AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk DMAA

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 13803-74-2. Kategori:

1,3-dimethylamylamine (DMAA) mangrupakeun stimulan neural diproduksi sacara sintétis anu digunakeun sabagé bahan konci dina suplemén dietary pikeun ngaronjatkeun kinerja olahraga sareng nyadiakeun énergi anu leuwih gedé.

Panjelasan Produk

DMAA Raw video bubuk


bubuk DMAA atah Karakter dasar

ngaran: bubuk DMAA
CAS: 13803-74-2
Formula molekular: C7H17N.HCl
Beurat molekul: 151.68
Ngalembereh Point: 199-199.5 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Pamakéan bubuk DMAA atah in stéroid siklus

DMAA Ngaran bubuk atah

Methylhexanamine ilahar disebut 1,3-dimethylamylamine (1,3-DMAA) atawa ngan saukur dimethylamylamine (DMAA).

DMAA bubuk atah

Dosis awal has 1,3-DMAA aya dina rentang 10-20mg sarta ahirna ngahontal nepi ka 40-60mg sapoé, euweuh bukti anu sabenerna pikeun ngarojong rentang dosage ieu tapi sigana rentang pangaturan standar kanggo 1,3-DMAA tambahan dina pasaran.

1,3-DMAA dipikanyaho dikedalkeun ku sababaraha organisasi olahraga alatan sifatna kawas amfétamin, sarta henteu kedah dianggo ku atlit anu diuji.

métode

Dalapan lalaki dilaporkeun ka lab dina isuk-isuk saatos sapeuting saum sareng nampi dosis anu lisan tina 25 mg DMAA. Sampel getih dikumpulkeun samemeh sareng liwat jam 24 pas-DMAA nyerep sareng dianalisis pasea konsentrasi DMAA maké spéktrométri kromatografi-massa cair. Rata jantung, tekanan darah, sareng suhu awak waé ogé diukur.

Results

Hiji subjék ieu dikaluarkeun tina analisis data kusabab tingkat DMAA henteu biasa. Analisis tujuh pamilon anu sanésna nunjukkeun DMAA ngalaman panyerap lisan tina 20.02 ± 5 L ∙ hr-1, volume volume distribusi 236 ± 38 L, sareng half-life terminal 8.45 ± 1.9 hr. Waktos lami, anu reureuh dina penampilan DMAA dina sirkulasi di handap administrasi extravascular, variatif diantara peserta tapi rata-rata kurang menit 8 menit (0.14 ± 0.13 hr). Lingkungan konsentrasi DMAA keur sakabeh mata pelajaran éta katalungtik aya dina jam 3 – 5 saatos nyambung sareng éta pisan sarupa dina subjék-maksudna, kalayan rata-rata ~ 70 ng ∙ mL-1. Laju haté, darah, sareng suhu awak parantos teu dirobah ku pengobatan DMAA.

Perhatosan dina bubuk atah DMAA

Badan Pangan sarta Narkoba AS (FDA) ayeuna mah ngalakukeun sagala anu tiasa pikeun ngabatalkeun distribusi sareng diobral sadaya suplemén dahareun anu ngandung stimulan anu biasana dipaké pikeun leungitna beurat disebut dimethylamylamine (DMAA).

DMAA mangrupa sanyawa organik anu dipaké dina produk anu ngabalukarkeun leungitna beurat atanapi ngembangkeun otot. Najan kitu, bahan anu tiasa ngabalukarkeun efek samping serius, sapertos:

darah tinggi

Serangan jantung

gangguan engapan

Tightening tina dada

Aya total kasus 86 gering atawa pati anu patali jeung konsumsi DMAA, dumasar kana FDA. Sababaraha kasakit kaasup masalah jantung sareng sistim saraf atanapi gangguan jiwa, sanajan henteu aya bukti anu nyarankeun yén DMAA ieu jadi cukang lantaran sabenerna kaayaan ieu.

DMAA bubuk atah Paréntah salajengna:

DMAA (1,3-dimethylamylamine) mangrupakeun turunan amfétamin nu geus dipasarkan dina kunjuan olahraga sareng produk leungitna beurat, seueur diantarana dijual minangka suplemén dietetik. DMAA sanes bahan dietary, sareng produk anu ngandung DMAA dipasarkan salaku suplemén dietary haram sareng pamasaran maranéhanana henteu nganggang hukum.

Ogé kawanoh salaku methylhexanamine atanapi sari geranium, DMAA sering ditédit salaku stimulan "alami"; kumaha oge, FDA henteu sadar naon elmu teratur anu nuduhkeun yén DMAA sacara alami aya di tutuwuhan. Sanajan DMAA dina hiji waktos anu disatujuan salaku ubar pikeun decongestion nasal, éta henteu deui disatujuan pikeun pamakéan ieu sareng henteu ngagunakeun waé médis ti DMAA diakuan kiwari. DMAA, khusus kana kombinasi kalayan bahan-bahan stimulan anu sanés kafein, tiasa janten résiko kaséhatan pikeun pamakéna. Nyandak DMAA tiasa ngangkat tekanan darah sareng ngabalukarkeun masalah kardasan-sétilis ti kemahan napas sareng ngirangan dina dada nepi ka serangan jantung.

The FDA terus mamatahan pamakéna moal mésér atanapi nganggo produk anu dipasarkan salaku suplemén dahareun anu ngandung DMAA kusabab résiko kaséhatan aranjeunna anu nampilkeun.

Dumasar sababaraha klaim dijieun ku pabrik tina suplemén productsor basis DMAA, 1,3-dimethylamylamine bisa ngomong ka utamina ngawula salaku sistem stimulan saraf pusat. Mangpaat poténsi produk ieu téh utamana nu patali jeung hiji enhancement tina kamampuh kognitif.

Alatan balukarna, DMAA kenging beuki populér di komunitas bodybuilding salaku suplement pre-workout.

  1. DMAA ngarangsang énergi. Ulikan 2011 nunjukkeun yén DMAA naek darah tanpa ningkatkeun denyut jantung. Ieu meureun salah sahiji mékanisme primér ku anu DMAA ngarangsang awak. Ulikan 2012 sanésna nunjukkeun yén DMAA ditempokeun henteu nanggepkeun kana tekanan darah nalika anjeun henteu nyandak deui. Ieu bakal hartosna yén ingestion DMAA naek darah nalika makéna, tapi sakali épék na parantos ngareken tekanan darah deui mulih deui normal .
  1. DMAA tiasa ngabantosan ngabakar gajih. Suplement dietary anu dikandung ku DMAA, OxyELITE Pro, nyumbang rugi gajih awak anjeun déwasa séhat 32 nalika aranjeunna disainkeun salah kapsul per poé salila opat belas dintenna. DMAA ogé diréduksi kasenian gajih sareng naékna suhu awak di sawawa cageur 12, anu disangka ngakibatkeun awak leungitna gajih dina jangka panjang.
  1. DMAA tiasa ningkatkeun kamampuan fisik. Dina beurit, dosis tinggi tina suplement dietary anu ngandung DMAA ningkat penampilan anu pas. Najan kitu, saatos 4 minggu pamakean sapopoé, leungitna pangaruh na.
  2. DMAA tiasa ningkatkeun mémori jangka pondok. Ulikan 2015 dimuat di Journal of Athletic Training nunjukkeun yén konsumsi 5.5 g suplemén dietary anu ngandung DMAA ningkat refleksnya sareng ingetan jangka pondok.

III. DMAA bubuk atah HNMR

bubuk atah DMAA (13803-74-2) hplc≥99% bubuk AASraw Anabolics

Raw DMAA bubuk atah Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk DMAA ti aasraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity bubuk atah 98% DMAA mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

Aas atah nyadiakeun purity bubuk atah 98% DMAA mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Atah DMAA bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

DMAA Resep:

5 g creatine 5 g bcaa'a 200-400 mg kafein 3.5 g béta alanin (tingles tambah nyegah kacapean konon) 6 g sitrulin malate (pompa dat) 1.2 g ALCAR (stimulan tambah fokus) DMAA 50 mg atanapi .050 g flavored jeung nol kal propel gaul

Anjeun kedah beuratna sial ieu bruh jadi meuli skala a. Teuing DMAA bakal bangsat YOU nepi. Kuring ukur nambahkeun DMAA saminggu sakali ku sabab anjeun teu hayang ngarasa teuing gumantung pre-workouts sarta ngajadikeun aran teuing alus mun teu jadi gumantung eta lamun dipake remen.

Rujukan & citations produk

10 hal nu kudu terang saencan nyandak DMAA

Naon teu bubuk DMAA dipaké pikeun di bodybuilding?

1 review pikeun bubuk DMAA

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk DMAA nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *