bubuk atah Clostebol asétat (855-19-6) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Clostebol asétat (Turinabol) bubuk

rating: SKU: 855-19-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Clostebol asétat (Turinabol) bubuk (855-19-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Clostebol asétat (Turinabol) video bubuk

 

 


 

Clostebol asétat (Turinabol) bubuk Aksara

 

ngaran: Clostebol asétat (Turinabol) bubuk
CAS: 855-19-6
Formula Molekul: C21H29ClO3
Beurat molekul: 364.91
Ngalembereh Point: 112-116 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas

 


 

Clostebol asétat (Turinabol) bubuk pamakéan dina siklus stéroid

 

Ngaran bubuk atah Turinabol

Bubuk Clostebol Acetate (Turinabol) (CAS 855-19-6), kalayan nami 4-chlorotestosteron, ogé kalayan nami mérek Tbol, Macrobin, Steranabol, Alfa-Trofodermin, Megagrisevit.

Turinabol (Chlorodehydromethyltestosterone, ogé katelah 'Tbol' na Lisan Turinabol) sabenerna ngarupakeun formulir dirobah tina Dianabol (Methandrostenolone), whereby eta sabenerna ngarupakeun kombinasi strukturna kimia Dianabol na Clostebol (4-chlorotestosterone). Mangkana ieu naha nami kimiawi sabenerna mangrupa 4-chlorodehydromethyltestosterone. The modifikasi struktur kimiawi na ngidinan janten non-aromatizable jeung ka ogé mibanda a rating androgenic pisan low, nu kamungkinan naha Turinabol geus nicknamed salaku 'Dianabol hampang'.

 

Atah Clostebol asétat bubuk Dianggo

Turinabol ngabogaan rating androgenic low of 6 na hiji rating kakuatan anabolik of 53, ieu ngajadikeun eta deukeut sampurna dina watesan ngabandingkeun efek samping na gains. Alatan kayaning rating low androgenic, jerawat, agresi, ngamuk roid jeung kakuatan nambahan anu langka, tapi moal non-existent. Dibandingkeun hormon indungna na Dianabol, éta mangrupa anabolik lemah sarta bodybuilders ulah ningali Tbol Lisan salaku agén massa gaining.

Turinabol posses kasarna satengah rating anabolik of Téstostéron, jadi dosages dina lingkup 40-60mg per poé disarankan salaku bubuka. Turinabol dosages bisa ngaleuwihan 80-100mg per dinten, tapi bodybuilders ngalaporkeun efek samping ngawitan naek, whilst gains tetep konstan.

Kusabab separation béda miboga androgenic -na pikeun épék anabolik, éta mangrupakeun stéroid anabolik nu leuwih lemah tinimbang hormon indungna na Dianabol. Sanajan kitu, nu jaminan kalawan Tbol éta kalayan sagala kamampuan wangunan otot katempo, éta baris hadir loba kurang dina jalan épék androgenic jeung pancen teu épék estrogenic (alatan henteu mampuh -na pikeun aromatize kana éstrogén). Kusabab kakuatan na cukup leuwih lemah batan Dianabol, anu dosis diperlukeun pikeun méré épék ti Tbol nu dianggap rada luhur (ieu bakal dipedar lila di Tbol dosis bagian tina profil ieu).

Sacara umum, atlit jeung bodybuilders bisa ngaharepkeun gains massa ajeg sarta kualitas lean kalawan henteu résiko tina bloating sagala, gyno, atawa naon baé épék estrogenic lianna. Massa jeung kakuatan gains teu dipikawanoh janten dramatis alatan kurangna miboga kakuatan anabolik tapi gains lean ajeg sarta kualitas anu tumuwuh konsistén leuwih waktos bisa dipiharep. Hal ieu ogé dipaké salaku agén motong idéal salila période leungitna gajih atanapi persiapan pre-kontes alatan henteu mampuh -na pikeun ngarobah kana éstrogén. kamampuhan Turinabol urang estu caang sakumaha hiji adjunct mun stéroid anabolik séjén keur ngajalankeun (tumpuk) kalawan stéroid anabolik séjén alatan kamampuhna pikeun ngabeungkeut SHBG. Beungkeutan pikeun SHBG ngamungkinkeun leuwih ti stéroid anabolik lianna mangka tumpuk jeung janten sadia pikeun ngalakukeun pakasaban maranéhanana, keur uninhibited ku SHBG, nu mangpaatkeun sejen yen eta némbongkeun.

 

Dinyana kana bubuk Raw Turinabol

aplikasi jangka panjang bisa ngabalukarkeun natrium, ingetan cai, lahan jadi ingetan natrium disababkeun ku bareuh tina bogey sabar. Kasakit ati, hipertensi, busung lapar, penderita kanker prostat sarta ibu hamil ulah pamakéan. pamakéan jangka panjang bisa ngabalukarkeun masculinity bikang slight.

 

Atah Clostebol bubuk asétat parentah Salajengna

Clostebol mangrupikeun AAS lemah sareng panggunaan poténsial salaku ubar ningkatkeun kamampuan. Ayeuna dilarang ku Badan Anti Doping Dunya. Lisan Turinabol, ngagabungkeun struktur kimia clostebol sareng metandienone, seueur dianggo dina program doping anu disponsoran nagara Jérman Wétan.

Tbol mindeng tumpuk dina kombinasi kalayan stéroid anabolik lianna, ieu téh alatan eta mahluk sanyawa hampang sarta nurunkeun tingkat téstostéron alam di pamaké. Turinabol sanes paling anabolik atawa androgenic of stéroid, kituna agén massa gaining anu favored leuwih Tbol. anabolik rélatif hampang ieu dipaké nalika motong fase, perioda leungitna gajih na pre-kontes bodybuilding.

siklus Turinabol bisa diwangun ku ngajalankeun lisan nyalira di antara 40-60mg per poé salila minggu 6-8. Ieu bakal masihan hiji dorongan nice dina ngajentrekeun, otot lean tur ngidinan pamaké stéroid ngajaga massa otot lamun dina deficit kalori. Ngahulag ngarecahna protéin nyaéta pakarang teuing-diperlukeun nalika meunang gajih 10% awakna sub mangrupakeun tujuan.

Langkung tumpukan canggih tina lisan Turinabol bisa hartosna sanyawaan lianna kayaning; Téstostéron bisa dipaké pikeun épék sinergis. olahan Téstostéron estered pondok tur panjang bisa dipaké. Téstostéron Propionate di 100mg nyuntik unggal poé lianna kalayan Turinabol 60mg per poé langgeng 8 minggu mangrupa tumpukan alus teuing pikeun massa otot lean na dieting for si isal.

Salila siklus panjang tina Téstostéron, contona, make Téstostéron Enanthate pikeun 12 minggu, hiji lisan ieu diwanohkeun keur minggu 4-6 munggaran whilst nu Téstostéron "najong di". Ieu istilah dipake pikeun nalika tingkat plasma getih stabil aya di puncak maranéhanana sarta gains dina massa otot sarta sintésis protéin nu aya di pangluhurna maranéhanana.

Turinabol bisa ngahasilkeun otot leuwih kuat sarta lila-langgeng. Kituna teh atlet anu ngagunakeun eta teu kedah nyangka gancang mangtaun ngajentrekeun, otot jeung beurat. Téh mangrupa "istilah panjang" stéroid anabolik.

Hatur nuhun kana dosage na low, mangka gancang assimilated ku awak, anu dina gilirannana dispels nu métabolit ngaliwatan cikiih. tés anti nambahkeun atawa doping biasana teu ngadeteksi Turinabol lamun atlet eureun perlakuan dina poé 5 saméméh kompetisi hiji.

Turinabol henteu ngakibatkeun ingetan cai alatan kasaimbangan miboga cai sarta mineral. Ieu dasarna kirang androgenic ti anabolics séjén kawas Dianabol. tret ieu ogé nyandak awéwé maké éta gampang, sanajan aranjeunna kedah janten Kade ulah ngaleuwihan tebih perlakuan prescribed.

Tungtungna, substitusi klorin nyegah interaksi jeung aromatase. Kituna aya saeutik résiko tina gynecomastia atawa konvérsi DHT.

Dina kacindekan, Turinabol mangrupa stéroid alus teuing pikeun Nyiapkeun awak anjeun "alami". alatan kamampuhna pikeun ngawangun otot pinuh hartina loba atlit ogé migunakeun eta salila période sésana (nu kaluar-musim). Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun meunangkeun siap jeung nguatkeun otot tanpa gaining massa.

 

bubuk atah Clostebol asétat (CAS 855-19-6)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Satengah Kahirupan: jam 16
Pangwanoh Time: 11 - bulan 12
Anabolik Rating: 54
Androgenic Rating: 6

Atah Clostebol asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Clostebol asétat bubuk (CAS 855-19-6): mésér bubuk Turinabol ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.