AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

17α-Hydroxyprogesterone Powder Acétate (302-23-8)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 50-41-9. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 17α-Hydroxyprogesterone Acetate Powder (302-23-8), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Video 17α-Hydroxyprogesterone Acétate Powder (302-23-8) video


17α-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 17α-Hydroxyprogesterone asétat
CAS No.: 302-23-8
Formula molekular: C23H32O4
Beurat molekul: 382.5
sinonim: 20-dione, 17-hidroksi-kakandungan-4-ene-asetat
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

17α-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) Description:

17α-Hydroxyprogesterone Acétate mangrupikeun najis tina Megestrol asetat. Megestrol asetat nyaéta progestin stéroid tina grup 17α-hydroxyprogesterone anu dianggo dina pengobatan kanker payudara sareng endometrium sareng salaku stimulan napsu. Éta mangrupikeun éster 17α-asetat tina megestrol, anu kontras jeung MGA, henteu pernah dipasarkan pikeun panggunaan klinis

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

KoA 50-41-9 Clomiphene citrat (Clomid) AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Clomiphene citrate / Clomid bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Clomiphene citrate / Clomid bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Atah Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Clomiphene bubuk atah citrate: Dupi éta mungkin mun meunang kakandungan gancang ku Clomiphene citrate?