bubuk atah Estradiol bénzoat (50-50-0) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Estradiol bénzoat

rating: SKU: 50-50-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estradiol bénzoat (50-50-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

The kagunaan médis ngeunaan estradiol bénzoat anu sarua jeung pamadegan estradiol na estrogens lianna. Conto indikasi keur tamba terapi gaganti hormon pikeun gejala menopausal atanapi hypoestrogenism.

Panjelasan Produk

 

Estradiol bénzoat bubuk video

 

 


 

bubuk atah Estradiol bénzoat Karakter dasar

 

ngaran:  Estradiol bénzoat
CAS: 50-50-0
Formula Molekul: C25H28O3
Beurat molekul: 376.488
Ngalembereh Point: 191-198 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas

 


 

pamakéan bubuk atah Estradiol bénzoat dina siklus stéroid

 

ngaran

Estradiol benzoate (CAS 50-50-0) (EB, E2B) (INN) (nami mérek Progynon-B, seueur anu sanés), atanapi oestradiol benzoate (BAN), mangrupikeun sintétik, éstrogén éstrogén sareng éster éstrogén.

 

Atah Estradiol bénzoat bubuk Dianggo

Dosis tunggal 2.5 mg estradiol benzoate ku suntikan intramuskular dipendakan ngahasilkeun tingkat estradiol plasma> 400 pg / mL, diukur 24 jam post-suntikan, dina sakumpulan pasien kalayan tingkat dasar minimal estradiol.

 

Dinyana kana bubuk Raw Estradiol bénzoat

Efek samping tina estradiol bénzoat anu sarua jeung pamadegan estradiol. Conto efek samping misalna kaasup tenderness payudara sarta enlargement, seueul, bloating, busung lapar, lieur, sarta melasma.

 

parentah salajengna

Éster of estradiol kawas estradiol bénzoat anu gampang prodrugs dihidrolisis of estradiol, tapi boga hiji durasi nambahan lamun urusanna dina minyak via suntik intramuscular alatan éfék depot afforded ku asam lemak éster moiety maranéhanana. Salaku prodrugs of estradiol, estradiol bénzoat jeung éster estradiol séjén anu estrogens.

 

Estradiol bénzoat Bubuk (CAS 50-50-0)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Estradiol bénzoat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Estradiol bénzoat bubuk (CAS 50-50-0) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.