Drostanolone (Masteron Enanthate) bubuk (472-61-1) ≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Masteron Enanthate (Drostanolone) bubuk

rating: SKU: 472-61-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Drostanolone (Masteron Enanthate) bubuk (472-61-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Masteron Enanthate (Drostanolone) video bubuk

 

 


 

Masteron Enanthate (Drostanolone) Karakter dasar bubuk

 

ngaran: Drostanolone (Masteron Enanthate) bubuk
CAS: 472-61-1
Formula Molekul: C27H44O3
Beurat molekul: 416.64
Ngalembereh Point:  215-216ºC
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

Drostanolone (Masteron Enanthate) pamakéan bubuk di siklus stéroid

 

ngaran

Drostanolone Enanthate ogé (CAS 472-61-1) ieu disebut minangka Masteron E, Mastabol, tihang E, Masto E, Drost E, abdi, DE, jsb

 

Drostanolone bubuk Dianggo

100 mg / ml ilahar katempo. dosage The disarankan bakal 500-700 mg / minggu.

 

Dinyana kana bubuk Masteron Enanthate

Masteron manten kacida alusna naon ayeuna teh sakuduna dituju do, sarta boga sakumaha hampang propil sisi-éfék saperti anu mungkin pikeun stéroid anabolik. Kuring geus pernah dipikawanoh saha janten kuciwa kalayan stéroid ieu disadiakeun dosing cukup ieu dipaké

 

parentah salajengna

Masteron ogé bisa dipake dina kombinasi kalayan téstostéron keur terapi hormon-ngagantian timer prescribed (HRT.) Contona, 100 mg / minggu tiap tina Masteron jeung téstostéron tiasa punjul pikeun kauntungan physique mun 200 mg / minggu téstostéron nyalira, bari keur milder di efek samping alatan nurunkeun kadar hasilna tina estradiol (éstrogén) jeung DHT.

 

Drostanolone bubuk (CAS 472-61-1)

Mnt mesen 10grams.

Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.

Pikeun order anu langkung ageung (Dina 1kg) tiasa dikirim dina 3 dinten damel saatos mayar.

Drostanolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Enanthate Masteron (CAS 472-61-1); mésér bubuk Drostanolone ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.