Bubuk Cannabidiol - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Cannabidiol (CBD)

rating: Kategori:

AASraw tiasa nyayogikeun 99% murni Cannabidiol (CBD) Ngasingkeun / bubuk dina stabil, sadaya produksi aya dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

AASraw tiasa nyayogikeun 99% murni Cannabidiol (CBD) Ngasingkeun / bubuk dina stabil, sadaya produksi aya dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

 

 

Ngaran Produk: Cannabidiol (CBD)
CAS: 13956-29-1
spésifikasi: 99% Ngasingkeun / Extrapure Isolate (CBD≥99.5%)
katingalian: Bubuk kristal konéng bodas nepi ka lampu entéh
Solubility: Larut dina minyak, leyur pisan dina étanol sareng métanol, leyur dina cai
Application: Pikeun tujuan panilitian ilmiah hungkul, atanapi salaku bahan baku pikeun pamekaran produk hilir,

atanapi kanggo dijual di nagara-nagara sah sareng daérah luar negeri. Punten perhatoskeun produk ieu henteu kedah

langsung dikonsumsi atanapi dianggo pikeun pengobatan klinis di daratan Cina

panyimpenan: Suhu kamar, tetep garing sareng jauh tina cahaya

 

Kauntungan Inti:

♦ 100% ékstraksi alami, produksi skala industri, pasokan stabil;

♦ Penjaminan kualitas (GMPC, ISO22716, KOSHER, HALAL);

♦ laboratorium ti pihak katilu anu diuji, eusi stabil sareng luhur CBD, gratis THC;

♦ Metode HPLC, logam beurat, résidu sareng mikroba minuhan standar CHP, JP sareng USP.

 

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sah anu ngagaduhan kualitas luhur Cannabidiol(CBD) Abdingabéréskeun/ bubuk. Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!