bubuk atah Dyclonine HCl (536-43-6) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Dyclonine HCl

rating: SKU: 536-43-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Dyclonine HCl (536-43-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Dyclonine Hydrochloride mangrupikeun uyah hidroklorida tina Dyclonine, sanyawa anu henteu diklasifikasikeun kalayan pangaruh bius lokal. Dyclonine tibalik ngiket kana saluran natrium anu diaktipkeun dina mémbran neuron, sahingga ngirangan perméabilitas mémbran neuron kana natrium ion, ngarah kana ambahan anu ningkat pikeun éksitasi.

Panjelasan Produk

 

Dyclonine HCl anesthesia bubuk video

 

 


 

anesthesia bubuk atah Dyclonine HCl dasar Aksara

 

ngaran: Dyclonine HCl
CAS: 536-43-6
Formula Molekul: C18H28ClNO2
Beurat molekul: 325.87
Ngalembereh Point: 175-176 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

Atah Dyclonine HCl pamakéan anesthesia bubuk

 

Ngaran bubuk Dyclonine HCl

Dyclonine HCl ogé disebut Dyclonine hydrochloride.

 

Dyclonine HCl bubuk Dianggo

①Use nulungan nyeri tina lesions esophageal; 5-15 ml 0.5 solusi% dyclonine bisa jadi swallowed sakumaha prescribed.
kontak ②Avoid kalawan panon atawa eyelids. Ogé ulah aplikasi ka wewengkon badag.
③Store di 15 ° -30 ° C (59 ° -86 ° F) dina ketang, wadahna lampu-tahan iwal disebutkeun diarahkeun.

 

Dinyana kana bubuk Dyclonine HCl

Penilaian & Pangaruh Narkoba

①Do teu masihan nanaon sabar ku sungut dina 60 min (dugi balikna banyol refleks) di handap administrasi narkoba. Ubar bisa ngaganggu tahap kadua neureuy nalika dilarapkeun oral.
banyol refleks ②Test ku gently stroking palate lemes sareng swab katun (bari nyekel basa handap kalawan depressor a). Mun sabar henteu banyol atawa ngelek, masihan nanaon ku sungut. Suctioning sékrési sakumaha perlu nyegah aspirasi.
Catetan: A sip cai jelas kedah hal kahiji swallowed nalika banyol mulih refleks.

Pasén & Atikan Kulawarga

①Understand suprési banyol refleks jeung kaamanan luyu cautious make.
②Do moal feed payudara bari nyandak ubar ieu tanpa dokter konsultan.

 

parentah salajengna

Dyclonine Lisan dental bilas mangrupakeun ubar keur ngabius topical dina wangun bilas yén pasien bisa swish sabudeureun pikeun hiji menit ka anesthetize gingival na jaringan palatal. Éta mangpaat pikeun penderita kasehatan anu hoyong sababaraha anesthesia tapi ulah rék poking sungut maranéhna ku jarum seukeut. Hayu urang geus ngalaporkeun yén dyclonine bakal ngabantu sabar sénsitip anu gags salila tayangan.

 

bubuk atah Dyclonine HCl

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Dyclonine HCl bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Dyclonine HCl ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.