Atah Cytomel (T3) bubuk (55-06-1) hplc≥98% | Rugi bubuk AASraw Fat
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Cytomel (T3) bubuk

rating: SKU: 55-06-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Cytomel (T3) bubuk (55-06-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Cytomel (T3) video bubuk

 

 


 

Cytomel (T3) bubuk Aksara

 

ngaran: Cytomel (T3) bubuk
CAS: 55-06-1
Formula Molekul: C15H11I3NNaO4
Beurat molekul: 672.96
Ngalembereh Point: 205 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas

 


 

Cytomel (T3) pamakéan bubuk

 

Ngaran bubuk Cytomel

Cytomel bubuk (CAS 55-06-1) ogé katelah Cytomel, Cynomel, Cyronine, Cytomel Tab, Euthroid, Linomel, Liothyronin, Neo-Tiroimade, Ro-Thyronine, bubuk T3, Tertroxin, Thybon, Ti-Tre, Tiromel, Tironina , sarta Trijodthyronin.

 

T3 bubuk Dianggo

Bubuk T3 jarang diresepkeun nyalira pikeun ngatasi masalah tiroid; biasana diresepkeun ku T4. Baheula, cytomel mangrupikeun pangobatan anu dijadwalkeun pikeun obesitas; Nanging, kanaékan komplikasi jantung sareng setrés jantung kapaksa ditarikna T3 pikeun aplikasi éta.

 

T3 jalan di tingkat sélulér ku ngaronjatna métabolisme protéin, karbohidrat, sarta lemak, sakumaha ogé ngaronjatkeun laju jantung jeung aliran getih. T3 mangrupa burner gajih unggulan saprak métabolisme anjeun greatly ngaronjat bari maké éta.

Ieu nguntungkeun binaragawan dina yén aranjeunna mampu dina diet pre-kontes kalori anu langkung luhur kusabab aranjeunna bakal ngaduruk kaleuwihan kalori kalayan tingkat metabolisme anu langkung luhur. Tapi émut, T3 nyaéta katabolik (anjeun berpotensi tiasa kaleungitan massa otot anu penting) sareng panggunaan jangka panjang tiasa ngirangan kapadetan tulang ogé.

 

Cytomel (CAS 55-06-1) pangsaéna dicandak sababaraha kali sapoé. Tingkat T3 bakal puncak kasarna 2 jam saatos ingéna sareng bakal béak dina 4 jam. Pikeun ngaoptimalkeun kasadiaan T3 sareng perawatan tingkat T3 sadidinten, multi-dosis mangrupikeun jalan anu disarankeun.

Multi dosing avoids ngabogaan total gumantungna kana awak anjeun ngarobah T4 mun T3.

Sanajan T3 teu stéroid, aya sababaraha bukti anecdotal yén T3 teu ningkatkeun pamakéan stéroid. Ieu bisa jadi mungkin kusabab jumlah ngaronjat métabolisme protéin bari maké T3.

Anjeun bakal sering maca tina bodybuilders stacking T3 kalawan siklus stéroid anabolik. Sajaba ti, clenbuterol mangrupa produk sejen anu sering tumpuk jeung T3 pikeun ngabentuk, pre-kontes rezim gajih-leungitna pohara efektif.

Kaseueuran binaragawan parantos nganggo ubar ieu aman sareng épéktip. Aya carita jalma anu ngagaduhan masalah sareng kelenjar tiroid janten "pareuman" saatos panggunaan T3. Tina nalungtik literatur, tétéla yén pamulihan mangrupikeun kajadian anu langkung dipikaresep, upami teu aya kacenderungan genetik pikeun panyakit tiroid.

 

Dinyana kana bubuk Cytomel

Supplementation husus pikeun rojongan tiroid mangrupa masalah sejen. Teuing geus ditulis tur hyped ngeunaan guggulsterones na forskolin. Nagara literatur stimulating produksi tiroid boh produk kitu, mékanisme langsung (s) ti aksi teu acan ditangtukeun.

Sababaraha suplemén leungitna beurat make atawa duanana produk.

Pribadi, abdi yakin yén maranéhna nyumbangkeun ngan rada ka ningkat prestasi tiroid sarta yén mekanisme eupan balik hormon tiroid baku negates lolobana kauntungan anu bisa diturunkeun. Sanajan kitu, aranjeunna bisa boga peran alus dina fungsi kelenjar tiroid recovery sanggeus hiji siklus T3.

Mangpaat hormon pertumbuhan (GH) jeung T3 sakaligus kudu oge dianggap. Kanaékan normal dina ingetan nitrogén pakait sareng pamakéan GH geus ngaleungitkeun lamun tingkat T3 nambahan.

Épék ieu disababkeun ku T3 (CAS 55-06-1) tingkat ningkatna insulin sapertos protéin mengikat faktor pertumbuhan, sahingga ngirangan bioavailabilitas igf-1 (5). Hormon pertumbuhan parantos ngagaduhan kualitas ngaduruk gajih, janten sigana langkung épéktip henteu nganggo T3 sakaligus sareng GH.

 

bubuk T3 parentah Salajengna

Cytomel mangrupakeun ubar tiroid nu bisa gampang dipake keur ngurangan flab kaleuleuwihan tina awak hiji urang. Kanyataanna, gawéna ngaliwatan ngaganti hormon tiroid alam. salajengna Cytomel T4 naek laju métabolik awak pamaké sarta nawarkeun tanaga gede pikeun digesting dahareun. Lamun dilaksanakeun dina rutin, stéroid mantuan hiji individu pikeun ngurangan na atanapi beurat nya kitu ogé mantuan pikeun ngarasakeun sikep healthier.

Bisa jelas niténan yén aya loba mangpaat maké Cytomel dina urutan ngaoptimalkeun laju métabolik. Ieu salajengna ngaronjatkeun kamampuh awak mun nyintésis protéin. Tapi naon umumna katempo téh nya éta tindakan minangka katabolik lamun teu dikaluarkeun ku stéroid anabolik.

Ieu memang mindeng hal panungtungan dilebetkeun kana diet pre-kontes sabab boga reputasi kanggo shedding gajih awakna atawa gajih caket sakumaha disebut di bodybuilding. Ieu téh mangrupa gajih nu teu hayang ninggalkeun anjeun sababaraha poé ahir dieting. Cytomel fungsi janten kawentar di kalangan bodybuilders bikang. Salaku awéwé boga métabolisme slow sakumaha dibandingkeun lalaki, éta kacida tangguh pikeun aranjeunna keur sabenerna ménta tipe katuhu pikeun kompetisi, disadiakeun standar dinten ieu. A réduksi hébat kalori sarta kadaharan dihandap 1000 kalori / dinten bisa dihindari ku ngagunakeun Cytomel. mamang teu, awéwé anu memang langkung rawan nyanghareup épék gering ti lalaki tapi aranjeunna umumna akur ogé kalawan ngeunaan 50 mcg per poé. Ieu salajengna krusial anu tamba henteu kudu dilaksanakeun pikeun leuwih 6 minggu kapayun. Sahenteuna 2 bulan teu dahar Cytomel perlu dituturkeun. Jalma nyokot dosage tinggi tamba leuwih bentang deui tina waktu nu dina anceman ngembang insufficiency tiroid kronis.

Dina bunderan bodybuilding, Cytomel dipaké utamana salaku ubar leungitna gajih. Hormon tiroid anu dimaksud régulator sakumaha métabolik awak. tingkat tinggi T3 speeds up métabolisme sakabéh jalmi, kukituna sahingga anjeunna atanapi nya ngaduruk langkung kalori sarta nganggo kalori leuwih sahingga.

Ngawangkong ngeunaan dosage, hiji perlu jadi kacida ati sakumaha Cytomel mangrupakeun hormon tiroid kacida mujarab acan kuat. Hal ieu kacida krusial anu salah dimimitian ku dosis low, ngaronjatna sarua lalaunan jeung leres ngaliwatan kursus sababaraha poé. Kalolobaan atlit mimitian ku cara nyokot tab 1 25mcg unggal dinten lajeng ngaronjatkeun dosis unggal 3 mun 4 poé ku 1 tablet tambahan. Sababaraha dosage luhur batan 100 mcg per poé mah teu pati jadi sapertos na teu aya malah sasaena.

 

T3 bubuk Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Cytomel bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Cytomel: mésér bubuk T3 (CAS 55-06-1) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.