Epacadostat (INCB024360) bubuk (1204669-58-8) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Epacadostat (INCB024360) bubuk

rating: SKU: 1204669-58-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Epacadostat (INCB024360) bubuk (1204669-58-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

 

Panjelasan Produk

 

Epacadostat (INCB024360) video bubuk

 

 


 

Epacadostat (INCB024360) Karakter bubuk

 

ngaran: Epacadostat (INCB024360) bubuk
CAS: 1204669-58-8
Formula Molekul: C11H13BrFN7O4S
Beurat molekul: 438.23
Ngalembereh Point: 151-153 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas jeung bubuk kaluar-bodas

 


 

Epacadostat (INCB024360) bubuk di pamakéan

 

ngaran

bubuk Epacadostat; IDO inhibitor 1; INCB 024360; 1204669-58-8; 1204669-37-3 INCB-024360

 

Epacadostat bubuk Dianggo

bubuk Epacadostat mangrupa hydroxyamidine oral sadia tur inhibitor of indoleamine 2,3-dioxygenase (IDO1), kalawan poténsi immunomodulating jeung kagiatan antineoplastic. target bubuk Epacadostat jeung ngiket ka IDO1, hiji énzim jawab nu oksidasi triptofan kana kynurenine. Ku inhibiting IDO1 sarta nurunna kynurenine dina sél tumor, INCB024360 nambahan sarta restores proliferasi na aktivasina rupa sél imun, kaasup sél déndritik (DCS), sél NK, sarta T-limfosit, kitu ogé interferon produksi (IFN), sarta ngurangan a sél dina tumor-pakait pangaturan T (Tregs). Aktivasina tina sistim imun, nu diteken ku sababaraha kangker, bisa ngahambat tumuwuhna sél tumor IDO1-keu. IDO1 ieu overexpressed ku rupa-rupa jenis sél tumor na DCS.

bubuk INCB024360 geus dipaké dina percobaan nalungtik pengobatan hl, Melanoma, Glioblastoma, Mucosal Melanoma, sarta indung carcinoma, antara séjén.

 

Dinyana kana bubuk INCB024360

Data nambutkeun credence kapercayaan Incyte di mékanisme peta bubuk Epacadostat. Tumor upregulate énzim IDO1 mun nyinkahkeun sistim imun. bubuk Epacadostat nyegah énzim ieu dipencét handap ngajauhan ieu nulungan sistim imun jeung pencét nu tumor kalawan gaya pinuh na. Bari beuki data anu diperlukeun pikeun ngonfirmasi hipotésis, nu bisa mibanda implikasi keur tussle pikeun pasar immuno-Onkologi.

data Incyte urang tumpukan nepi ogé ngalawan kombinasi Cileungsi-Myers 'Opdivo na Yervoy, nu meunang persetujuan FDA di mimiti taun ka tukang dina kakuatan hiji PFS of 11.5 bulan di penderita melanoma maju.

Aya alesan mun dipikir beda slight antara hasil PFS ti percobaan klinis pamustunganana baris narjamahkeun kana an tepi pikeun Incyte. sidang Cileungsi-Myers 'enrolled penderita perlakuan-naif, sedengkeun sababaraha mata pelajaran dina pangajaran Incyte geus saméméhna geus diolah. subpopulation perlakuan-naif Incyte urang téh can ngahontal hiji PFS median tapi ongkos kahontal dina genep, 12 na 18 bulan nyarankeun éta dina lagu pikeun hadé hasil Opdivo-Yervoy.

Incyte ogé bisa nunjuk ka data kaamanan pikeun ngajawab kombinasi na bisa hadé éta Cileungsi-Myers. Update panganyarna dilaporkeun 17% pasien ngalaman kelas tilu atawa acara ngarugikeun parah nu patali perlakuan. Yén compares favorably mun hasil dihasilkeun ku kombinasi Cileungsi-Myers ', nu, dina update saméméhna taun ieu, ieu numbu ka laju 58% kelas tilu atawa opat acara ngarugikeun.

 

parentah salajengna

bubuk Epacadostat mangrupa inhibitor of indoleamine 2,3-dioxygenase 1 (IDO1) kalayan hiji nilai IC50 of 7.1 nm dina sél HeLa nu mendemonstrasikan aktivitas saeutik ngalawan énzim patali IDO2 atanapi triptofan 2,3-dioxygenase (TDO) .1 Ieu geus ditémbongkeun ngamajukeun T sarta pertumbuhan-sél killer alam, pikeun ngaronjatkeun produksi IFN-γ, sarta pikeun ngurangan konvérsi pikeun pangaturan T (Treg) -like sél dina sistem coculture limfosit allogeneic manusa kalayan boh sél déndritik atanapi tumor bubuk cells.1 Epacadostat ogé bisa ngahambat tumor tumuwuh di mencit tumor-bearing di luhur Limfosit-gumantung.

Hiji hydroxyamidine oral sadia tur inhibitor of indoleamine 2,3-dioxygenase (IDO1), kalawan poténsi immunomodulating jeung kagiatan antineoplastic. INCB024360 bubuk target na ngiket ka IDO1, hiji énzim jawab nu oksidasi triptofan kana kynurenine. Ku inhibiting IDO1 sarta nurunna kynurenine dina sél tumor, Epacadostat bubuk nambahan sarta restores proliferasi na aktivasina rupa sél imun, kaasup sél déndritik (DCS), sél NK, sarta T-limfosit, kitu ogé interferon produksi (IFN), sarta réduksi di sél T pangaturan tumor-pakait (Tregs). Aktivasina tina sistim imun, nu diteken ku sababaraha kangker, bisa ngahambat tumuwuhna sél tumor IDO1-keu. IDO1 ieu overexpressed ku rupa-rupa jenis sél tumor na DCS. Pariksa keur percobaan klinis aktip ngagunakeun agén ieu.

Indoleamine 2,3-dioxygenase 1 (IDO1) nyaéta énzim immunosuppressive konci nu modulates nu anti tumor imun respon ku promosi generasi sél T pangaturan sarta blocking effector aktivasina T sél, kukituna facilitating tumuwuhna tumor ku sahingga sél kanker ulah panjagaan imun. bubuk Epacadostat mangrupa inhibitor lisan investigational, kacida potent tur selektif dina énzim IDO1 nu ngatur tumor microenvironment imun, kukituna malikkeun éféktif réspon imun anti tumor. Dina studi-panangan tunggal, kombinasi bubuk INCB024360 na sambetan papariksaan imun geus ditémbongkeun buktina-of-konsép dina pasien kalayan melanoma unresectable atanapi métastatik. Dina studi ieu, bubuk INCB024360 digabungkeun jeung CTLA-4 inhibitor ipilimumab atawa inhibitor PD-1 KEYTRUDA ningkat ongkos respon dibandingkeun kalawan nalungtik ngeunaan sambetan papariksaan imun nyalira.

Ngagabungkeun antara IDO inhibitor bubuk Epacadostat kalawan nivolumab (Opdivo) nunjukkeun tanda ngajangjikeun tina aktivitas pikeun penderita carcinoma sél squamous tina sirah na beuheung (SCCHC) jeung maranéhanana kalayan melanoma, nurutkeun papanggihan tina fase I / ulikan II bahana-204 dibere di nu rapat 2017 ASCO taunan.

Kombinasi nu nunjukkeun hiji tingkat respons obyektif (Orr) tina 63% sarta tingkat respons lengkep (CR) tina 5% pikeun penderita melanoma perlakuan-naif, dina multi-panangan, sidang buka-labél. Dina pamadegan kalawan SCCHC, anu Orr éta 23% na laju CR éta 3%. Kombinasi ieu teu éféktif dina penderita unselected kalawan kanker indung jeung kanker colorectal (CRC).

"Bubuk INCB024360 tambah nivolumab aktip dina fase II melanoma sareng karsinoma sél squamous tina sirah sareng beuheung cohorts," saur panulis coauthor Karl D. Lewis, MD, profésor gaul, Divisi Onkologi Médis, Kampus Médis Anschutz Médis. "Tanggapan dititénan henteu paduli éksprési PD-L1 sareng status HPV. Sadaya réspon lumangsung nalika cutoff data. "

Di I bagian fase studi, anu dosis bubuk Epacadostat ieu escalated ti 25 mg dua kali poéan ka 300 mg dua kali sapopoé. Dina bagian fase II, penderita narima 100 mg dua kali poéan na 300 mg dosis dua kali poéan bubuk Epacadostat. Nivolumab asalna diadministrasi dina 3 mg / kg unggal 2 minggu, nu ieu switched pikeun 240 mg IV unggal 2 minggu di bagian fase II pangajaran. Papanggihan dibere di ASCO pikeun kaamanan nya ti duanana porsi pangajaran bari papanggihan efficacy éta ti saukur cohort fase II.

Pikeun penderita melanoma untreated (N = 40), nu Orr jeung dosis 100-mg (n = 6) bubuk INCB024360 éta 100%, anu diwangun sagemblengna tina réspon parsial. Jeung dosis 300-mg (n = 34), nu Orr éta 56% na laju CR éta 6%. Laju kontrol kasakit (DCR; Orr tambah kasakit stabil) éta 85%. Dina pamadegan kalawan tumor PD-L1-positip (n = 7), nu Orr éta 71% versus 29% dina grup PD-L1-négatip (n = 7). Kabéh réspon éta lumangsung, ku durasi median tina 16 + minggu.

Dina grup SCCHN, nu penderita sempet nampi ≤2 garis prior terapi, anu Orr jeung dosis 100-mg (n = 7) bubuk Epacadostat éta 14%, aya no CRs, sarta DCR éta 61%. Dina panangan 300-mg (n = 24), nu Orr éta 25%, kalayan 1 CR sarta DCR of 71%. Penderita tumor PD-L1-positip (n = 10) miboga hiji Orr of 30% saha jalma kalawan tumor négatip (n = 8) miboga hiji Orr of 13%. Kabéh réspon éta lumangsung di analisis, ku median gede ti 24 + minggu.

Dina penderita evaluable 29 kalawan kanker indung, anu Orr éta 14% sarta DCR éta 31%. Aya 1 CR dina sabar sareng perlakuan naif,, kasakit PD-L1-positip BRCA-négatip. Dina penderita 26 kalawan CRC, maranéhanana kalayan instability microsatellite (MSI) miboga hiji Orr of 25% saha jalma kalawan microsatellite kasakit stabil teu ngalaman respon a.

"Bubuk INCB024360 tambah nivolumab henteu nunjukkeun sinyal épikasi dina populasi anu henteu dipilih pikeun kanker ovarium réfraktif sareng pasien CRC," saur Lewis ngeunaan hasilna. Ngeunaan panilitian kahareup, anjeunna nyatet yén "hasil kaamanan sareng khasiat awal ngadukung panilitian salajengna ngeunaan nivolumab sareng bubuk Epacadostat dina pasien anu naif pangobatan kalayan melanoma sareng di pasién SCCHN."

 

Epacadostat Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

INCB024360 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Epacadostat: mésér bubuk INCB024360 ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

 


 

Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.