Toko Estra-4, 9-diene-3, 17-dione (5173-46-6) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione

rating: SKU: 5173-46-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Estra-4, 9-diene-3, 17-dione (5173-46-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Estra-4,9-diene-3,17-dione bubuk, Ogé katelah Dienedione, mangrupakeun sintétik, oral aktif anabolik-androgenic stéroid (Aas) tina grup 19-nortestosterone yén ieu pernah ngawanohkeun pikeun pamakéan médis. Hal ieu pamikiran janten prohormone tamba dienolone.The jadi zat dikawasa dina AS on January 4,2010, sarta digolongkeun kana hiji Jadwal III stéroid anabolik handapeun Zat Amerika dikawasa Act.

Panjelasan Produk

 

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione video

 

 


 

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione Karakter dasar

 

ngaran: Estra-4, 9-diene-3, 17-dione
CAS: 5173-46-6
Formula Molekul: C18H20O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi kristalin konéng lampu

 


 

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione siklus

 

ngaran

Kimia Ngaran: Estra-4, 9-diene-3, 17-dione
Sinonim: Estra-4,9-diene-3; estra-4,9diene-3,17-dione; Estradienedione; Trena; Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah; 4,9-Androstadiene-3,17-dione; 4,9-ESTRADIEN-3,17-DIONE; nordienedione; 4,9-ESTRADIENE-3,17-DIONE; METHYLDIENEDIONE; 9-Estradien-3;

 

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione Dianggo

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione mangrupakeun kuat pro-stéroid kimia nu sarupa jeung agén anabolik Trenbolone.
Tren mangrupakeun populér leuwih deui-counter anabolik stéroid / pro-hormon. Tren sakumaha tata ngaran hiji bisa ngalieurkeun, sakumaha aya opat Sanyawa béda umumna dianggap salaku Tren:

17b-methoxy-trenbolone
13-ethyl-3-methoxy-gona-2,5(10)-diene-17-one
Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah
19-Norandrosta4,9diene-3,17dione

Tren mangrupikeun sanyawa anu henteu metilasi kuat pisan sareng mangaruhan négatip tekanan darah, nilai lipid, kadar koléstérol sareng bakal nempatkeun galur dina sistem éndokrin. Salah sahiji kakurangan Tren mangrupikeun poténsial gencatan gencatan progestin atanapi suar tina gyno anu aya. Disarankeun ngajalankeun P-5-P dina siklus dina dosis anu dianjurkeun dina botol. Pamaké anu ngalaman flare-up kedah ningkatkeun dosis kana kisaran 150-250mg.

Nalika dina awak, Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ngalengkepan konvérsi ka Trenbolone. Trenbolone mangrupikeun stéroid anabolik anu kuat, anu ngabeungkeut reséptor khusus anu aya dina jaringan réproduktif, otot sareng gajih. Trenbolone ngirangan ékskrési nitrogén tina ngarecahna jaringan (anti katabolik). Babandingan épék anabolik (ngawangun otot) kana épék androgén (virilizing) mangrupikeun peunteun umum stéroid anabolik. Trenbolone gaduh babandingan anabolik anu luhur. Babandingan anabolik Téstostéron nyaéta 100, tapi babandingan Trenbolone nyaéta 500.

Mangpaat Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah bisa ngawengku:

• naek Kakuatan

• naek Massa Otot

• naek Vascularity

• nurun Awak Fat

• Non-methylated

 

What is the dosage of Estra-4, 9-diene-3, 17-dione

A minggu siklus 2-4 of Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah keur disarankan. The dosis has nyaeta 20-30mg / dinten.

* Salawasna mimitian ku dosis panghandapna tur dianggo jalan anjeun nepi sanggeus evaluating hasil sarta efek samping.

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ilahar tumpuk jeung Epistane. Lamun ieu téh siklus 1st anjeun anjeun teu kedah tumpukan Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah (Tren) kalayan sagala prohormone lianna.

Sanajan, Estra-4, 9-diene-3, 17-dione (Tren) nyaéta non-methylated nyokot Rojongan Daur mantuan pikeun offset wae efek samping poténsi anjeun bisa ngalaman mangsa siklus Anjeun.

Pos Daur Terapi (PCT) produk mantuan balikkeun téstostéron alam anjeun sarta melestarikan otot keras earned Anjeun.

Sababaraha comment ti Estra-4, 9-diene-3, 17-dione pamaké atah sakumaha bellow:

"Anjeun bakal kéngingkeun kakuatan sareng massa, kuring henteu pernah ngalaman pangaruh, kuring leres-leres kéngingkeun sababaraha gajih (tapi éta 6000 kal diet bakal dilakukeun). Éta bakal mangaruhan tekanan getih, kéngingkeun sababaraha dukung siklus / siklus ngabantosan sareng panginten nambihan sababaraha tambahan hawthorn berry. Kuring lumpat ka abdi salami 6 minggu di 100/100/100/100/150/150, kuring tetep di 100mg ”

 

Kumaha Estra-4, 9-diene-3, karya 17-dione

Dienedione (Estra-4, 9-diene-3, 17-dione) nyaéta stéroid non-methylated nu ngarobah ka stéroid katelah 17b-hidroksi-estra-4,9, (10) -dien-3-hiji (dienolone).

Sanajan dienedione (Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah) bisa mibanda sababaraha aktivitas anabolik on sorangan, nya meunang lolobana épék na tina konversi ka dienedrone ku interaksi jeung 17b-HSD. Ieu stéroid épék sakabéh anu wae antara trenbolone na nandrolone.

 

pangeling-eling

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ieu digolongkeun dina AS salaku hiji stéroid anabolik handapeun The anabolik stéroid Control Act 2004, sabab ieu ditémbongkeun ku Badan penegak Narkoba janten kimia na pharmacologically patali téstostéron. Salaku misalna, eta jadi zat dikawasa dina AS on January 4, 2010, sarta digolongkeun kana hiji Jadwal III stéroid anabolik handapeun Zat Act Amerika dikawasa

 

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione Marketing atah

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ngagaduhan efek samping

Salaku 19-atawa sanyawa ieu boga épék progestational santun nu bisa ngakibatkeun gyno gejala, leungitna libido na swings wanda agrésif. Bagian tina gyno alesan bisa jadi masalah kalayan sanyawa ieu ogé alatan lacks potency androgenic tur handap-ngatur kadar DHT salila siklus, nu awak alam pameungpeuk éstrogén.

Dienedione teu ngarobah kana éstrogén, sanajan masih bisa ngakibatkeun kana sisi-épék didadarkeun di luhur. Kusabab sanyawa ieu teu 17aa karacunan ati teu bener perhatian a. Sanajan sababaraha pamaké geus dilaporkeun elevated ati nilai énzim salila siklus, najan ieu bisa patali jeung faktor séjén.

Pamaké biasana ngalaman gains gancang di putus jeung agresi, dituturkeun ku gain beurat signifikan sanggeus sababaraha minggu. Hasilna umumna cukup lean kalawan bloat ukur minor alatan éfék progestational.

Dienedione bisa dipaké salaku mandiri hiji. Dina salah sahiji usaha pikeun nyegah leungitna libido na gyno, éta bisa jadi tumpuk jeung téstostéron atawa salah sahiji anak métabolit non-aromatizing pikeun mantuan tetep tingkat DHT elevated salila siklus.

 


 

Kumaha mésér Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.