bubuk Toko Dienolone (6218-29-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Dienolone bubuk (6218-29-7)

rating: SKU: 6218-29-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Dienolone (6218-29-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Dienolone (Dienolone (Trenazone Tren X)) mangrupikeun stéroid anabolik-androgén sintétik (AAS) tina kelompok 19-nortestosteron anu henteu pernah dipasarkeun. Dienolone ngagaduhan anabolik kana rasio androgén 100/10 dibandingkeun métil-téstostéron, nunjukkeun éta cukup anabolik tapi henteu pisan androgén ...

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

video bubuk Dienolone

 

 


 

bubuk Dienolone Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Dienolone
CAS: 6218-29-7
Formula Molekul: C17H22O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 189-192 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Pareum bubuk kristalin konéng

 


 

siklus bubuk Dienolone

 

ngaran

Nami Kimia: bubuk Dienolone, disebat "tren".
Ngaran séjén: atawa bubuk Dienolone, RU-3118, Trenazone, Dienazone, Trenazone Tren X

 

Dienolone bubuk Dianggo

Dienolone bubuk atah (Dienolone bubuk (Trenazone Tren X)) nyaéta anabolik-androgenic stéroid sintétik (Aas) tina grup 19-nortestosterone yén ieu pernah dipasarkan. Geus kapanggih nepi ka mibanda pangirut rada handap pikeun reséptor androgén (AR) jeung reséptor progesteron (PR) relatif ka nandrolone di beurit na jaringan kelenci bioassays, sedengkeun trenbolone ieu kapanggih keur mibanda nu pangirut sarua keur AR jadi bubuk Dienolone tapi several- melu ngaronjat pangirut pikeun PR teh. Dienedione (nu analog 17-keto bubuk atah Dienolone, ogé katelah 19-atawa-4,9-androstadienedione) ieu panginten janten hiji prohormone bubuk Dienolone, bari bubuk methylDienolone jeung bubuk atah ethylDienolone anu oral aktif Aas 17α-alkylated turunan Dienolone bubuk. Kontras, dienogest, turunan 17α-cyanomethyl bubuk atah Dienolone, mangrupakeun progestogen potent na antiandrogen.

Hasil has bakal rupa-rupa dumasar kana dosage kitu di paling dosages Trenazone bakal rada mantuan kalawan nurunna bodyfat, ningkatkeun karasa otot, ningkatkeun ukuranana muscular, ningkatkeun recovery, sarta ngamajukeun workouts leuwih intensif.
Na pisan hésé ngitung hasil lantaran Trenazone ieu mindeng dipaké pikeun tumpukan on luhur zat séjén, tapi teu ngahasilkeun hasil ditingali mun asupan dahareunana, latihan, sarta dosing mangrupakeun titik on.StackingTrenazone mangrupakeun stacker populér, sabab mangrupa non-methylated nu ngidinan pamaké pikeun ngagabungkeun deui kalawan anabolics methylated populér kayaning Epistane. Ilaharna pamaké bakal hoyong tumpukan sanyawa ieu mibanda zat androgenic luhur nyadiakeun éfék anabolik / androgenic saimbang. Trenazone bisa garapan salila boh anu bulk atawa cut a. Di handap ieu daptar pondok tina sababaraha anabolics Trenazone ilahar tumpuk jeung:
Sanyawaan Methylated (Epistane, métil-Stenbolone, D-Plex, jsb)
Non-Methylated Sanyawaan (Stanodrole, 1-DHEA, 11-oxo, jsb)

 

What is the dosage bubuk Dienolone

sanyawa DosingThis mindeng tumpuk jeung produk methylated alatan eta nambahkeun minimal galur ati. Umumna kalawan Trenazone 1-1.5ml sapoé (75-112.5mg) nyaéta dosage pang populerna, kumaha ngalaman pamaké kalawan kaliwat pro-hormon atawa desainer stéroid pangalaman bisa ékspérimén kalawan dosages di luhur tina 2ml (150mg) per day.Since sanyawa ieu teu sakumaha teuas dina siklus awak anjeun bisa diperpanjang nepi ka minggu 8 panjangna jeung 6 minggu mahluk paling umum. Paling pamaké baris ngawitan perhatikeun épék ku minggu katilu dina bentuk karasa otot / ngaronjat kakuatan. pamaké novice kedah salawasna cicing dina jumlahna dosing umum teu ngaleuwihan 6 minggu di panjangna siklus, sanajan leuwih pamaké ngalaman aman tiasa ngajalankeun eta pikeun persiapan 8 weeks.Transdermal boga satengah hirup pisan lila, jadi sakali aplikasi poéan Trenazone bakal idéal. Tempat pangalusna panawaran Trenazone teh beuheung, utamana dina beuheung handap luhureun clavicle nu, balik luhur, thighs luar, dada, jeung beuteung.

 

Kumaha Dienolone bubuk karya

Dienolone bubuk (4,9-estraDienolone bubuk atah) nyaeta naon anu populér "prékursor tren" sabenerna ngarobah kana. Versi methylated of stéroid ieu (methylDienolone bubuk) éta aya ngaliwatan counter jeung dipasarkan sakumaha trenbolone lisan saméméh keur ngalarang sapanjang kalawan loba stéroid sejen tur prohormones dina mimiti 2005. bubuk atah Dienolone na trenbolone aya pisan sarupa dina struktur, tapi maranéhna teu matak dianggap sarua.

bubuk Dienolone boga anabolik jeung ratio androgenic of 100 / 10 di ngabandingkeun kana métil-téstostéron, némbongkeun ka jadi cukup anabolik tapi teu pisan androgenic. bubuk Dienolone teu ngarobah kana éstrogén, tapi teu boga sababaraha aktivitas progestational nu bisa ningkatkeun efek tina éstrogén. Ku sabab kitu, bubuk atah Dienolone ieu ilaharna moal tumpuk jeung stéroid séjén atawa prohormones nu boga laju tinggi konvérsi éstrogén. Kawas trenbolone, bubuk Dienolone bisa boga nurun tina pangaruh thermogenic, ngaronjatna leungitna panas awak jeung nulungan ka pamaké leungit gajih awak. Dina pangaruh, bubuk atah Dienolone kedah comparable mun trenbolone atawa nandrolone tanpa konversi éstrogén.

bubuk Dienolone teu kudu kasar oge segi efek samping androgenic atanapi estrogenic, tapi kalayan sagala efek samping androgenic stéroid nyaéta kamungkinan jeung épék progestational bubuk atah Dienolone nyieun gynecomastia kamungkinan. bubuk Dienolone teu methylated jadi lamun dicokot oral eta teu kudu nempatkeun loba stress dina ati.

Hanjakal, kurangna hiji ditambahkeun C-17 métil group ngabalukarkeun bubuk atah Dienolone boga bioavailability lisan miskin pisan, jadi ieu téh meureun moal hiji cara éféktif pikeun nyandak stéroid ieu. Gantina, salah bakal hoyong nyandak hiji prékursor lisan ka Dienolone bubuk atah. bubuk Dienolone bisa jadi succussfully dipaké salaku transdermal (diserep ngaliwatan kulit), sarta hiji formulir injectable tina stéroid ieu ogé bisa jadi éféktif.

 

pangeling-eling

Endearingly ditimukeun "Diet Dr Tren" demi humor na colloquialism online, bubuk Dienolone téh asalna tina kelas Nandrolone of stéroid anabolik-androgenic (Aas). Salaku istilah ngakibatkeun, bubuk atah Dienolone (A / A 100: 10) mintonkeun ciri reminiscent tina Trenbolone (A / A 500: 500); albeit ka extent leuwih hampang batan favorit forum. Sanajan béda nu nipu di potency dina kertas, ronjatan ka wangunan awak sarta kakuatan anu has Dienolone bubuk atah protokol inklusif. Salaku mandiri hiji, bubuk Dienolone lacks kamampuhan hypertrophy sanyawa kayaning Téstostéron, Oxymetholone, sarta Methandrostenolone. Sanajan kitu, pamakean babarengan na kalawan androgén greatly potentiates kamajengan lean. Dina hal éta, bubuk atah Dienolone fulfills peran ngarojong berharga pikeun sanyawa ukuran-berorientasi, tapi teu matak dianggap stéroid sekundér ku ukuran nanaon. Nilai sabenerna bubuk Dienolone éta tambahan nyaeta multiplicative sabalikna aditif.

Sanaos kamiripan anu digambar antara bubuk atah Dienolone sareng Trenbolone, tanggapan anékdot nunjukkeun yén tilas jauh langkung toleran upami dibandingkeun - teu aya efek samping anu dilaporkeun: insomnia, iritasi, agresi, kesang wengi, "batuk tren," sareng sanés sipat pasipatan sapertos kitu disangka dimédiasi ku komponén 11-ene pikeun struktur Trenbolone, anu teu aya dina nyusun bubuk Dienolone. Ogé kasohor nyaéta yén dua nunjukkeun béda anu kuat dina babandingan anabolik-androgén sareng bubuk atah Dienolone anu resep kana sipat anabolik anu langkung ageung. Bédana ieu sigana mangrupikeun pangdeudeul langsung kana efek samping anu disebut tadi. Hampang éta sanés, tapi salaku alternatip anu kirang karasa pikeun misan kimia na, bubuk Dienolone nawiskeun performa sareng kauntungan éstétis anu sami sareng teu raoseun.

Bubuk atah Dienolone parantos ngadamel kontinu penampilan dina pasar suplemen dina bentuk aktif, metilasi, sareng prékursor. Kasuksésanna salaku "tukang ngawangun otot 'anu over-the-counter tiasa sawaréh disababkeun ku turunan bubuk Dienolone anu disalahkeun salaku analog Trenbolone. Misnomer pamasaran ieu gandeng ku efektivitas bawaan stéroid urang mastikeun kasuksésan bubuk atah Dienolone sareng pasangan pro-hormon na. Henteu dugi ka turunanana seueur dikaluarkeun tina pasar salaku bahan anu dikontrol, Nanging, bubuk atah Dienolone éta sorangan ningali panggunaan anu langkung ageung; Suplemén "Pro-Tren" ngayakeun karesep awal salaku hasil tina lumayan pikeun aplikasi lisan. Panasaran, struktur bubuk Dienolone anu henteu diropea tetep teu aya dina daptar anu jelas dina "daptar anu dilarang." Ieu mangrupikeun kasempetan unik pikeun ngajaga kasadiaan pikeun jalma anu resep kana paningkatan kinerja.

Kurangna kantétan métil atanapi modifikasi, struktur dasar bubuk Dienolone henteu tiasa ngalaman administrasi oral tanpa degradasi anu signifikan. Kantos rajin, pasar suplemén nyababkeun pangasilan tina produk anu nganggo operator transdermal salaku alat pikeun ngalangkungan kerusakan hépatik. Sanaos épéktipitas sistem pangiriman transdermal ieu, palaksanaan DASCA ngadorong seueur perusahaan pikeun ngan saukur ninggalkeun katégori pro-hormon sadayana. Henteu kahariwang ku prihatin ngeunaan purveyor suplemén, industri kimia panilitian anu ayeuna mekar parantos ngamimitian ngutamakeun aplikasi dumasar minyak pikeun sababaraha produk desainerna. Sanaos ngan ukur pikeun panggunaan panilitian, solusi anu kuat ieu parantos janten hak milik jalma anu milari hartosna anu tiasa diaksés pikeun "studi" anu diluar-labél.

 

bubuk Dienolone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Dienolone bubuk Marketing atah

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu bubuk atah Dienolone ngagaduhan efek samping

Balukar samping jeung Trenazone henteu sakumaha biasa lamun dipaké ngadeg nyalira, kumaha eta bisa Nyiar tekanan getih sarta ngarobah tingkat lipid sarua anabolik nanaon. Alatan éta ngabogaan hiji pangirut pikeun gyno reséptor progesteron bakal kamungkinan, kumaha stacking ieu ku zat androgenic luhur kawas epistane atanapi stanodrol bakal ngabantu mitigate this.With sagala desainer stéroid atawa pro-hormon efek samping bisa lumangsung na di hal nu ilahar aranjeunna 'deui bisa nyingkahan ku handap tungtunan rojongan ditangtoskeun dina siklus. handap mangrupakeun Listing tina sababaraha efek samping mungkin lianna kalayan Trenazone:
Turunna Libido / Fungsi Sanggama
Kahariwang / dirangsang Rarasaan
agresi
Rada ngaronjat darah
Deui ngompa (nyeri kusam di balik sanggeus / salila workouts)

 


 

Kumaha mésér bubuk Dienolone ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.