bubuk Cypionate Estradiol

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Cypionate Estradiol (313-06-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

nginum obat Ieu hormon bikangna (éstrogén). Hal ieu dipaké ku awéwé mantuan ngurangan gejala ménopause (kayaning flashes panas, kagaringan heunceut). gejala ieu téh disababkeun ku awak nyieun kirang éstrogén.

Panjelasan Produk

Estradiol video bubuk Cypionate


|. Atah Estradiol bubuk Cypionate Karakter dasar:

ngaran: Estradiol Cypionate
CAS: 313-06-4
Formula molekular: C26H36O3
Beurat molekul: 396.56
Ngalembereh Point: 300 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


II.Raw Estradiol pamakéan bubuk Cypionate

1. ngaran:

Estradiol Cypionate ogé nyaho sakumaha EC, E2C, Depo-Estradiol, Depofemin, Estradep, jsb

2.Raw Estradiol bubuk Cypionate Dianggo:

formulasi dosage handap 1 mg / ml na 3 mg / ml ogé saméméhna dipasarkan.

3. Dinyana kana bubuk Cypionate Raw Estradiol:

Inisiatif Kaséhatan (WHI) studi Awewe urang dilaporkeun resiko tina infarction myocardial, stroke, kanker payudara invasif, emboli pulmonal, sarta véna thrombosis jero di awéwé postmenopausal ngaronjat (50 mun 79 taun umur).

parentah 4.Further:

Estradiol cypionate biasana diatur tur disimpen ku panyadia kasehatan. Upami Anjeun keur make estradiol cypionate di imah, toko estradiol cypionate sakumaha diarahkeun ku tukang ubar atawa kasehatan panyadia Anjeun. Tetep estradiol cypionate kaluar tina jangkauan sahiji barudak jeung jauh ti pets.

5. Estradiol Cypionate Raw Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. Estradiol Cypionate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7. Atah Estradiol bubuk Cypionate Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III.Raw Estradiol Cypionate bubuk HNMR

Atah Estradiol bubuk Cypionate (313-06-4) hplc≥98% | AASraw HNMR


IV. Kumaha mésér Estradiol Cypionate bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha Jieun réngsé Téstostéron Cypionate Ti Raw stéroid powders Estu anu Modafinil di boosting karya brainpowder ogé Sanggeus nyokot?


Leuwih jéntré ngeunaan blog relevan ,


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Estradiol Cypionate bubuk"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *