Clenbuterol bubuk (CLEN) HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
Kategori: tags: , , , ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Clenbuterol (clen) bubuk HCl (21898-19-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Clenbuterol bubuk video (CLEN) HCl


|.Atah Clenbuterol bubuk (CLEN) HCl Karakter dasar:

ngaran: Clenbuterol bubuk (CLEN) HCl
CAS: 21898-19-1
Formula molekular: C12H19Cl3N2O
Beurat molekul: 313.65
Ngalembereh Point: 174-175.5 ° C
Temp neundeun: 2-8ºC
warna: Bodas Kristal Bubuk


pamakéan bubuk II.Raw Clenbuterol (CLEN) HCl dina siklus stéroid

1. ngaran:

Clenbuterol hydrochloride (CAS 21898-19-1) ilaharna anu ngaranna dina Clen, Clen HCl, ku bodybuilders atawa pamaké leungitna gajih.

2. Clenbuterol HCl bubuk Dianggo:

Clenbuterol hydrochloride boga kakuatan kuat pikeun ngaduruk gajih. Ogé miboga éfék thermogenic hébat (raises temp awak). Clen naek darah jeung ngajadikeun karya haté harder. stimulasi Hal ieu jadi marga pikeun paningkatan dina suhu awak. Numutkeun data, éta ogé nyababkeun Glikogénolisis (ngarecahna glikogén), nu naha eta ngabantuan ngaduruk gajih awak.

3. Dinyana kana bubuk Clenbuterol HCl:

Saloba urang nyatet, anjeun teu kudu nyokot Clen pikeun leuwih ti 2 minggu dina urutan. Ieu alatan dina reséptor peryogi waktos ngareset jeung Clen moal jadi éféktif lamun teu butuh putus, sarta euweuh jaminan reséptor anjeun bakal kantos janten sami.

parentah 4.Further on bubuk Clenbuterol HCl:

Di pasar, aya kavling palsu Clen, nu Salbutamol normal.

Upami Anjeun gaduh legit Clenbuterol Anjeun kudu mawa hawa Anjeun. Sateuacan Anjeun hiji siklus Clen, nyandak hawa anjeun dina isuk lajeng bari anjeun on Clen nyandak deui.
Lamun éta di deal nyata anjeun bakal nempo ngaronjat slight dina suhu awak. Anjeun oge kedah ngalaman leungeun shakes jeung keteg jajantung pisan gancang. Sababaraha anjeun moal ngalaman épék ieu dina dosis low, jadi nepi dosis tur ningali naon kajadian. Mun taya hal ieu lumangsung sanajan anjeun dina dosis of 80-100mcg, teras écés anjeun meunang ngéléhkeun.

5. bubuk atah Clenbuterol HCl (CAS 21898-19-1):

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Catetan:

The Ilahar dipake palsu "Clen" nyaeta Salbutamol, nu disebut oge ku albutamol. The utamana bédana sahijina nyaeta dosage nu. Clen nyaeta di 40mcg na salbutamol nyaeta di 100mg. Anjeun ngan bisa bau powder atah jeung manggihan nu salah téh nyata. Pikeun nguji purity, Anjeun bisa jadi kudu ngalakukeun nguji HPLC.

6. Clenbuterol HCl bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Nyieun bubuk Liquid Clen HCl dina 100mcg / ml

CATETAN: Messing dua sanyawa ieu tiasa pisan bahaya, moal cuck sareng maranehna iwal mun bener nyaho naon nuju anjeun lakukeun, atawa anjeun bisa angin nepi parah. Tempo artikel di handap ieu.

Distiled Cai

Benzyl Alkohol

Clen Bubuk

Skala digital

Botol na droppers (kalawan ukuran on droppers)

Beakers

Sarung latex

Tyvek jas

Solasi

kaca aduk

Tukang Topeng

Lingkungan steril

Badag 12 léter wadahna cair (LIPI bakal suffice)

Nyieun 100mcg / ml Clenbuterol (resep ieu bakal dianggo pikeun T3 ogé).

Mun saha notices sagala math lepat hayu atuh nyaho, tapi Jigana Kami on duit kalawan ieu.

BA teh nyaeta mastikeun pikeun ngabubarkeun bubuk jeung ngajaga produk rengse steril, yakin kuring aya nanaon deui disgusting lajeng bade nyandak dosis poean anjeun sarta manggihan yén sababaraha baktéri geus nyetél koloni di shit anjeun (acan aya rengse eta). Ku kituna urang bade ngagunakeun 1% dina resep ieu.

Resep ieu pikeun ngarobah 1 gram bubuk (lamun math abdi bener éta bakal nyieun 10,000 dosis).

BA = 100 ml

Distiled Cai = 9.9 liter (9,900 ml). Sumuhun éta téh liter, yén teu misprint a, deui ieu asumsina math abdi bener.)

Lengkah 1. Ditunda Tyvek jas. Kasalametan nyaeta kudu mibanda Clenbuterol.

Lengkah 2. Ditunda pelukis topeng.

Lengkah 3. Ditunda sarung. Taping eta jas téh pilihan.

Lengkah 4. Ngukur bubuk jeung skala. Rék 100% pasti keur kaperluan dosage.

Lengkah 5. Tambahkeun bubuk ka beaker.

Lengkah 6. Tambahkeun BA aduk ngaleyurkeun.

Lengkah 7. Tempat cai dina wadah badag.

Lengkah 8. Tambahkeun Clen nyampur kana cai na gaul kacida alusna.

Lengkah 9. Teundeun ka botol jeung nambahkeun luhur.

produk ahir kedah 10 liter Clen di 100mcg / ml.

resep Ieu keur kaperluan hiburan fiksi jeung teu matak nyoba. Di handap ieu mangrupakeun bahan kimia picilakaeun. Ieu oge teori na teu acan rengse dina kaperluan praktis.

CLEN @ 200mcg / ml

-IMO aya ngan hiji jalan ka ngalakukeun ieu sateuacan Anjeun kudu nyieun barang ieu ember ... pisan basajan ...

-step one- ngukur kaluar 0.2g urang (enya thats a fraksi gram, Anjeun maca katuhu)

200mls -pour of everclear kana piring Pergaulan tina sababaraha nurun, atawa beaker

-add nu 0.2g urang bubuk clen, sarta nerapkeun panas low ... ieu pohara gampang dizzolve sangkan jadi sabar jeung dont perlu dibawa jauh.

-after na dizzolved tuang solusi dizzolved kana wadahna badag tina sababaraha nurun ... abdi ngagunakeun cai jug galon sareng luhureun motong pareum.

-then nambahkeun 800ml ngeunaan cai sulingan ...

-BAM! ... anjeun boga 1000ml urang cairan clen @ 200mcg / ml

- tarik kaluar sarta eusian 50ml atanapi vials 100ml sarta dipigawé Anjeun.

Clenbuterol HCl bubuk tablet-20mcg

Clenbuterol Hydrochloride 0.02mg
Ludipress 99mg
Magnésium stearate 1mg

arah Manufaktur:
1. Campur sakabeh komponen dina mixer Turbula, sarta mencet pikeun tablet ku komprési of 20kN.
2. Niiskeun kana tablet 100mg, maké 8mm punches.

7. Clenbuterol HCl bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. Atah Clenbuterol (CLEN) HCl bubuk HNMR


IV. Kumaha mésér bubuk Raw Clenbuterol HCl (CAS 21898-19-1); mésér bubuk CLEN HCl ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Sagalana anjeun kudu nyaho saméméh bubuk clenbuterol Toko | AASraw bubuk Clenbuterol: purity jeung purifikasi sahiji produk komérsial Clenbuterol HCl pikeun Bodybuilding Clenbuterol bobodoran Salbutamo


Leuwih jéntré ngeunaan blog relevan ,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

1 review pikeun Clenbuterol bubuk (CLEN) HCl

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Jonathan -

    Analisis laboratorium: 98% test purity !!!
    teu tiasa percanten abdi tiasa manggihan purity tinggi Clenbuterol bubuk sapertos di Cina. Ti harga bubuk Clenbuterol téh bisa ditarima, gonna mertimbangkeun kerjasama salajengna.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *