AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Cypionate Estradiol

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 313-06-4. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Cypionate Estradiol (313-06-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

nginum obat Ieu hormon bikangna (éstrogén). Hal ieu dipaké ku awéwé mantuan ngurangan gejala ménopause (kayaning flashes panas, kagaringan heunceut). gejala ieu téh disababkeun ku awak nyieun kirang éstrogén.

Panjelasan Produk

Estradiol video bubuk Cypionate


Atah Estradiol bubuk Cypionate Karakter dasar

ngaran: Estradiol Cypionate
CAS: 313-06-4
Formula molekular: C26H36O3
Beurat molekul: 396.56
Ngalembereh Point: 300 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


Atah Estradiol pamakéan bubuk Cypionate

ngaran

Estradiol Cypionate ogé nyaho sakumaha EC, E2C, Depo-Estradiol, Depofemin, Estradep, jsb

Atah Estradiol Cypionate bubuk Dianggo

formulasi dosage handap 1 mg / ml na 3 mg / ml ogé saméméhna dipasarkan.

Dinyana kana bubuk Cypionate Raw Estradiol

Inisiatif Kaséhatan (WHI) studi Awewe urang dilaporkeun resiko tina infarction myocardial, stroke, kanker payudara invasif, emboli pulmonal, sarta véna thrombosis jero di awéwé postmenopausal ngaronjat (50 mun 79 taun umur).

parentah salajengna

Estradiol cypionate biasana diatur tur disimpen ku panyadia kasehatan. Upami Anjeun keur make estradiol cypionate di imah, toko estradiol cypionate sakumaha diarahkeun ku tukang ubar atawa kasehatan panyadia Anjeun. Tetep estradiol cypionate kaluar tina jangkauan sahiji barudak jeung jauh ti pets.

Estradiol Cypionate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Estradiol Cypionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


IV. Kumaha mésér Estradiol Cypionate bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Estradiol Cypionate bubuk atah ka sadaya awéwé nyokot estrogens pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 98% Estradiol Cypionate bubuk atah ka sadaya awéwé nyokot estrogens pikeun pamakéan injuection.

resep

Estradiol Cypionate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Cypionate Estradiol

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Estradiol bubuk Cypionate nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *