bubuk Toko Canrenone (976-71-6) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Canrenone bubuk (976-71-6)

rating: SKU: 976-71-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Canrenone (976-71-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Canrenone ieu diadministrasi dina dosis of 2 × 82 mg jeung 2 × 164 mg per poé ngaliwatan periode 10 poé ka penderita diabetik tanpa cardiovascular, ati atawa involvement ginjal. Aldosterone ékskrési jeung aldosterone plasma ngaronjat ngan rada mangsa duanana rézim.

Panjelasan Produk

 

Canrenone bubuk video

 

 


 

bubuk Canrenone Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Canrenone
CAS: 4642-95-9
Formula Molekul: C18H20O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi lampu konéng kristalin bubuk

 


 

siklus bubuk Canrenone

 

ngaran

Brand umum (S): Canrenone bubuk
Generik NAME (S): Contaren, Luvion, Phanurane, Spiroletan

 

Canrenone bubuk Dianggo

Tingkat plasma bubuk Canrenone sareng 'total metabolit' saatos basa hidrolisis dibandingkeun dina poko ngora sareng sepuh nuturkeun dosis tunggal sareng sababaraha spironolactone. Saatos dosis awal dina Poé 1, tingkat plasma bubuk atah Canrenone sareng 'total metabolit' langkung luhur di ngora tibatan di kelompok sepuh, sareng béda anu signifikan antara dua kelompok umur di AUC pikeun bubuk Canrenone sareng 'total metabolit '. Nanging, bédana ieu antara dua kelompok umur ngirangan saatos sababaraha dosis dina Poé 8, sareng tingkat stabil pre-dosis tingkat plasma bubuk atah Canrenone sareng 'total metabolit' sacara signifikan langkung luhur dina mata pelajaran sepuh. Babandingan akumulasi bubuk Canrenone sareng 'total metabolit' sacara signifikan langkung luhur dina manula tibatan mata pelajaran ngora. Duanana bubuk atah Canrenone sareng asam canrenoic anu kaiket sacara éksténsif kana protéin plasma, tapi henteu aya bedana anu kapendak antara dua kelompok umur dina beungkeutan protéin. Bédana anu diperhatoskeun dina tingkat plasma saatos sababaraha sareng sababaraha dosis antara poko ngora sareng sepuh tiasa janten akibat tina seueur faktor sapertos pergeseran propérsial dina metabolisme kalayan umur; nyerep lisan gangguan tina sanyawa kolot; jeung / atawa volume distribusi ubar anu dirobah.

 

What is the dosage bubuk Canrenone

Oral, di hal nu ilahar, 50-200 mg per poé salaku dosis tunggal atawa di sababaraha administrations téh cukup.
Dina kasus paling parna, nu dosage awal bisa ngaronjat nepi ka 300 mg atawa leuwih, teras dosis disaluyukeun respon na laboratorium klinis indéks.

 

Kumaha Canrenone bubuk karya

HPLC spectrometric massa ngembangkeun métode ieu dilumangsungkeun dina spéktrométer massa TQ4 Quantum Papanggihan triple quadrupole kalawan sistem autosampler Aria CTC HPLC. Dina ionisation electrospray positif ion utama kauninga éta ion molekular diprotonasi (M + H) + m / z 341 for bubuk Canrenone. Alfaxalone (prékursor ion m / z 333; 1 μg) ieu dipaké salaku baku internal. Dina aktivasina collisional, anu ion fragméntasi utama éta m / z 107.1 na 91.1 for bubuk Canrenone atah jeung m / z 297.3 na 315.3 pikeun alfaxalone. The ion fragméntasi anu dipaké salaku quantifier na qualifier ion mungguh pikeun nambahkeun spésifisitas mun assay nu. separation optimal tina stéroid ieu kahontal ngagunakeun amonium asétat (5 mm) / métanol di (60: 40, 0.3 ml / mnt) dina kolom Waters C18 T3 Atlantis HPLC (3 μm; 100 × 2.1 mm) di 25 ° C. A gradién rising ti 40 mun 90% métanol ieu dilarapkeun, kalawan total waktu amprok di 8 menit.

Validasi parameter kuantitatif ieu dipigawé maké genep ulangan intra- jeung inter-assay. recoveries nyugemakeun bubuk Canrenone na alfaxalone (106.2% (rélatif simpangan baku (RSD) 9.5%) jeung 102.2% (RSD 4.7%)) anu dihontal di handap ékstraksi cair-cairan tina ukur 25 μl plasma jeung étil asetat (1: 10). Wates of deteksi éta 5 ng / ml jeung wates handap quantitation éta 15 ng / ml. assay ieu linier (r = 0.9936) leuwih sauntuyan kadarna (5 ng / ml nepi 5 μg / ml). assay nu kabukti cocog pikeun quantitation bubuk atah Canrenone dina grup pasien anu kungsi narima dosis 400 mg, dina saha kadarna dina plasma nu kapanggih janten dina rentang 5-45 μmol / l.

 

Kauntungan bubuk Canrenone

bubuk Canrenone teh métabolit aktif utama spironolactone. Ku analogi struktural, éta tindakan competitively kalawan aldosterone ku displacing eta ti loka reséptor dina tingkat bagian distal tina tubule renal na tina saluran ngumpulkeun; ieu ngakibatkeun paningkatan dina diuresis na natriuresis sarta ngurangan di kaliuresis. Dibandingkeun spironolactone boga kauntungan tina hiji waktu latency handap. Kawas spironolactone kitu, nya boga aksi di subjék surrenalectomized atanapi di subjék normal mibanda sékrési aldosterone low.
Saatos administrasi oral, powder atah Canrenone ieu gancang nyerep, ngahontal kadarna plasma maksimum dina dua jam kahiji. Satengah-hirup nyaeta ngeunaan 18 jam na, kawas spironolactone, anu dikaluarkeun unchanged, dina jam 72, jeung cikiih sarta faeces dina persentase sarua.
bubuk Canrenone dituduhkeun dina kondisi klinis nu kaleuwihan aldosterone ngahasilkeun ingetan tina cai sarta sodium sarta hiji kaliuria ngaronjat. Éta mangpaat dina pengobatan ascites di Sirosis ati, sanajan dosage kasebut terus diadaptasi kana respon dina kasus individual.

 

bubuk Canrenone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Canrenone bubuk atah Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Canrenone Tinjauan bubuk atah

bubuk atah Canrenone mangrupa métabolit aktif tina spironolactone, asam canrenoic, jeung kalium canrenoate, sarta dianggap sawaréh jawab épék maranéhanana. Geus kapanggih nepi ka akun salila kurang leuwih 10 mun 25% tina pangaruh kalium-sparing of spironolactone, sedengkeun métabolit sejen, 7α-thiomethylspironolactone (7α-TMS), akun pikeun sabudeureun 80% tina pangaruh kalium-sparing tamba.

Canrenone bubuk mangrupa dikabarkan langkung potent salaku hiji relatif antimineralocorticoid mun spironolactone, tapi mangrupa considerably kirang potent tur éféktif jadi hiji antiandrogen. Nya kitu keur spironolactone, bubuk atah Canrenone nyegah énzim steroidogenic kayaning 11β-hydroxylase, koléstérol énzim meulah sisi-ranté, 17α-hydroxylase, 17,20-lyase, sarta 21-hydroxylase, tapi sakali deui, nya comparatively kirang potent di lakukeun kitu.

 


 

Kumaha mésér bubuk Canrenone ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.