AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Estradiol

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 50-28-2. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estradiol (50-28-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Estradiol mangrupakeun bentuk éstrogén, hormon séks bikang dihasilkeun tina ovarium. Éstrogén téh dipikabutuh pikeun loba pisan prosés dina awak urang. nginum obat Ieu hormon bikang. Hal ieu dipaké ku awéwé mantuan ngurangan gejala ménopause (kayaning flashes panas, kagaringan heunceut). gejala ieu téh disababkeun ku awak nyieun kirang éstrogén.

Panjelasan Produk

Estradiol bubuk video


Atah Estradiol bubuk Karakter dasar

ngaran: Estradiol
CAS: 50-28-2
Formula molekular: C18H24O2
Beurat molekul: 272.38
Ngalembereh Point: 173 mun 179 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu


Atah pamakéan bubuk Estradiol dina siklus stéroid

ngaran

Estradiol (CAS 50-28-2) (E2), ogé dieja oestradiol, nyaéta stéroid, hiji éstrogén, jeung hormon séks bikang primér.

Atah Estradiol bubuk Dianggo

Candak estradiol persis saperti ieu prescribed pikeun anjeun. Nuturkeun sakabéh arah dina labél resép Anjeun. Ulah nyandak ubar ieu jumlahna leuwih gedé atawa leuwih leutik atawa pikeun leuwih panjang batan dianjurkeun.

Dinyana kana bubuk Raw Estradiol

Anjeun teu kedah nganggo estradiol lamun gaduh: kasakit ati, gangguan perdarahan, perdarahan heunceut mahiwal, sajarah ngeunaan kangker hormon-gumantung (kayaning pinareup, uterus, indung, atawa kanker tiroid), atawa lamun kudu kantos ngalaman serangan jantung , stroke, atawa clot getih.

parentah bubuk atah Estradiol

obat lianna bisa berinteraksi kalayan estradiol, kaasup resép na leuwih-nu-counter obat, vitamin, jeung produk herbal. Ngabejaan unggal panyadia kasehatan anjeun ngeunaan sagala obat Anjeun nganggo kiwari sarta sagala ubar Anjeun ngamimitian atawa eureun maké.

Daptar ieu henteu ngalengkepan jeung ubar lianna bisa berinteraksi kalayan estradiol. Ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala pangobatan nu Anjeun pake. Ieu ngawengku resép, leuwih deui-counter, vitamin, jeung produk herbal. Ulah ngamimitian nginum obat anyar tanpa sangkan dokter anjeun.

Estradiol Bubuk (CAS 50-28-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Estradiol bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Estradiol (CAS 50-28-2) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 50-28-2 Estradiol AASRAW

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 99% Estradiol bubuk atah pikeun ngembangkeun tur pamaliharaan tina jaringan réproduktif bikang.

Aas atah nyadiakeun purity 99% Estradiol bubuk atah pikeun ngembangkeun tur pamaliharaan tina jaringan réproduktif bikang.

resep

Estradiol Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Estradiol

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Estradiol bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *