Péptida pangalusna CJC-1295 Produsén & Supplier-AASRAW
Pangiriman Doméstik Pikeun Éropa, AS, Kanada, Australia!
Perhatikeun: AASraw teu otorisasi reseller nanaon.

CJC-1295

rating: Kategori:

AASraw nyaéta produsén profésional péptida CJC-1295 anu ngagaduhan lab mandiri sareng pabrik ageung salaku dukungan, sadaya produksi bakal dilaksanakeun dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak. Sistem suplai stabil, boh pesenan ritel sareng borongan tiasa ditarima. mesen ti AASraw!

Quote Gancang Pikeun Orde Leutik

Upami anjeun kedah mésér produk ieu sacara ageung, punten nganggo saluran VIP pikeun kéngingkeun harga anu paling kompetitif.????

Kutipan pesenan bulk

Panjelasan Produk

Naon CJC-1295?

CJC-1295 péptida nyaéta sintétik hormon pertumbuhan ngaleupaskeun (GHRH) péptida nu diwangun ku 30 asam amino.It diakuan salaku GHRH paling éféktif dipaké pikeun optimasi hormon pertumbuhan sarta bisa digabungkeun (tumpuk) jeung péptida séjén, kayaning Ipamorelin, pikeun éfék sinergis kuat, sarta mindeng kaasup dina program HRT pikeun ngatur sepuh, sarta program TRT pikeun kinerja ditingkatkeun. CJC-1295 geus nunjukkeun kamampuhan pikeun ngaronjatkeun leungitna gajih na bolster massa otot bari sangkan awak pikeun leuwih éfisién nyintésis protéin. Salian steadily maximizing produksi GH, CJC-1295 ogé ngaronjatkeun sékrési faktor pertumbuhan insulin-kawas 1 (IGF-1). Utamana disékrésikeun ku ati, IGF-1 mangrupa hormon anabolik nu mantuan ngamajukeun tumuwuhna manusa sakuliah awak. ,khususna otot rangka.IGF-1 ogé ngabantosan dénsitas tulang sareng filtrasi ginjal.Salah sahiji kaunggulan konci CJC-1295 nyaéta yén éta henteu ningkatkeun produksi hormon anu berpotensi kontraindikasi sapertos prolaktin.CJC-1295 biasana dikaluarkeun via subcutaneous. suntik.

Kumaha CJC-1295 jalan?

CJC-1295 péptida jalan ku akting dina reséptor GHRH sarta mengikat ka reséptor kelenjar hipofisis pikeun merangsang sékrési duanana GH jeung insulin-kawas faktor pertumbuhan 1 (IGF-1) .Ieu geus diuji dina sato jeung subjék test manusa.

Panaliti sato 2005 mendakan yén CJC-1295 ngarangsang "kanaékan 4-melu" dina tingkat GH nalika dikaluarkeun ka beurit Sprague Dawley jalu. Panaliti nyatakeun yén nalika CJC-1295 disuntik sareng hGRF1-29 amida sareng CJC-1288, éta nyababkeun "Sékrési GH akut" dina sadaya sato sareng ngahasilkeun "AUC plasma pangbadagna GH salami periode 2-jam" tina sadaya péptida.

Salaku tambahan, dua studi manusa ngalibetkeun subjék tés séhat mendakan yén administrasi CJC-1295 DAC ngahasilkeun paningkatan 2- ka 10 kali ganda dina konséntrasi GH plasma rata-rata salami genep dinten atanapi langkung sareng paningkatan 1.5- dugi ka 3 kali dina plasma rata-rata IGF-1. konsentrasi pikeun 9-11 poé.

Kauntungannana CJC-1295

①Ningkatkeun Métabolisme & Ngaronjatkeun Énergi

CJC-1295 ti AASraw naekeun métabolisme anjeun sacara henteu langsung ku ngirim péptida ka kelenjar hipofisis anjeun pikeun ngaleupaskeun hormon pertumbuhan sareng ku ningkatkeun nyerep gizi. pikeun kagiatan rutin sareng latihan anu parah.

②Turunkeun gajih awak

Ngaronjatkeun hormon pertumbuhan ogé promotes kaleungitan beurat jeung ngurangan persentase gajih awak simpler.Cells bisa mindahkeun gizi ka wewengkon séjén awak leuwih gancang, ngaduruk leuwih lemak, jeung bantuan dina manajemen beurat.It ogé ngaronjatkeun ngarecahna trigliserida jeung oksidasi dina adiposit, nu ngaronjatkeun métabolisme lemak sarta promotes lebur massa gajih beuteung.

③ Ngaronjatkeun Massa Otot

CJC-1295 berinteraksi sareng ngaktifkeun sajumlah reséptor sapanjang awak, mangaruhan rupa-rupa kagiatan fisiologis. Ngadorong ati pikeun nyiptakeun langkung seueur IGF-1 ngarangsang pangembangan otot sareng sintésis protéin, nyababkeun massa otot anu langkung ageung. éta ogé nyorong leungitna gajih, sahingga massa otot anjeun tumuwuh malah leuwih.

④Ngamajukeun Formasi Tulang

CJC-1295 ogé ningkatkeun generasi faktor pertumbuhan insulin-kawas 1 (IGF-1), hormon sarupa proinsulin nu ngarangsang aktivitas osteoblast jeung chondrocyte, ku kituna encouraging formasi tulang.

⑤ Ningkatkeun Sistem Imun

Salaku tambahan, nalika CJC-1295 asup kana awak anjeun, éta nyababkeun sistem imun anjeun pikeun ngalawan panyerang luar sapertos virus sareng baktéri. .Éta ogé tiasa ngabantosan jalma anu ngagaduhan sistem imun anu kuat.

⑥Ngaronjatkeun Sex Drive

asam amino populér ieu alleviates rupa-rupa gejala pakait sareng kurangna minat kinerja seksual atawa kelamin ku cara ningkatkeun tingkat hormon pertumbuhan manusa, nu ngaronjatkeun sagala wewengkon nu aranjeunna function.CJC-1295 boosts formasi sél getih beureum sarta sirkulasi, duanana nu penting pikeun erectile performance.Other efek samping kaasup libido ditingkatkeun jeung rasa sakabéh well-mahluk.

⑦ Perbaikan Gancang sareng Pamulihan Tina Tatu

Jalma aktif, utamana atlit, mindeng ngarasa teu ngarareunah di sababaraha lokasi awak salaku hasil tina tatu sustained salila exercise.They ogé merlukeun énergi pikeun nambal jeung recuperate tina tatu maranéhanana.Growth hormon strengthens sistim imun, hasilna ningkat regenerasi sélular jeung penyembuhan gancang jeung recovery ti injuries.CJC-1295 selektif naek anabolisme protéin dina rupa-rupa jaringan, nu hartina bisa langsung ningkatkeun énergi jeung nyepetkeun laju penyembuhan tatu sarta recovery.

efek samping tina CJC-1295

Kasempetan rélatif low tina efek samping mangrupa salah sahiji alesan utama naha CJC-1295 péptida ti AASraw keur ditarima ku jadi loba individu.CJC-1295 ieu ogé bisa ditolerir ku mayoritas jalma, sarta efek samping anu mindeng modest, upami hadir dina Pangaruh ngarugikeun anu paling sering CJC-1295 kalebet réspon situs suntikan sapertos teu ngarareunah, kemerahan, edema, siram, pusing, nyeri sirah, atanapi hiperaktivitas.

Lamun dicokot salah atawa kaleuwihan, éfék négatif naek kana derajat variatif, gumantung kana individu. Ngaronjat napsu, sungut garing, tingling atawa numbness, darah tinggi, kasusah ginjal, ngarareunah gabungan, mol atawa ngaronjat freckles, sarta ngurangan kasuburan. tina épék négatip.

Beda antara CJC-1295 kalawan DAC sarta tanpa DAC

Bédana primér antara CJC-1295 sareng DAC sareng CJC-1295 tanpa DAC katingali dina struktur sareng satengah hirupna anu béda. Ieu mangrupikeun tinjauan bédana:

struktur: Duanana CJC-1295 kalawan DAC na CJC-1295 tanpa DAC mangrupakeun péptida sintétik diturunkeun tina hormon pertumbuhan hormon-releasing hormon (GHRH) alam. Tapi, aranjeunna béda dina modifikasi kimiawi maranéhanana.

DAC (Kompleks Kaitan Narkoba): CJC-1295 kalawan DAC boga modifikasi tambahan nu disebut Drug Affinity Complex.Komplek ieu mangrupa struktur molekular ditambahkeun kana péptida pikeun ningkatkeun stabilitas sarta manjangkeun satengah umur na dina awak.

Satengah hirup: Ayana DAC dina CJC-1295 kalawan DAC hasil dina nyata panjang satengah hirup dibandingkeun CJC-1295 tanpa DAC.The DAC modifikasi ngamungkinkeun pikeun sékrési slow sarta sustained péptida, nu ngabalukarkeun aktivitas berkepanjangan jeung efektivitas.

Frékuénsi DosageAlatan satengah hirup na nambahan, CJC-1295 kalawan DAC merlukeun kirang sering dosing.It ilaharna dikaluarkeun sakali atawa dua kali saminggu. Di sisi séjén, CJC-1295 tanpa DAC boga satengah hirup pondok tur mindeng dikaluarkeun sababaraha. kali per poé pikeun ngajaga tingkat konsisten.

administrasi:Boh CJC-1295 kalawan DAC na CJC-1295 tanpa DAC biasana dikaluarkeun ngaliwatan injections subcutaneous.The situs suntik ilaharna wewengkon beuteung atawa pingping.

Pamakéan klinis:CJC-1295 kalawan DAC jeung CJC-1295 tanpa DAC boga aplikasi béda.CJC-1295 kalawan DAC utamana dipaké pikeun pertumbuhan hormon-ngaleupaskeun sipat na dina konteks perlakuan médis, enhancement kinerja, atawa terapi anti sepuh.CJC-1295 tanpa DAC, di sisi anu sanés, langkung sering dianggo pikeun tujuan panalungtikan sareng panilitian ilmiah.

Punten dicatet yén AASraw nyayogikeun duanana CJC-1295 sareng DAC sareng CJC-1295 tanpa DAC.

FAQ

①Naon cara anu pangsaéna pikeun ngatur CJC-1295?

Pikeun awal, hiji suntik ngamungkinkeun pikeun gampang nyerep langsung kana bloodstream.For épék pangalusna, nyuntik CJC dina waktos anu sareng unggal poe, dina hiji burih kosong, dina jumlah dieusian.

Saatos éta, daérah anu idéal pikeun nyuntik nyaéta beuteung handap, pingping, atanapi panangan luhur. Anjeun kedah ngantosan sahenteuna 30 menit saatos suntikan sateuacan tuang atanapi nginum nanaon. jam antara dosis.

Tungtungna, upami anjeun hoyong ngahontal hasil anu dipikahoyong, anjeun kedah konsisten.

②Kumaha kedahna CJC-1295 disimpen?

Lamun datang ka umur rak, CJC-1295 péptida kudu salawasna taliti disimpen jeung dipaké. Anjeun kudu ngagunakeun eta ku tanggal nu tangtu atawa bakal leungit efektivitas sarta jadi ngabahayakeun.

Kahirupan rak vials bisa diperpanjang ku katirisan aranjeunna.CJC-1295 ngan bakal lepas sababaraha minggu dina suhu kamar, kumaha oge, refrigerating bisa manjangkeun umur rak ka sabulan. Nalika masihan suntik, salawasna taat kana saran dokter anjeun.

③Naha CJC-1295 tiasa dianggo kanggo sadayana?

Pikeun ngalaman leungitna beurat sareng ngaduruk gajih awak, anjeun ogé kedah ngadamel panyesuaian gaya hirup nalika diet sareng olahraga.

Malah lamun nuturkeun prosedur perlakuan dianjurkeun, diet goréng sarta kurangna latihan bisa boga pangaruh detrimental on kaséhatan Anjeun tur nyumbang kana gain beurat. Tapi, lamun dipasangkeun jeung kadaharan bener jeung latihan, péptida CJC-1295 ieu bisa mantuan Anjeun ngahontal Anjeun. tujuan kabugaran leuwih éféktif! Lamun diperlukeun, anjeun wilujeng sumping mésér CJC-1295.

Dimana Meuli CJC-1295?

Terapi péptida CJC-1295 boga dampak signifikan dina health.It sakabéhna mantuan gaining otot, métabolisme lemak, ngaronjatkeun énergi, sarta jadi leuwih.It achieves sakabéh hal ieu ku ngabantu awak anjeun ngaronjat sintésis hormon pertumbuhan.Here di AASraw, urang dedicated ka supplying sababaraha péptida kaasup leungitna beurat, perlakuan kaséhatan kelamin, sarta hormon lianna. Lamun anjeun resep borongan CJC-1295 atawa péptida séjén, eusian format di handap pikeun ngajadwalkeun rundingan anjeun sarta nyarita kalawan staff.We husus urang teu bisa antosan ngadangu ti anjeun!

CJC-1295 Tés Laporan-HNMR

Naon HNMR jeung Naon spéktrum HNMR ngabejaan Anjeun?H ​​Nuclear Magnetic Resonance (NMR) spéktroskopi mangrupa téhnik kimia analitik dipaké dina kadali kualitas jeung panalungtikan pikeun nangtukeun eusi jeung purity sampel sarta struktur molekul na. Salaku conto, NMR tiasa nganalisis sacara kuantitatif campuran anu ngandung sanyawa anu dipikanyaho. Pikeun sanyawa anu teu dipikanyaho, NMR tiasa dianggo pikeun cocog sareng perpustakaan spéktral atanapi pikeun nyimpulkeun struktur dasar sacara langsung. Nalika struktur dasarna dipikanyaho, NMR tiasa dianggo pikeun nangtukeun konformasi molekular dina larutan ogé ngulik sipat fisik dina tingkat molekuler sapertos pertukaran konformasi, parobahan fase, kelarutan, sareng difusi.

Kumaha mésér CJC-1295 ti AASraw?

❶Pikeun ngahubungi kami ku sistem inquiry email kami, atanapi tinggalkeun nomer whatsapp anjeun ka kami, wawakil layanan palanggan kami (CSR) bakal ngahubungi anjeun dina 12 jam.

❷Pikeun masihan kami kuantitas sareng alamat anu ditaroskeun.

❸CSR kami bakal nyayogikeun anjeun kutipan, istilah pamayaran, nomer tracking, cara pangiriman sareng perkiraan tanggal kadatangan (ETA).

❹Bayaran rengse tur barang bakal dikirim kaluar dina 12 jam.

❺Barang ditampi sareng masihan koméntar.

Panulis artikel ieu:
Dr Monique Hong lulusan UK Imperial College London Fakultas Kedokteran

Panulis Jurnal Ilmiah:
1. CC Carson
Jurusan Bedah, Divisi Urologi, Universitas Karolina Kalér, Chapel Hill, NC,
2. I. Eardley
Rumah Sakit Universitas St. James, Leeds, Inggris,
3. DJ Walker
Eli Lilly jeung Company, Indianapolis, IN, AS
4. WH Cordell
Eli Lilly jeung Company, Indianapolis, IN, AS
Teu aya cara dokter / élmuwan ieu ngesahkeun atanapi ngajengkeun pameseran, penjualan, atanapi panggunaan produk ieu pikeun alesan naon waé. Aasraw henteu ngagaduhan hubungan atanapi hubungan, tersirat atanapi sanés, sareng dokter ieu. Tujuan nyebatkeun dokter ieu nyaéta pikeun ngaku, ngaku sareng muji hasil panalungtikan sareng pamekaran lengkep anu dilakukeun ku para ilmuwan anu damel dina zat ieu.

Rujukan

[1] Henninge J, Pepaj M, Hullstein I, Hemmersbach P (2010). "Idéntifikasi CJC-1295, péptida anu ngaleupaskeun hormon pertumbuhan, dina persiapan farmasi anu teu dipikanyaho". Uji jeung Analisis Narkoba. 2 (11–12): 647–50. doi: 10.1002/dta.233. PMID 21204297.

[2] Hartvig RA, Holm NB, Dalsgaard PW, Reitzel LA, Müller IB, Linnet K (2014). "Idéntifikasi péptida jeung protéin doping sanyawa ubar patali nyita di Denmark antara 2007-2013". Skandinavia Journal of Élmu Forensik. 20 (2): 42–49. Doi: 10.2478 / sjfs-2014-0003. ISSN 2353-0707.

[3] Ionescu M, Frohman LA (Désémber 2006). "Sékrési pulsatil tina hormon pertumbuhan (GH) persists salila stimulasi kontinyu ku CJC-1295, analog GH-ngaleupaskeun hormon lila-akting". The Journal of Éndokrinologi klinis na Métabolisme. 91 (12): 4792–7. Doi: 10.1210/jc.2006-1702. PMID 17018654.

[4] Thorner MO (Juni 2008). "Papanggihan hormon pertumbuhan hormon-ngaleupaskeun: apdet". Journal of Neuroendocrinology. 20 (6): 653–4. doi: 10.1111 / j.1365-2826.2008.01740.x. PMID 18601685. S2CID 29788809.

[5] Teichman SL, Neale A, Lawrence B, Gagnon C, Castaigne JP, Frohman LA (Maret 2006). "Stimulasi berkepanjangan hormon pertumbuhan (GH) jeung faktor pertumbuhan insulin-kawas I sékrési ku CJC-1295, analog lila-akting tina hormon GH-releasing, dina sawawa cageur". The Journal of Éndokrinologi klinis na Métabolisme. 91 (3): 799–805. doi: 10.1210 / jc.2005-1536. PMID 16352683.


Meunangkeun cutatan Bulk