Estradiene dione-3-keta bubuk (5571-36-8) | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Estradiene dione-3-keta

rating: SKU: 5571-36-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3,17-dione 3-étiléna Ketal bubuk (5571-36-8), di handapeun Perda CGMP jeung kontrol kualitas trackable sistim.

AASraw nyayogikeun kasucian teu langkung ti 98% Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3,17-dione 3-Ethylene Ketal bubuk atah. AASraw nyayogikeun kasucian teu kirang ti 98% Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3,17-dione 3-Ethylene Ketal bubuk .. Kami Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3,17-dione 3-Ethylene Ketal bubuk pemasok, Estra-5 ( 10), bubuk bubuk 9 (11) -diene-3,17-dione 3-Ethylene Ketal, ..

Panjelasan Produk

 

Estradiene dione-3-keta video

 

 


 

Estradiene dione-3-keta Karakter dasar

 

ngaran: Estradiene dione-3-keta
CAS:  5571-36-8
Formula Molekul:  C20H26O3
Beurat molekul:  314.42
Ngalembereh Point:  152-154 ° C
Temp neundeun: Toko di -20 ° C
warna: Bodas jeung bubuk kaluar-bodas

 


 

siklus dione-3-keta Estradiene

 

ngaran

Chemical Names: Estra-5(10),9(11)-diene-3,17-dione 3-Ethylene Ketal, ESTRADIENE DIONE-3-KETA;ESTRADIENE DIONE-3-KETAL;cyclic-3-(1,2-ethanediyl acetal)-estra-5(10),9(11)-dien-3,17-dione;3-ETHYLENE DIOXY-17-OXO-13-METHYL ESTRA-5(10)9(11)-DIENE;3-ETHYLENE DIOXY-17-OXO ESTRA-5(10), 9(11)-DIENE;3-Ethylenedioxy-estra-5(10),9(11)-diene-17-one;Estradiene;-ETHYLENEDIOXY-ESTRA-5(10), 9(11)-DIEN-17-ONE;
Ngaran séjén: Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3, 17-dione 3-étiléna Ketal, 5571-36-8

 

Estradiene dione-3-keta Ketal

Mnt mesen 10grams.

Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Estradiene dione-3-keta Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Estradiene dione-3-keta ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.