Boldenone Undecylenate (Equipoise) bahan atah (13103-34-9) | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Boldenone Undecylenate bahan (Equipoise) Raw

rating: SKU: 13103-34-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Boldenone Undecylenate (Equipoise) bahan atah (13103-34-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Boldenone Undecylenate (Equipoise) Raw bahan video

 

 


 

Boldenone Undecylenate (Equipoise) bahan atah Karakter dasar

 

ngaran: Boldenone Undecylenate bahan (Equipoise) Raw
CAS: 13103-34-9
Formula Molekul: C30H44O3
Beurat molekul: 452.6
Ngalembereh Point:  RT
Temp neundeun: -20
warna: minyak konéng

 


 

Boldenone Undecylenate Raw pamakéan bahan dina siklus stéroid

 

Equipoise Raw Ngaran bahan

Equipoise Raw bahan ilaharna disebut ku kandel U, bu, bahan Equipoise atah, EQ ku bodybuilders atawa boga UGL.

 

Boldenone Undecylenate (Equipoise) Raw bahan Dianggo

bahan Boldenone Undecylenate Raw ilahar dipaké minangka minyak nyuntik. Di pasar, aya 200mg / ml, 250mg / ml, 300mg / ml, sababaraha UGL malah dijieun 350mg / ml na 400mg / ml. Tapi, éta bakal kuat teuing bisa nyuntik.

bahan Boldenone Undecylenate Raw utamana sarua jeung hormon Dianabol, iwal hormon Dianabol kanggo pamakéan lisan jeung ngandung sanyawa 17AA jeung alesan ieu ngan boga hiji satengah hirup dalapan jam. bahan Equipoise atah teu ngandung grup 17AA nu ngajadikeun Dianabol jadi pondok langgeng, ngabalukarkeun EQ tetep dina awak leuwih lila sarta kituna sahingga jadi leuwih mujarab pikeun ngawangun massa otot lean jeung kakuatan.

bahan Boldenone Undecylenate atah, disebut oge EQ, dipaké ku bodybuilders jeung atlit nambahan massa otot maranéhanana, ngaronjatkeun daya tahan sarta nepi produksi sél getih beureum dina awak nu oge mantuan ketahanan sabab sél getih beureum mawa oksigén sarta lamun getih anjeun euyeub ku oksigén, anjeun panungtungan panjang salila workouts beurat atawa kinerja. bahan Boldenone Undecylenate atah, atawa EQ nyaeta populer di kalangan atlit, bodybuilders jeung peminat kabugaran sabab nyadiakeun gain slow tapi ajeg mangsa siklus puncak bulking. siklus ieu disebut gains EQ. EQ bisa dikaluarkeun dina dosis nu dibasajankeun 200mg mun 600mg per minggu pikeun henteu leuwih panjang batan dua belas minggu.

 

Dinyana kana bahan Boldenone Undecylenate Raw

Saloba urang nyatet, anjeun teu kudu nyokot Clen pikeun leuwih ti 2 minggu dina urutan. Ieu alatan dina reséptor peryogi waktos ngareset jeung Clen moal jadi éféktif lamun teu butuh putus, sarta euweuh jaminan reséptor anjeun bakal kantos janten sami.

Sanaos tetep aktip pikeun waktos anu langkung lami, bahan baku Equipoise disuntik sahenteuna sakali per minggu ku atlit. Hal ieu paling umum dianggo dina dosis 200-400mg (4-8 ml, versi 50mg) per minggu pikeun lalaki, 50-75 mg per minggu pikeun awéwé. Kedah versi 25mg janten hiji-hijina produk anu sayogi, volume suntikan tiasa janten rada teu raoseun. Jadwal dosis tiasa dibagi deui, panginten suntikan anu dipasihkeun unggal dinten sanés kanggo ngirangan ngarareunah. Hiji ogé kedah ati-ati pikeun muterkeun situs suntikan sacara teratur, supados nyingkahan iritasi atanapi inféksi. Upami volume minyak anu ageung teuing tiasa nyuntik kana hiji situs, bisul tiasa janten ngabentuk anu kedah ngaleupaskeun operasi. Pikeun nyingkahan masalah sapertos kitu, atlit biasana bakalan unggal suntikan kana 3ml sareng nganggo deui unggal situs henteu langkung ti sakali per minggu, langkung saé unggal minggu sanés. Kalayan bahan baku Equipoise ieu panginten peryogi ngan ukur gluteus, tapi ogé pingping luar pikeun situs suntikan. Tangtosna sadaya masalah anu aya hubunganana sareng produk dosis 25mg sareng 50mg dileungitkeun ku vérsi 100 mg sareng 200mg / ml stéroid anu langkung énggal, anu jelas-jelas masihan pangguna kabébasan dosis sareng kanyamanan suntik.

 

parentah salajengna

A aral serius ngeunaan bahan Equipoise atah nyaeta satengah hirup panjang na, anu ieu meureun sahanteuna 12 poé. Ieu ngakibatkeun hiji jaman nambahan waktu sanggeus suntik panungtungan salila tingkat anu ngayakeun sahingga tinggi pikeun anabolisme optimal, atawa cukup low pikeun ngidinan recovery keur lumangsung. Hiji leyuran pikeun masalah ieu ngagunakeun Equipoise bahan Baku di mung bagian samemehna tina siklus hiji.

Di sagigireun leuwih sering dipake tinimbang tina EQ leuwih Dianabol, bahan Equipoise atah geus nembe dipelak di popularitas sarta mangrupakeun favorit di powerlifters. Gerbong mertimbangkeun EQ salaku gaganti pikaresep kanggo Deca Durabolin, cukup keur kanyataan yen gains kakuatan jeung kualitas massa otot massana kalawan EQ lumangsung tanpa efek samping ngabahayakeun tina Deca. Sajaba ti, EQ positif mangaruhan sirkulasi getih di sakuliah awak, nu nyadiakeun otot awak anjeun kalawan aliran getih maksimum nu maranéhna kudu salila sesi sengit latihan jeung / atawa ngangkat.

Lain pembina massa gancang, tinimbang bahan Equipoise Raw bakal nyawang nyadiakeun hiji gain slow tapi ajeg kakuatan sarta otot kualitas massa. Balukar paling positif tamba ieu katempo lamun dipaké pikeun siklus panjang, biasana langgeng leuwih ti minggu 8-10 dina durasi. otot nu massana teu kudu ka bulk mulus katingal ku androgens tapi pisan tangtu sarta padet. Kusabab bloat cai henteu contributing greatly ka diaméter otot nu, loba ukuranana nu massana dina siklus tina bahan Equipoise atah bisa ditahan sanggeus tamba geus dilanjutkeun. Éta kauninga yen bahan atah Sacara stuktur Equipoise sarta klasik bulking ubar Dianabol ampir identik. Dina kasus bahan Equipoise Raw sanyawa nu ngagunakeun éster l7beta (undecylenate), bari Dianabol nyaeta 17 alfa alkylated. Kumisan ti ieu molekul anu sarua. Tangtu aranjeunna meta rada béda dina awak, anu mana anu ka némbongkeun éfék 17-methylation leuwih ti saukur efficacy lisan tina stéroid a.

Ieu mangrupikeun téstostéron dasar sareng Equipoise bahan baku tumpukan. Bahan baku Equipoise ngamungkinkeun pikeun dosis téstostéron langkung handap, tanpa ngorbankeun seueur tina hal anu diarepkeun. Penumpukan éstrogén kedah tiasa dikontrol ku tumpukan ieu, tapi tetep kedah ngahontal titik dimana éta ngabantosan dina promosi kaayaan anabolik. A tumpukan ngawangun otot pemula anu hadé. Siklus anu saé pikeun sadaya pemula dina binaraga sareng anu sanés anu hoyong kéngingkeun massa. Hasil siklus dina kauntungan masal kalayan sipat androgén sedeng.

 

bahan Boldenone Undecylenate Raw

EQ mangrupa jenis bahan baku cair. Mnt mesen 10grams / 10ml.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

bahan Boldenone Undecylenate Raw Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Boldenone Undecylenate bahan atah: mésér bahan Equipoise atah ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang  Sistim panalungtikan, atanapi online skype  wawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.