bubuk Toko Eplerenone (107724-20-9) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Eplerenone bubuk (107724-20-9)

rating: SKU: 107724-20-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Eplerenone (107724-20-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Eplerenone mangrupikeun antagonis aldosteron langkung spésifik pikeun reséptor mineralocorticoid tibatan spironolactone, ngagaduhan karemenan anu langkung handap pikeun reséptor progesteron, androgén, sareng glukokortikoid. Pikeun ningkatna kasalametan penderita stabil kalayan disfungsi sistolik ventrikel kénca (fraksi ejeksi <40%) sareng bukti klinis gagal jantung kongestif saatos infark miokard akut.

Panjelasan Produk

 

Eplerenone bubuk video

 

 


 

Eplerenone bubuk Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Eplerenone
CAS:  107724-20-9
purity:  99% min (HPLC)
Formula Molekul:  C24H30O6
Beurat molekul:  414.49
EINECS: 1308068-626-2
sinonim: pregn-4-ene-7,21-dicarboxylic asam 9,11-epoxy-17-hidroksi-3-oxo gamma-lactone métil éster; EPLERENONE 98%; EPLERENONE USP baku; Elperenone; EplerenoneC24H3006; asam pregn-4-ene-7,21-dicarboxylic, 9,11-epoxy-17-hidroksi-3-oxo, γ-lactone, métil éster (7 α, 11 α, 17 α); EPLERENONE AND N-1 panengah; epoxymexrenone
Ngalembereh Point: 241-243 ° C
alfa: D + 5 ° (c = 0.437 di chloroform)
Temp neundeun: Toko di RT
DMSO Kaleyuran: soluble2mg / ml, jelas (warmed)
warna: Bodas mun kaluar-bodas kristalin bubuk

 


 

Naon maneh hayang nyaho Di bubuk Eplerenone

 

nami

Eplerenone bubuk (AASraw)

 

Naon Eplerenone bubuk

Eplerenone bubuk mangrupa aldosterone reséptor antagonis lisan sarupa spironolactone diuretik, éta bisa dipaké nyalira atanapi dina kombinasi kalayan obat séjén pikeun ngubaran darah tinggi. Gawéna ku blocking a kimia (aldosterone) dina awak anjeun anu dina gilirannana lowers jumlah natrium jeung cai awak nahan. Nurunkeun tekanan darah tinggi mantuan nyegah stroke, serangan jantung jeung masalah ginjal. Hal ieu ogé dipaké pikeun ngubaran gagalna jantung congestive handap serangan jantung. Sagedengeun ti eta, bubuk Eplerenone keur digali salaku perlakuan pikeun retinopathy serous sentral.

 

Kumaha ieu Eplerenone bubuk pangalusna dicokot

Ngagunakeun bubuk Eplerenone sakumaha maréntahkeun ku dokter anjeun, biasana sakali atawa dua kali sapopoé. Turutan arah dina labél resép anjeun, make nginum obat ieu rutin dina raraga neangan manfaat paling ti eta. Inget ngagunakeun eta di waktu nu sami (s) tiap dinten. dosage ieu dumasar kana kaayaan anjeun médis (darah tinggi, gagal haté), respon kana perlakuan, jeung pangobatan séjén nu bisa jadi nyokot. Pastikeun pikeun ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar ngeunaan sagala produk Anjeun nganggo (kaasup narkoba resép, ubar nonprescription, jeung produk herbal) dokter .Your mungkin aya kalana robah dosis anjeun pikeun mastikeun anjeun meunang nu pangalusna results.Eplerenone bubuk bisa dicokot kalayan atawa tanpa food.To pastikeun nginum obat ieu nulungan kaayaan anjeun sarta henteu ngabalukarkeun épék ngabahayakeun, tekanan getih anjeun bakal perlu dipariksa di rutin. tingkat kalium Anjeun ogé bakal perlu dipariksa kalawan tés getih sering. Didatangan dokter Anjeun rutin.

Lamun ayeuna keur diolah pikeun darah tinggi, tetep maké nginum obat ieu malah lamun ngarasa ogé. darah tinggi mindeng boga gejala. Anjeun bisa jadi kudu make nginum obat darah pikeun sesa hirup anjeun.

Nyimpen dina suhu kamar jauh ti Uap sarta panas.

 

Dinyana kana bubuk Eplerenone

bubuk Eplerenone kudu dipake kalawan caution di:

penderita ginjal atawa panyakit ati, jalma ngalakukeun litium (umumna dibikeun pikeun karusuhan bipolar), sarta maranéhanana nyokot tacrolimus atanapi ciclosporin (dipaké pikeun nyegah tampikan organ sanggeus cangkok atawa ngubaran kaayaan kulitna éksim misalna).
Sakuduna teu dipake dina:

pasién anu alérgi (hipersensitif) kana bubuk Eplerenone atanapi kana bahan sanés anu sanés dina pangobatan (sapertos laktosa), pasién anu kadarna tinggi kalium dina getih (hyperkalaemia), anu ngagaduhan panyawat ginjal sedeng dugi ka parah, anu ngagaduhan ati parah panyakit, barudak, pasién anu nginum obat kanggo inféksi jamur (ketoconazole atanapi itraconazole), pangobatan antivirus pikeun HIV (nelfinavir atanapi ritonavir), antibiotik (klaritomisin atanapi telithromycin), nefazodone pikeun déprési, atanapi ubar-ubaran pikeun ngabantosan awak ngaleupaskeun cairan kaleuleuwihan sapertos sparing kalium diuretik sareng 'tablet uyah' (suplemen kalium).

Samemeh ngalakonan bubuk Eplerenone, hayu dokter Anjeun nyaho lamun boga, atawa geus kantos ngalaman:
diabetes

  • Mibanda fungsi ginjal miskin (panyakit ginjal)
  • Alergi mun nginum obat sagala
  • tingkat kalium luhur di getih anjeun (hyperkalemia)
  • panyakit ginjal parah (panyakit Ati)
  • kolesterol tinggi atawa kadar trigliserida
  • Asam urat (tipe rematik disababkeun ku meta, tina kristal asam urat dina sendi)

Pasien anu alérgi (hypersensitive) kana bubuk Eplerenone atanapi kana bahan sanés anu sanés dina pangobatan (sapertos laktosa), pasién anu kadarna tinggi kalium dina getih (hyperkalaemia), anu ngagaduhan panyawat ginjal sedeng dugi ka parah, anu ngagaduhan ati parah panyakit, barudak, pasién anu nginum obat kanggo inféksi jamur (ketoconazole atanapi itraconazole), pangobatan antivirus pikeun HIV (nelfinavir atanapi ritonavir), antibiotik (klaritomisin atanapi telithromycin), nefazodone pikeun déprési, atanapi ubar-ubaran pikeun ngabantosan awak ngaleupaskeun cairan kaleuleuwihan sapertos sparing kalium diuretik sareng 'tablet uyah' (suplemen kalium)

Dokter anjeun tiasa nyarankeun yén anjeun nyoko kana diet uyah rendah salami anjeun ngubaran bubuk Eplerenone. Tuturkeun pitunjuk ieu sacara saksama. Béjakeun ka dokter anjeun anjeun nuju nginum obat ieu sateuacan ngagaduhan jinis prosedur médis atanapi dental. Tetep sadayana janji sareng dokter sareng laboratorium anjeun nalika nganggo bubuk Eplerenone. Panyedia Podomoro anjeun bakal hoyong sering ngalakukeun tés pikeun mariksa réspon awak anjeun kana ubar ieu. Obat tinangtu henteu kedah dianggo sasarengan bubuk Eplerenone. Wartoskeun ka dokter anjeun upami anjeun nyandak hal-hal ieu:

  • Midamor (amiloride)
  • Dyrenium (triamterene)
  • Nizoral (ketoconazole)
  • Kakandungan jeung bubuk Eplerenone
  • Aldactone (spironolactone)
  • Amiloride na hydrochlorothiazide
  • Sporanox atanapi Onmel (itraconazole)
  • Aldactazide (spironolactone na hydrochlorothiazide)
  • Dyazide atanapi Maxzide (triamterene na hydrochlorothiazide)
  • suplemén kalium, atawa substitutes uyah nu ngandung kalium

Sateuacan ngamimitian bubuk Eplerenone, béjakeun ka dokter anjeun upami anjeun hamil, atanapi ngarencanakeun hamil. Anjeun kedah ngabahas kauntungan sareng résiko nginum obat ieu nalika kakandungan. Sakumaha henteu dipikaterang naha bubuk Eplerenone nembus kana susu ibu. Entong nyusuan orok nalika nganggo ubar ieu.

 

bubuk Eplerenone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Eplerenone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Eplerenone ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.