Atah Estradiol bubuk Cypionate (313-06-4) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Cypionate Estradiol

rating: SKU: 313-06-4. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Cypionate Estradiol (313-06-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

nginum obat Ieu hormon bikangna (éstrogén). Hal ieu dipaké ku awéwé mantuan ngurangan gejala ménopause (kayaning flashes panas, kagaringan heunceut). gejala ieu téh disababkeun ku awak nyieun kirang éstrogén.

Panjelasan Produk

 

Estradiol video bubuk Cypionate

 

 


 

Atah Estradiol bubuk Cypionate Karakter dasar

 

ngaran: Estradiol Cypionate
CAS: 313-06-4
Formula Molekul: C26H36O3
Beurat molekul: 396.56
Ngalembereh Point: 300 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas

 


 

Atah Estradiol pamakéan bubuk Cypionate

 

ngaran

Estradiol Cypionate ogé nyaho sakumaha EC, E2C, Depo-Estradiol, Depofemin, Estradep, jsb

 

Atah Estradiol Cypionate bubuk Dianggo

formulasi dosage handap 1 mg / ml na 3 mg / ml ogé saméméhna dipasarkan.

 

Dinyana kana bubuk Cypionate Raw Estradiol

Ulikan Inisiatif Kaséhatan Awéwé (WHI) ngalaporkeun paningkatan résiko infark miokard, stroke, kanker payudara invasif, emboli pulmonal, sareng trombosis urat jero dina awéwé postmenopausal (50 dugi 79 taun).

 

parentah salajengna

Estradiol cypionate biasana diatur tur disimpen ku panyadia kasehatan. Upami Anjeun keur make estradiol cypionate di imah, toko estradiol cypionate sakumaha diarahkeun ku tukang ubar atawa kasehatan panyadia Anjeun. Tetep estradiol cypionate kaluar tina jangkauan sahiji barudak jeung jauh ti pets.

 

Estradiol Cypionate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Estradiol Cypionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

IV. Kumaha mésér Estradiol Cypionate bubuk ti AASraw?

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.