Atah Dymethazine (DMZ) bubuk (3625-07-8) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Dymethazine (DMZ) bubuk

rating: SKU: 3625-07-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Dymethazine (DMZ) bubuk (3625-07-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Dymethazine (DMZ) bubuk mangrupikeun sanyawa anu saé pikeun ingetan cai nol, ningkat vaskularitas, ogé kauntungan otot pinuh garing garing. Sanyawa ieu parantos kabuktosan sacara klinis ngagaduhan pangaruh ngawangun otot anu sami atanapi langkung ageung tibatan Téstostéron propionat, wintrol, sareng anadrol.

Panjelasan Produk

 

Dymethazine (DMZ) video bubuk

 

 


 

Dymethazine (DMZ) bubuk Karakter dasar

 

ngaran: Dymethazine (DMZ) bubuk
CAS: 3625-07-8
Formula Molekul: C42H68N2O2
Beurat molekul: 633.011
Ngalembereh Point: 288-290 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas

 


 

Dymethazine (DMZ) pamakéan bubuk di siklus stéroid

 

ngaran

bubuk Dimethylzine ieu kawanoh ogé salaku bubuk DMZ.

 

Dymethazine bubuk Dianggo

Pikeun pamaké anyar:
Minggu 1: dosis poean 15mg
Minggu 2 mun 4: dosis poean 30mg

Pikeun pamaké ngalaman:

Minggu 1: dosis poean 30mg
Minggu 2 mun 3: dosis poean 30mg
Minggu 3 mun 4: 30 mun 45mg dosis poean

 

Dinyana kana bubuk Dymethazine

Sanajan Dimethazine teu diatur kaluar salaku loba efek samping négatip dibandingkeun prohormones sejen tur stéroid anabolik, éta krusial nu meunang hiji terapi pos siklus ditangtoskeun atanapi PCT bade sanggeus ngagunakeun eta pikeun nyegah sami. Ngabogaan hiji rojongan dina siklus mah teu perlu lamun Ngabuburit jeung Dimethazine tapi disarankeun pikeun promosi épék detoxifying.

 

parentah salajengna

Lalaki terapi pos siklus (PCT) bade penting pisan sanggeus Ngabuburit jeung Dimethazine. Eta kudu ditajong kaluar sapoé sanggeus dosis panungtungan anjeun prohormone kieu jeung kudu ngajalankeun salila sahenteuna 4 minggu mawa deui tingkat hormonal awak anjeun deui dina lagu pikeun normalcy. Gaduh PCT kalawan modulators reséptor éstrogén selektif atanapi SERM urang ogé kacida dianjurkeun sawaktos Anjeun tos ngan cycled kalawan Dimethazine.

 

DMZ Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Dymethazine bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Dymethazine (CAS 3625-07-8); mésér bubuk DMZ ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.