi hijina produk sadia, volume suntik bisa jadi rada uncomfortable. Jadwal dosage bisa dibagi, sugan injections dibéré unggal poé lianna pikeun ngurangan ngarareunah. Hiji ogé kedah nyandak caution mun muterkeun situs suntik rutin, ku kituna ulah iritasi atawa infeksi. Kedah badag teuing hiji volume minyak jadi nyuntik kana hiji loka, hiji bisul bisa ngabentuk nu butuh draining bedah. Ulah aya masalah anu model kitu, atlit biasana bakal ngawatesan tiap suntik mun 3ml sarta maké deui tiap situs henteu leuwih ti sakali per minggu, preferably unggal minggu lianna. Kalawan Equipoise bahan atah ieu bisa merlukeun maké teu mung gluteus, tapi oge thighs luar pikeun hiji situs suntik. Tangtu sagala masalah pakait sareng 25mg na 50mg dosed produk anu ngaleungitkeun jeung anyar 100 mg jeung 200mg / versi ml stéroid ieu, nu jelas masihan kabebasan dosage leuwih sarta kanyamanan suntik pamaké.

parentah 4.Further:

A aral serius ngeunaan bahan Equipoise atah nyaeta satengah hirup panjang na, anu ieu meureun sahanteuna 12 poé. Ieu ngakibatkeun hiji jaman nambahan waktu sanggeus suntik panungtungan salila tingkat anu ngayakeun sahingga tinggi pikeun anabolisme optimal, atawa cukup low pikeun ngidinan recovery keur lumangsung. Hiji leyuran pikeun masalah ieu ngagunakeun Equipoise bahan Baku di mung bagian samemehna tina siklus hiji.

Di sagigireun leuwih sering dipake tinimbang tina EQ leuwih Dianabol, bahan Equipoise atah geus nembe dipelak di popularitas sarta mangrupakeun favorit di powerlifters. Gerbong mertimbangkeun EQ salaku gaganti pikaresep kanggo Deca Durabolin, cukup keur kanyataan yen gains kakuatan jeung kualitas massa otot massana kalawan EQ lumangsung tanpa efek samping ngabahayakeun tina Deca. Sajaba ti, EQ positif mangaruhan sirkulasi getih di sakuliah awak, nu nyadiakeun otot awak anjeun kalawan aliran getih maksimum nu maranéhna kudu salila sesi sengit latihan jeung / atawa ngangkat.

Lain pembina massa gancang, tinimbang bahan Equipoise Raw bakal nyawang nyadiakeun hiji gain slow tapi ajeg kakuatan sarta otot kualitas massa. Balukar paling positif tamba ieu katempo lamun dipaké pikeun siklus panjang, biasana langgeng leuwih ti minggu 8-10 dina durasi. otot nu massana teu kudu ka bulk mulus katingal ku androgens tapi pisan tangtu sarta padet. Kusabab bloat cai henteu contributing greatly ka diaméter otot nu, loba ukuranana nu massana dina siklus tina bahan Equipoise atah bisa ditahan sanggeus tamba geus dilanjutkeun. Éta kauninga yen bahan atah Sacara stuktur Equipoise sarta klasik bulking ubar Dianabol ampir identik. Dina kasus bahan Equipoise Raw sanyawa nu ngagunakeun éster l7beta (undecylenate), bari Dianabol nyaeta 17 alfa alkylated. Kumisan ti ieu molekul anu sarua. Tangtu aranjeunna meta rada béda dina awak, anu mana anu ka némbongkeun éfék 17-methylation leuwih ti saukur efficacy lisan tina stéroid a.

Ieu téstostéron dasar na Equipoise Raw bahan tumpukan. Bahan Equipoise Raw ngamungkinkeun pikeun dosage sakabéh handap téstostéron, tanpa sacrificing teuing tina segi gains harepan. Éstrogén meta kedah controllable kalawan tumpukan ieu, acan kénéh kedah ngahontal hiji titik dimana eta aiding dina kampanye hiji kaayaan anabolik. A beginners hébat otot-wangunan tumpukan. Hiji siklus hébat pikeun sakabéh beginners di bodybuilding jeung nu lianna nu rék mangtaun on massa. Hasil siklus di gains massa mibanda sipat androgén sedeng.

5. bahan Boldenone Undecylenate atah:

EQ mangrupa jenis bahan baku cair. Mnt mesen 10grams / 10ml.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. Equipoise Raw bahan Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

50mls @ 200mgs / ml
10g Boldenone Undecylenate Raw bahan cair
17.5ml étil Oleate (EO)
16ml Grapeseed Minyak (GSO)
1.5ml BA (3%)
7.5ml BB (15%)

40mls @ 250mgs / ml
10g Boldenone Undecylenate Raw bahan cair
13.3ml EO
12 ml GSO
1.2ml BA (3%)
6ml BB (15%)

40mls @ 300mgs / ml
12g Boldenone Undecylenate Raw bahan cair
11.8ml EO
10ml GSO
1.2ml BA (3%)
8ml BB (20%)

7. Boldenone Undecylenate Raw bahan Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III.Boldenone Undecylenate (Equipoise) Raw bahan HNMR

Boldenone Undecylenate Raw bubuk atah bahan (bahan) / HNMR


IV. Kumaha mésér bahan Boldenone Undecylenate atah: mésér Equipoise bahan atah ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku sistem kami panalungtikan email, atawa wawakil layanan palanggan skype online (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Naon Equipoise (Boldenone Undecylenate)? Balukar tina Equipoise (Boldenone Undecylenate) dimana mésér equipoise online


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

resensi 2 pikeun Boldenone Undecylenate bahan (Equipoise) Raw

  1. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    Wendell -

    Ieu teuas pikeun manggihan karangan alus misalna dina subjék ieu, kumaha ogé, anjeun disada kawas anjeun terang naon nu nuju ngawangkong ngeunaan!

    hatur nuhun

  2. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    Kermit -

    abdi hoyong mésér viagra ti anjeun

Tambah review a