bubuk Toko Desogestrel (54024-22-5) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Desogestrel bubuk (54024-22-5)

rating: SKU: 54024-22-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Desogestrel (54024-22-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Desogestrel kapanggih dina 1972 sareng diwanohkeun pikeun panggunaan médis di Éropa dina 1981. Éta sayogi di Amérika Serikat di 1992. Déstogestrel kadangkala disebut salaku progestin "generasi katilu". Barengan norethisterone, éta mangrupikeun hiji-hijina progestin éta aya sacara lega salaku "mini pél" progestogen-ngan ukur pikeun pangendalian lahir.Desogestrel dipasarkeun sacara lega di panjuru dunya. Éta sayogi salaku pangobatan umum.

Panjelasan Produk

 

Desogestrel bubuk video

 

 


 

bubuk Desogestrel Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Desogestrel
CAS: 54024-22-5
Formula Molekul: C22H30O
Beurat molekul: 310.47
Ngalembereh Point: 109-110 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bubuk bodas

 


 

siklus bubuk Desogestrel

 

ngaran

Ngaran kimia: Desogestel bubuk
Ngaran mérek: Cerazette, Mircette, bubuk Desogestrel, bubuk Cerazette, Mircette powdrr, 54024-22-5

 

Desogestrel bubuk Dianggo

Bubuk Desogestrel (Cerazette) mangrupikeun tablet kontrasépsi oral, anu ogé katelah 'mini pill'. Cerazette nyayogikeun panyalindungan langsung tina kakandungan, nalika dicandak dina dinten mimiti haid anjeun. Béda deui sareng pil kontraséptif gabungan standar sabab ngan ngagaduhan hiji bahan aktip, progestogen buatan.

Sapertos seueurna kontraséptif oral dosis rendah, Cerazette mangrupikeun metode panyalindungan anu épéktip sareng kabuktosan langkung ti 99% épéktip dina uji klinis [1]. Éta ogé kabuktosan janten ngabantosan dina ngirangan lumangsungna periode henteu raoseun sareng nyeri. Nyandak kontraséptif oral ieu nyayogikeun anjeun kalenturan, sabab henteu sapertos anu paling ngan ukur kontraséptor progestogen sanés, anjeun tiasa nyandak pél anjeun dugi ka 12 jam engké tibatan waktos biasa anjeun

Desogestrel bubuk (CAS 54024-22-5) hadir kalawan sababaraha kauntungan, nalika hasil dicokot. Ieu di antarana:

-This karacunan kontrol kalahiran mini nyadiakeun anjeun kalawan kontrasépsi instan lamun nyandak eta dina dinten mimiti jaman anjeun
-Sabab éta ngan ukur ngandung progestogen, éta cocog dianggo upami anjeun teu tiasa, atanapi resep henteu, nganggo kontraséptif oral sareng éstrogén
-The henteuna éstrogén di karacunan kontrol kalahiran mini kieu ngajadikeun eta aman ngagunakeun nalika anjeun breastfeeding
-Women maké Degestrel (Cerazette) keur kaperluan kontraséptif ogé bisa aya bewara yen perioda disebut kirang nyeri ti biasa
-Degesogestrel (Cerazette) bisa dicokot ku awéwé anu keur breastfeeding, sarta ku jalma anu aya leuwih 35 na roko, nu mangrupakeun wangenan contraceptives lisan dual
percobaan klinis -In 94% awéwé nalangsara ti dysmenorrhea (parah perioda nyeri) ngalaman perbaikan signifikan

 

What is the dosage bubuk Desogestrel

Inpo ieu disadiakeun pikeun INFORMATIONAL tujuan wungkul tur teu matak dipaké salaku sumber pikeun nyieun resep OR LAIN médis DETERMINATIONS

Powder Desogestrel (bubuk Cerazette) dosis dokter Anjeun ngajak bakal dumasar kana di handap (nganggo naon atawa sakabéh nu berlaku):

kaayaan nu keur dirawat
kaayaan médis séjén anjeun gaduh
pangobatan séjén anjeun ngalakukeun
kumaha anjeun ngabales nginum obat ieu
beurat Anjeun
jangkungna Anjeun
umur anjeun
génder Anjeun

Desogestrel bubuk mangrupa sadia dina dosis handap:

Desogestrel bubuk-ethinyl Estradiol 0.15 Mg-0.03 Mg Lisan Tablet
Desogestrel bubuk-ethinyl Estradiol Biphasic Lisan Tablet
Desogestrel bubuk-ethinyl Estradiol Triphasic Lisan Tablet

Unggal strip bubuk Desogestrel (Cerazette) ngandung 28 tablet - 4 minggu suplai.

Candak tablet anjeun unggal poé dina ngeunaan waktos anu sareng. Ngelek sakabeh tablet, jeung cai.
Panah nu dicitak dina hareupeun strip, antara tablet. Poé dina saminggu anu dicitak dina tonggong strip dina. Unggal dinten pakait sareng salah tablet.
Unggal kali Anjeun ngamimitian hiji strip anyar bubuk Desogestrel (Cerazette), nyandak tablet ti Baris luhur. Ulah mimitian ku ngan tablet sagala. Contona lamun ngamimitian dina Rebo, anjeun kudu nyokot tablet ti Baris luhur ditandaan (dina tonggong) sareng Wed.
Neruskeun nyandak hiji tablet unggal dinten dugi pak nu kosong, sok handap arah dituduhkeun ku panah. Ku nempo deui di pak anjeun anjeun bisa kalayan gampang pariksa lamun geus dicokot tablet anjeun dina hiji poé nu tangtu.
Anjeun bisa jadi kudu sababaraha perdarahan heunceut salila pamakéan bubuk Desogestrel (Cerazette), (Tempo Bagéan 4 Sisi Balukar) tapi anjeun kudu neruskeun nyandak tablet anjeun sakumaha normal.
Nalika strip kosong, anjeun kedah mimitian ku strip bubuk Desogestrel (Cerazette) énggal dina dinten énjingna - tanpa gangguan sareng tanpa ngantosan pendarahan.

 

Kumaha Desogestrel bubuk karya

Ngiket kana progesteron na éstrogén reséptor. sél targét kaasup saluran bikang réproduktif, kelenjar susu, hipotalamus, sarta hipofisis nu. Sakali kabeungkeut reséptor nu, progestins kawas bubuk Desogestrel bakal ngalambatkeun frékuénsi sékrési gonadotropin ngaleupaskeun hormon (GnRH) ti hipotalamus sarta Kodol pre-ovulatory LH (hormon luteinizing) surge.

Desogestrel bubuk jalan sakumaha kontraséptif a utamina ku ngahulag sékrési hiji endog tina ovarium (ovulation). Ogé tindakan ku ngaronjatna ketebalan tina mukus alam di beuheung tina kandungan, sahingga leuwih hésé pikeun spérma meuntas ti heunceut kana rahim. Ku ngahulag spérma ngasupkeun rahim, fértilisasi sukses wae endog nu dileupaskeun téh kurang kamungkinan.

Bubuk Desogestrel (Mircette powdrr) ogé meta pikeun ngarobah kualitas lapisan rahim (endometrium). Ieu nyegah tersirat anu suksés dina endog anu dibuahan kana témbok rahim, sahingga nyegah kakandungan.

 

pangeling-eling

Ngabejaan dokter Anjeun lamun keur reuneuh atanapi rencana pikeun jadi hamil.

FDA ngagolongkeun pangobatan dumasar kana kaamanan pikeun dianggo nalika kakandungan. Lima kategori - A, B, C, D, sareng X, digunakeun pikeun mengklasifikasikan kamungkinan résiko pikeun orok anu dikandung nalika nginum obat nalika kakandungan.

Desogestrel bubuk ragrag kana kategori X:

Eta geus nembongkeun yen awéwé nyokot bubuk Desogestrel nalika kakandungan mungkin gaduh babies kalayan masalah. Aya henteu kaayan mangpaat tina nginum obat pikeun indung anu outweigh resiko tina ngarugikeun ka orok. obat ieu kedah pernah dipaké ku ibu hamil.

 

Desogestrel bubuk (CAS 54024-22-5)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Desogestrel bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu Desogestrel bubuk ngagaduhan efek samping

Desogestrel bubuk (Cerazette) nyaeta perlakuan kontraséptif resép, nu hartina aya hiji résiko slight tina ngamekarkeun efek samping. Dina percobaan klinis, Cerazette ieu kacida alusna bisa ditolerir ku pamilon, sarta sababaraha efek samping minor kayaning:

parobahan mood, turun drive seksual (libido), headaches, seueul, jerawat, nyeri dada, perioda teratur sarta gain beurat
Studi némbongkeun ieu lumangsung dina waktu kurang ti hiji kaluar tina sapuluh awéwé. efek samping ieu kedah subside salaku awak janten biasa kana mini karacunan, tapi lamun maranehna teu lumangsung kajadian sarta persist, Anjeun kudu ngahubungan dokter ngabahas kaayaan anjeun.

 


 

Kumaha mésér bubuk Desogestrel ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.