Bubuk Estradiol Valerate (979-32-8) & Pabrik pabrik
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Estradiol Valerate

rating: SKU: 979-32-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estradiol Valerate (979-32-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Estradiol valerate mangrupakeun hormon éstrogén bikang. Gawéna ku ngaganti estrogens alam dina awéwé anu bisa euweuh ngahasilkeun cukup estrogen.It lumaku pikeun kanker prostat canggih ku antagonizing hormon jalu.

Panjelasan Produk

 

Estradiol Valerate bubuk video

 

 


 

Atah Estradiol Valerate bubuk Karakter dasar

 

ngaran: Estradiol Valerate
CAS: 979-32-8
Formula Molekul: C23H32O3
Beurat molekul: 356.4984
Ngalembereh Point: 144 ° C
Temp neundeun: RT
warna:  Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu

 


 

pamakéan bubuk atah Estradiol Valerate dina siklus stéroid

 

ngaran

Nami Generik: estradiol valerate, ess-tra-DIE-ole (CAS 979-32-8)
Brand Nami: Delestrogen

 

Atah Estradiol Valerate bubuk Dianggo

Paké estradiol valerate sakumaha diarahkeun ku dokter anjeun. Pariksa labél nu dina ubar keur parentah dosing pasti. Pariksa labél nu dina ubar keur parentah dosing pasti.

 

Dinyana kana bubuk Raw Estradiol Valerate

Sababaraha kondisi médis bisa berinteraksi kalayan estradiol valerate. Tanya panyadia kasehatan anjeun lamun estradiol valerate (CAS 979-32-8) bisa berinteraksi kalayan obat séjén nu nyandak. Checkwith panyadia kasehatan anjeun sateuacan Anjeun, eureun, atawa ngarobah dosis ubar nanaon.

 

parentah salajengna

Estradiol valerate biasana diatur tur disimpen ku panyadia kasehatan. Upami Anjeun keur make estradiol valerate di imah, toko estradiol valerate sakumaha diarahkeun ku tukang ubar atawa kasehatan panyadia Anjeun. Tetep estradiol valerate kaluar tina jangkauan sahiji barudak jeung jauh ti pets.Estradiol valerate biasana diatur tur disimpen ku panyadia kasehatan. Upami Anjeun keur make estradiol valerate di imah, toko estradiol valerate sakumaha diarahkeun ku tukang ubar atawa kasehatan panyadia Anjeun. Tetep estradiol valerate kaluar tina jangkauan sahiji barudak jeung jauh ti pets.

 

Estradiol Valerate Bubuk (CAS 979-32-8)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Estradiol Valerate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Estradiol Valerate bubuk (CAS 979-32-8) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.