17α-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

17α-Hydroxyprogesterone Powder Acétate (302-23-8)

rating: SKU: 50-41-9. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 17α-Hydroxyprogesterone Acetate Powder (302-23-8), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

 

Video 17α-Hydroxyprogesterone Acétate Powder (302-23-8) video

 

 


 

17α-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 17α-Hydroxyprogesterone asétat 
CAS No.: 302-23-8
Formula molekular: C23H32O4
Beurat molekul: 382.5
sinonim: 20-dione, 17-hidroksi-kakandungan-4-ene-asetat
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

17α-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) Description:

17α-Hydroxyprogesterone Acétate mangrupikeun najis tina Megestrol asetat. Megestrol asetat nyaéta progestin stéroid tina grup 17α-hydroxyprogesterone anu dianggo dina pengobatan kanker payudara sareng endometrium sareng salaku stimulan napsu. Éta mangrupikeun éster 17α-asetat tina megestrol, anu kontras jeung MGA, henteu pernah dipasarkan pikeun panggunaan klinis

 

rujukan: