Cetilistat (Oblean) bubuk

rating:
2.78 kaluar 5 dumasarkeun kana 9 ratings customer
Kategori: tags: , , , ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Cetilistat (Oblean) bubuk (282526-98-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Cetilistat (Oblean) bubuk mangrupakeun ubar dirancang pikeun ngubaran obesitas. Éta tindakan dina cara nu sarua salaku orlistat ubar heubeul (Xenical) ku inhibiting lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit. Ku inhibiting nu ngarecahna sarta diserep saterusna tina lemak ti Gut anu, sambetan lipase ngurangan asupan gajih na kalori, sahingga aiding leungitna beurat.

Panjelasan Produk

Cetilistat (Oblean) video bubuk


I.Cetilistat (Oblean) bubuk Karakter dasar:

ngaran: Cetilistat (Oblean) bubuk
CAS: 282526-98-1
Formula molekular: C25H39NO3
Beurat molekul: 316.31
Ngalembereh Point: 190-200 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Gray Bubuk


II. Cetilistat (Oblean) siklus bubuk

1. ngaran:

Ngaran kimia: bubuk Cetilistat
Ngaran brand: bubuk Oblean

2. Cetilistat (Oblean) bubuk Dianggo:

Cetilistat (Oblean) bubuk mangrupa inhibitor of lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun anu dicegah tina keur dihidrolisis jadi asam lemak bébas absorbable sarta kénca bisa dikaluarkeun undigested. Ubar ieu, bari siga nu bubuk orlistat ubar ayeuna FDA-disatujuan, mungkin boga profil sisi-pangaruh beuki lumayan alatan hiji struktur molekul béda. A fase 2 sidang diulik 612 obese, subjék diabetik ku BMI of 28 mun 45 kg / m2 leuwih jaman perlakuan a 12-minggu. bubuk Cetilistat 80 na 120 mg diwanohkeun leungitna beurat signifikan dibandingkeun kalawan placebo (3.85 kg sarta 4.32 kg vs 2.86 kg, mungguh). bubuk-ngainduksi leungitna beurat Oblean éta sarupa leungitna beurat kahontal kalawan bubuk orlistat (3.78 kg). Cetilistat bubuk ieu ogé bisa ditolerir sarta nembongkeun discontinuations pangsaeutikna alatan acara ngarugikeun ti di placebo jeung grup bubuk orlistat. Nunjukkeun yen discontinuation di group bubuk orlistat éta nyata leuwih goreng ti di 120 mg Oblean bubuk jeung placebo grup, sarta éta sagemblengna alatan acara ngarugikeun cerna, bubuk Cetilistat bisa jadi inhibitor lipase pikaresep keur achieving leungitna beurat. percobaan fase 3 bubuk Oblean anu ayeuna di pananda di Jepang.

3.What teh dosage bubuk Oblean?

dosage bubuk Oblean geus disadiakeun salaku 60mg capsules kakuatan pikeun administrasi oral. ubar nu geus dicandak ku anjeun make hidangan pikeun mastikeun yén éta berpungsi bari dahareun keur dicerna, ku kituna nyerep gajih tina dahareun bisa éféktif ngurangan. dokter anjeun bakal mamatahan anjeun dina sabaraha ubar nyandak kalawan unggal dosis, sakumaha wellas dosage poean nu diperlukeun. Hal ieu kacida penting nu taat kana parentah ieu. Ulah nyandak leuwih ti dokter anjeun ngabejaan Anjeun nyandak.

karya bubuk 4.How Cetilistat?

bubuk Cetilistat nyaéta bubuk leungitna beurat dipaké dina kombinasi kalayan diet low kalori. Gawéna ku blocking jumlah badag tina gajih ti keur dicerna sarta diserep kana awak. bubuk leungitna beurat ieu digolongkeun salaku inhibitor lipase jeung gawéna langsung dina sistim digésti mah dimana eta blok peta ngeunaan hiji énzim lipolytic disebut lipase. lipases ieu naon migunakeun awak pikeun nyerna fat.However, lamun ubar ieu urusanna barengan hidangan hiji, éta ngiket kana lipases, kukituna inhibiting aranjeunna ti ngarecah gajih. Lemak nu teu dihidrolisis aya gantina dikaluarkeun dina tai, hasilna ngaronjat ékskrési gajih fecal sarta ngurangan diserep gajih. Lamun dipaké bareng jeung diet kalori ngurangan, éta bisa ngabantu ningkatkeun leungitna beurat tur nyieun leuwih gampang pikeun penderita kaleuwihan beurat pikeun meunangkeun deui dina bentuk, kukituna boosting Chances tina leungitna beurat suksés. Na maké cara anu sarua sakumaha bubuk orlistat heubeul ku inhibiting lipase pancreatic.

5.Warning:

Ieu henteu dianjurkeun nyandak leuwih ti 3 capsules dina jam 24.

Langsung lumangsungna departemén darurat pangcaketna Anjeun lamun sangsara hiji réaksi alérgi. Gejala biasana pakait sareng réaksi kitu kaasup kasusah engapan atanapi Heureuy, tightness dada, bareuh, rashes kulit, tur hives.

Cetislim teu salawasna cocog pikeun sagala pasien. Salawasna konsultasi panyadia kasehatan anjeun saméméh ngagunakeun nginum obat ieu lamun anu hamil, breastfeeding, nyoba nyusun, ngagunakeun sagala nginum obat séjén (resép atawa non-resép), ngagunakeun sagala produk herbal atawa suplemén, atawa lamun anjeun ngagaduhan alergi atanapi kaséhatan séjénna masalah.

The dosage bener bubuk Oblean jeung resép ilahar gumantung kana sabar jeung kaayaan nu keur dirawat. Ulah ngaluyukeun dosage Anjeun tanpa persetujuan ti panyadia kasehatan anjeun. produk Ieu ngan pikeun pamakéan sakumaha prescribed sarta maréntahkeun.

6.Cetilistat Raw Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.Oblean Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

8.Cetilistat (Oblean) bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

9.Does Cetilistat (Oblean) bubuk ngagaduhan efek samping?

Pasén ngalaman perlakuan pikeun obesitas kalayan bubuk Cetislim bisa kakurangan tina efek samping. Anjeun kudu ngawartosan dokter anjeun lamun ieu kajadian. Sababaraha conto nu dibikeun ka dieu:

Gajih dina stool
kejang beuteung
Flatus kalawan ngurangan
spotting oily
Bowel incontinence
Flatulence
Nyeri beuteung
mencret
stools lemes
kamacetan sengau
sering defecation
Nyeri burih
Sanajan réaksi hampang umumna dianggap leuwih umum, acara ngarugikeun serius ogé bisa lumangsung. Taroskeun dokter anjeun geuwat kedah kieu lumangsung.


III.Cetilistat (Oblean) HNMR bubuk

Kami Cetilistat bubuk supplier, bubuk Oblean pikeun dijual, (282526-98-1) hplc≥98% | AASraw HNMR


IV. Kumaha mésér bubuk Oblean: mésér Cetilistat bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku sistem kami panalungtikan email, atawa wawakil layanan palanggan skype online (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

bubuk anti obesitas: bubuk Cetilistat vs bubuk Orlistat Sumber bubuk Orlistat Pengetahuan Alam pikeun leungitna-Hiji beurat ubar leungitna gajih endah Anjeun kudu nyaho !!! bubuk atah bubuk Cetilistat pikeun leungitna beurat


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

resensi 9 pikeun Cetilistat (Oblean) bubuk

  1. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    Otilia -

    Kuring ieu ngusulkeun blog ieu ku misan kuring.

    éta luar biasa! Hatur nuhun! ngaliwatan viagra counter

  2. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Earle -

    Kami nganjang biasa, kumaha damang everybody? pos ieu dipasang dina situs ieu téh genuinely alus.
    abdi ngagaduhan loba viagra keur lalaki

  3. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Margery -

    dimana tiasa abdi meser viagra di uk

  4. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    amal -

    i wanna mésér viagra, éta viagra mirah?

  5. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    Mason -

    terus i dipaké maca tulisan leutik, tapi abdi tiasa manggihan loba artikel alus di dieu

  6. dipeunteun 2 kaluar ti 5

    nan -

    nyaeta aya Pél viagra bikang?

  7. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Everette -

    Kuring keur pilari viagra pikeun woomen

  8. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Suzanna -

    군포 출장 아가씨
    Hai abdi Kami kavin, kahijina waktos ka commenting anyplace, nalika abdi maca sapotong ieu tulisan
    abdi panginten abdi oge bisa nyieun komentar alatan paragraph.Also wijaksana ieu abdi diajar loba ngeunaan Cetilistat (Oblean) bubuk tina artikel ieu, loba hatur nuhun

  9. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Elliott -

    대전 대전 출장 샵
    Di handap ieu mangrupakeun kanyataanna gagasan hébat di palih topik blogging.
    Geus keuna sababaraha titik fastidious dieu.

    Sagala cara tetep nepi wrinting. abdi bakal datang deui leuwih sering ka anjeun 🙂

Tambah review a