bubuk atah Estradiol (50-28-2) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Estradiol

rating: SKU: 50-28-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estradiol (50-28-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Estradiol mangrupakeun bentuk éstrogén, hormon séks bikang dihasilkeun tina ovarium. Éstrogén téh dipikabutuh pikeun loba pisan prosés dina awak urang. nginum obat Ieu hormon bikang. Hal ieu dipaké ku awéwé mantuan ngurangan gejala ménopause (kayaning flashes panas, kagaringan heunceut). gejala ieu téh disababkeun ku awak nyieun kirang éstrogén.

Panjelasan Produk

 

Estradiol bubuk video

 

 


 

Atah Estradiol bubuk Karakter dasar

 

ngaran: Estradiol
CAS: 50-28-2
Formula Molekul: C18H24O2
Beurat molekul: 272.38
Ngalembereh Point: 173 mun 179 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu

 


 

Atah pamakéan bubuk Estradiol dina siklus stéroid

 

ngaran

Estradiol (CAS 50-28-2) (E2), ogé dieja oestradiol, nyaéta stéroid, éstrogén, sareng hormon séks awéwé primér.

 

Atah Estradiol bubuk Dianggo

Candak estradiol persis saperti ieu prescribed pikeun anjeun. Nuturkeun sakabéh arah dina labél resép Anjeun. Ulah nyandak ubar ieu jumlahna leuwih gedé atawa leuwih leutik atawa pikeun leuwih panjang batan dianjurkeun.

 

Dinyana kana bubuk Raw Estradiol

Anjeun teu kedah nganggo estradiol lamun gaduh: kasakit ati, gangguan perdarahan, perdarahan heunceut mahiwal, sajarah ngeunaan kangker hormon-gumantung (kayaning pinareup, uterus, indung, atawa kanker tiroid), atawa lamun kudu kantos ngalaman serangan jantung , stroke, atawa clot getih.

 

parentah bubuk atah Estradiol

obat lianna bisa berinteraksi kalayan estradiol, kaasup resép na leuwih-nu-counter obat, vitamin, jeung produk herbal. Ngabejaan unggal panyadia kasehatan anjeun ngeunaan sagala obat Anjeun nganggo kiwari sarta sagala ubar Anjeun ngamimitian atawa eureun maké.

Daptar ieu henteu ngalengkepan jeung ubar lianna bisa berinteraksi kalayan estradiol. Ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala pangobatan nu Anjeun pake. Ieu ngawengku resép, leuwih deui-counter, vitamin, jeung produk herbal. Ulah ngamimitian nginum obat anyar tanpa sangkan dokter anjeun.

 

Estradiol Bubuk (CAS 50-28-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Estradiol bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Estradiol (CAS 50-28-2) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.